גמר חתימה טובה!

BeN ShaDe

New member
גמר חתימה טובה לכל פורום "האח הגדול".

וצום קל לכל הצמים!

ShukyD

New member
../images/Emo52.gif גמר חתימה טובה! ../images/Emo52.gif

שיהיה בהצלחה וצום קל לצמים, מי יתן ומזג האוויר יהיה בעדכם שיעבור הזמן מהר ולא בשיעמום טוטאלי ללא צמים, מי יתן ואלוהי הפליסטיישן יעסיק אתכם מספיק זמן. ולכולנו, הזדמנות לחשוב על כל המעשים שלנו, בשנה האחרונה ובכלל בחיים... להסתכל פנימה, להתעמק, לחשוב, להגיע למסקנות, להבין, להפנים, לשנות מה שצריך. אני רק מאחל לכל אחד ואחד מאיתנו, שמהיום הזה נצא טובים יותר, חכמים יותר, מבינים יותר. משופרים
בינינו, יום אחד בלי האח הגדול יכול רק להועיל לנו תהנו

ילדונת5

New member
אני רוצה לבקש סליחה

מ... צבר... אמרתי עליו דברים רעים כשהיה את הבלאגן עם אשר ועינב. ואתמול כצבר בכה כשאשר דיבר איתו אז כאב לי הלב עליו...
עכשיו אני רק רוצה לחבק אותו להגיד לו כמו שעינב אמרה לו אתמול שהוא חתיך!!! {ומשי ורנין אני לא מבקשת סליחה, אני עדיין רוצה שהם יעופו}

כן גם אני...

רוצה לבקש סליחה מצבר... דיברתי מתוך כעס ואחרי שהוא התנצל והסביר עבר לי
מקווה שזו לא הצגה ושהוא היה אמיתי עם אשר. וההיפך. צום קל

omer719

New member
גמר חתימה טובה לכול חברי הפורום../images/Emo52.gif

שיהיה לכולכם צום קל! נבלה קצת זמן ללא האח הגדול או טלוויזיה ומחשב, וזאת באמת מנוחה שאנחנו נחוצים לה, ואחרי זה נחזור לעוד הרבה שיגועים של ונסה, נשמע את חזני של עינב, ואת השטויות של לאון

גמר חתימה טובה../images/Emo141.gif

למי שצם - צום קל. ואני מתנצלת אם פגעתי או העלבתי מישהו מהפורום.

Sassy Me

New member
האם יש שידורים של האח הגדול בכיפור????

אני לא מתכוונת בטלוויזיה, אלא און ליין באתר של קשת, כי הרי ביקשו מכל הדיירים לא להוריד את המיקרופונים ומין הסתם המצלמות גם ימשיכו לצלם, אז מה אתם אומרים, יש שידורים בכיפור או אין? *ושיהיה צום קל (למי שצם) וגמר חתימה טובה לכולם.

Sassy Me

New member
תודה ../images/Emo140.gif

כי אין שום הודעה באתר שלהם לגבי השידורים ובערוץ 20 יש הודעה שיתחדשו השידורים מחר ב-20:00 בערב... רק רציתי להיות בטוחה. תודה רבה לך וגמר חתימה טובה.

למעלה