סליחה אם אשתמש במילים חריפות....
"המיבבת" היא בחורה נחמדה, כנראה, שמנסה עם בן זוגה הנחמד לא פחות לעשות ילדים וזה ממש לא בעיה, מתחתנים (או לא....) מזדיינים וכעבור 9 חודשים נולד פשוש חמוד שיגדל להיות נחמד אף הוא.... פשוט, לא? עכשיו תשמע dandan777 נכבד, לא תמיד הכל פשוט ונחמד כל כך! רוצה דוגמא? יש לי שאלה: כמה גברים סובלים מסרטן האשכים? אתה יודע? אני לא! למה? כי: א. אין לי אשכים כי אני אישה. ב. לאף אחד מקרובי אין, לא היה ואני מקווה שגם לא יהיה סרטן האשכים לכן, בין השאר, אני גם לא יודעת איך מרגיש גבר שהורידו לו את האשכים, מה זה עושה לו, לזוגתו למשפחתו וכו.... עוד דוגמא? מה אתה יודע על סרטן השד? אני יודעת לא מעט, לארבע משבעת אחיותיה של אימי (שתיים כבר ז"ל) יש/היה סרטן השד, לכן כשמדברים על המחלה זה עושה לי משהו, אני יודעת שגם אני בתור! אז בפוריות עסקנו, מה? האמת, למרות שאני אחות כמעט 15 שנה, רוב חיי המקצועיים לא בדיוק ידעתי מה זה אומר שיש לזוג בעית פוריות, קצת לפני שאחותי התחילה בתהליך עברתי לעבוד ביחידה לטיפול נמרץ בפגים ושם התחלתי להבין קצת מהי כמיהה לילד ומהצד השני, עד כמה זה יכול להיות מסוכן. כשאחותי התחילה להיות מטופלת הבנתי גם מה זה יאוש, כמה קשה לעבור ניסיון אחרי ניסיון ובסופו של תהליך להבין ש"אני לעולם לא אהיה אמא!" עכשיו אני כבר "גדולה" אני מבינה עוד משהו, אני כבר מסוגלת לקלוט במעט מהי כמיהה לילד ואיזה מסכת ייסורים זוג עובר כדי להגיע לזה. והכי חשוב, המיבבת באיזו רשות, חצוף שכמותך, מרשה לעצמו לכנות "מיבבת" מי שכנראה יודעת מה זה להיות דור שני לשואה? לשמחתי הרבה, אני לא יודעת מה אומר להיות דור שני, אבל, קצת כבוד/צניעות/ענווה/אנושיות לא תזיק לך, יודע הכל שכמותך....