גמר חתימה טובה!

יNOT

New member
../images/Emo6.gif זה יום חופש לדיירים , "שברו את הכלים"

אין דרך אחרת לתאר את זה , או לתרץ את זה. ההפקה ידעה טוב מאוד שזה ייפול על יום כיפור. והחליטה לבדוק אם הרייטינג יהיה אותו דבר אחרי כמו שהיה לפני
ע"י זה שיפסיקו כל שידור וייבדקו עד כמה הצופה באמת מכור או באמת מאמין להם
למען האמת גם אני סקרן בנושא....

יNOT

New member
היה ידוע מראש ../images/Emo6.gif

את תחזרי לצפות אחרי זה?! פתאום תגלי שהרבה דברים השתנו.... כאילו פספסת פרק אחד באופרת סבו שאת עוקבת אחריה בדריכות.... את נמצאת בפרק 2000 של אופרת סבון, ופתאום "מחשיכים לך את המסך ליום שלם" , למחרת את רואה שהם בפרק 2002 ....
שווה צפייה או לא שווה צפייה?

Jason2

New member
דווקא אופרת סבון הדוגמה שלך?

שם מתחילה סצינה שאחריה אתה יכול לצאת לחופש שבועיים וכשתחזור הם מסיימים את אותה סצינה.

יNOT

New member
../images/Emo4.gif לא יודע באמת

חשבתי על איך יגיב אדם שמכור.. (למען האמת בראש ראיתי דמות של איזו סבתא
, שמפספסת איזה קטע "בצעירים חסרי מנוח", ולא מבינה איך פתאום "ההיא" עם "ההוא" בגלל שבפרק הקודם הראו שזה בעצם האחות של הבת של אשתו שילדה את אחייניתו הממזרה שאותה הוא שונא
) אם יש לך דוגמה יותר טובה, אז בבקשה

Fairywitch

New member
אה, הנה הפוסט../images/Emo13.gif בכל אופן-

גם סדרה לא הייתי מפסיקה לראות בגלל שהחמצתי פרק ואפילו שניים. הרוב עוד לפנינו. זה מכעיס, אבל זה או ככה או כלום. ואני אקח את זה ככה. אבל ההפקה לא ממש אשמה- הבנתי שזה חוק מדינה שאין שידורים ביום כיפור- אז האשמה נעוצה (שוב) בכפייה הדתית ששולטת בנו כאן.

יNOT

New member
כמו שכבר אמרתי

אני אשמח אם מישהוא יראה לי את חוק המדינה הזה שאוסר שידורים באינטרנט בכיפור. שוב אינטרנט....לא טלוויזיה ויש הבדל בין שני סוגי המדיות. אבל זה כבר נעשה
, וזה לא משמעותי , זה עוד שקר אחד באוסף השקרים של
הגיע הזמן למצוא תחביב כנראה....
או

Fairywitch

New member
העניין הוא שיש שם מישהו שמפעיל את השידור-

כי הרי זה בדיליי למקרה שישודר משהו שפסול לשידור. ואולי עם זה יש בעיה. אני לא באמת יודעת- סתם מנחשת. אולי אף עורך לא הסכים לעבוד ביום כיפור... אבל גם אותי זה מרגיז ולא משכנע
והכי מרגיז שכבר ב-15:30 השידור הופסק, כשיום כיפור מתחיל בערך ב-17:00. ולמה יחודשו השידורים שעתיים אחרי יצאת החג? גם מרגיז
אני מניחה שאותו אחד שיושב שם פשוט צריך את הזמן להגיע הביתה וחזרה לפני כניסת החג
זה דווקא העניין הכי שולי בכל זה...

יNOT

New member
יש שם אנשים מההפקה הם לא בבית ../images/Emo13.gif

העיקרון של הפסקת השידור הוא או: כפייה דתית או שיקולי ההפקה - שאותם לא נדע וכנראה שאין להם שום קשר לתוכנית. בכל מקרה , הם בטוח שמחים לקרוא שאנשים כמוך ימשיכו לצפות לא משנה מה הם יעשו
חבל. (אני מקווה ש"באחות הקטנה" - יעשו איזה קטע על זה, שיראו אותם צופים במסך שחור .....ומדמיינים
)

Jason2

New member
נראה לי רק העניין הדתי

אם זה היה שיקולי הפקה הם היו מחשיכים מסך לאו דווקא ביום כיפור אלא בכל זמן שמתחשק להם.

יNOT

New member
ובכל זאת זה איפא ואיפא ../images/Emo8.gif

בגלל כל הסיבות שכבר ציינו קודם.

זה לא הקטע של חוק

לגבי הפסקת שידורים באינטרנט יש מן חוק שכזה שאוסר על להעסיק אנשים בכיפור,זה שטויות כי אפשר לעבור על החוק הזה בקלות רבה..כמו להעסיק למשל איזה גוי שלא אכפת לו בכלל לעבוד בכפור. הכפייה הדתית במדינה הזאת היא נוראית..

יNOT

New member
הסברתי כבר אני וגם אחרים...

שהם חייבים בכל מקרה להעסיק אנשים בחג, ולא רק זה, הם חייבים להמשיך לצלם , והם בעצם לא מכבדים את קדושת החג. (השקופית שהם שמו זה רק בשביל ה
) וחוק לגבי שידור באינטרנט אף אחד עדיין לא התנדב להציג
(כנראה שזה פשוט לא קיים
)

גמר חתימה טובה וצום מועיל ../images/Emo24.gif

מי ייתן והשנה עוד נזכה להארת העולם!

ShukyD

New member
הייתי פה

נדברן איתכם מחר בערב ודיר בלאק תעשו שטויות מי שמנצל את יום כיפור כדי לעשות שטויות יקבל חסימה במוצ"כ
יאללה ביי! צום קל וחתימה טובה

למעלה