אוקיי-
לגביי קרן וזה- יכול להיות שאתה צודק וזה אפילו נשמע לגיטימי. אבל כן, ראו שהיא חשבה על מה שהיא ענתה ועובדה שהיא היחידה שקולעת בבחירת השלישייה שלה ואפילו היחידה שצדקה בניחוש על החדשות (לבייב או איראן), כאשר השאלה הנ"ל לשאר המודחים לא הייתה פחות קלה לניחוש. ואם בשאלות כאלה היא מפעילה חשיבה רצינית יחסית, אז בטח גם באחרות ולהגיד "כולה נשיקה" כשהדבר הכי קשה הוא סיגריות, זה מדד מסויים לגביי סדר העדיפויות שלה. זה מראה שלא אכפת לה להתנשק עם מי שלא יהיה כשהיא שיכורה ובכלל וכן אכפת לה מה היא מעשנת. בעיניי זה רדוד. נכון, לא היה לה משהו אישי נגד לאון, כי היא בקושי הייתה בקשר איתו. היא על ההתחה ביטלה כל אפשרות לקשר עם הנשים בבית מעבר למשחק ואולי זאת גם אחת הסיבות לכך שהודחה שישית, כי בעיניי ליצור קשר עם אנשים ששונים ממך בניסוי חברתי שכזה, זה חלק מלהיות משתתף בתוכנית (אבל אולי זאת רק אני, שרואה בחברויות כאלה דבר יפה). לאון היה חברותי כלפיה כמו כולם (כולל שי שלא אוהב אותה בכלל), חיבק ונישק ואז שאל "נתראה בחוץ נכון?" והיא צועקת עליו: "הלוואי שלא" ואחר"כ אומרת שהי מבטלת אפשרוטת לקשר עם מישהו מהתוכנית. יש בגישה הזאת משהו מתנשא, קר וסנוב, או שזאת רק אני? אם אתה זוכר את עידן מיקי, מי שירבה ביניהם בצורה מאוד חמה מלכתחילה, אז היא הייתה אותה אחת שישבה עם קרן בצדג וקשקשה לה ש"להיפך, גם מבחינת משחק עדיף לכם לבלות כאן כזוג. שניכם תגנו אחד על השני והשאר יפחדולפרק את הזוגיות ביניכם ולא יעמידו אתכם להדחה.. כנ"ל הצופים שיהה להם מעניין לראוןת מה יקרה ביניכם.." (פחות או יותר, ולא רלוונטי מילה במילה. בתכלס לזה מיקי התכוונה).. ומיד אחרי זה היא שותה ומשתכרת וערן מפטפט עם צבר ורנין והולך על זה בבטחון גמור. והופ, הם מתנשקים ארוכות בחוץ ואז במיטה ביחד כשהחדר סגור. מזה אם לא נסיון לבניית אסטרטגיחה על חשבון ערן? ותוסיף את השטויות שהיא אמרה עליו כשהעמידה אותו להדחה בנסיון לסחוף את הקהל איתה (די בהצלחה האמת, עובדה שהוא הודח). ובכלל, הוא הלך על הנשיקה וכו' כי הוא חשב והרגיש שמתפתח ביניהם משהו בגלל המבטים הקנאים שלה, כשהיא בעצם שמה עליו פס עבה ("הוא הדבר הכי יפה
כאן..")... אני מובנת יותר עכשיו?