גמר חתימה טובה!

קארין 555

New member
יש לי שאלה !!(הלוואי ומישהו עוד פה)

מישהו יודע מי בבית האח הגדול מתכוון לצום ומי לא? כאילו נאחו לא נוכל לדעת כי לא יהיה על זה סיכום ,איך עבר על אשר הצום ואם שפררה עשתה משהו, אם כיבדו את עינב וכל זה .. אז רק כדי לדעת... צום קל למי שצם גמר חתימה טובה לכוווולם , וסליחה אם פגעתי במישהו...

איתי בל

New member
יהיה סיכום

אבל לפי מה שהבנתי אשר עינב ושי מתכננים לצום יש כאלה שהם אמפי וולנטים לגבי זה ויש כאלה שלא כמו שפרה נראה לי גם צבר ובטח רנין...

Jason2

New member
נראה לי רועדים מפחד

ששפרה תעשה משהו, מה היא כבר יכולה לעשות?

יNOT

New member
../images/Emo6.gif אתם יכולים לדמיין כי לראות לא תראו הרי

לא מבין את הדיון הזה...... כל מה שיעשו ביום כיפור הוא "טאבו" - כלומר אתה תראה רק מה שיחליטו שנכון עבורך לראות
זה הכל. ועפ"י זה תשלח SMSים

איתי בל

New member
חשבתי שלא שולחים אס אמ אסים

אני מבולבל או שלרגל יום כיפור החלטת לפתוח את הארנק

יNOT

New member
../images/Emo58.gif לא מדובר עליי

(לקרוא לומדים בכיתה א' ...) ונדמה לי שאת ההבדל בין גוף ראשון לגוף שלישי ....לומדים גם איפשהוא ביסודי
אני הוא זה שמבולבל ממך

איתי בל

New member
אהה...

פשוט כל פעם שהתבכיינת על חוקים ואס אמ אסים לגבי עצמך והערתי לך על כך אז פתאום החלטת שכך כל הפורום ומדיבור כיחיד התחלת לדבר בשביל רבים חשבתי שזה תופס גם כאן מצטער

u r a n i a

New member
גמר חתימה טובה ../images/Emo70.gif../images/Emo39.gif

וצום קל למי שצם. אני בהחלט מסכימה שאפשר ורצוי יום אחד בלי "האח".

mui mui

New member
צום קל לכולם..

לא יודעת אם אצפה אחרי כיפור.. כי אין המשכיות ואני לא יודעת אם לא יראו בתוכנית רק מה שבא להם.. ואילו אסטרטגיות ירוצו שם.. ואז כאילו כלום לא קרה .. נמשיך מאותה נק' יצא לי החמשק.. עכשיו אני אלך לצום על כל מה שאמרתי צום קל לכולכם..

Fairywitch

New member
מתנצלת אם פגעתי במישהו../images/Emo140.gif

אני לא מכירה כאן אנשים במציאות, אז כלום לא אישי, מן הסתם. מתנצלת בפני אשר שהוכיח במהלך 24 השעות האחרונות שהוא באמת מתחרט ומבין ומוכן לכבד את השונה- ובזה יצאנו נשכרים ו-ה-כ-ל היה שווה. האיש הזה לומד המון בתכנית הזו
אני אפילו מסירה את הכובע ושמחה שהוא נשאר, ולו בשביל ההתפתחות האישית הזאת שלו. מרגש

Saladin

New member
נראה לך שיסלחו לו?

אשר כרגע הוא מטרה קלה להדחה, זו הסיבה העיקרית לכך שהולכים להעיף אותו. קחי את ההדחה של קרן לדוגמה. במשך שבועיים היא ניסתה להתיידד עם כל דיירי הבית ולתקן את הנזק שקרה למעמדה, ועדיין הביאו אותה להדחה פעם אחרי פעם עד שעפה. סיכם את זה שי בחדר של האח הגדול: היא לא יכולה להיות פתאום נחמדה לכולם. ומה עומד מאחורי הסיבה הזו? שפשוט קל יותר להתאגד נגדה ולהדיח אותה בגלל אות הקין שיש לה על המצח. אז על אחת כמה וכמה אשר, שעשה מעשה הרבה יותר חמור מקרן.

droriko

New member
המעשה של אשר היה הרבה פחות חמור

קרן פעלה באופן מניפולטיבי ומחושב. אשר בסך הכל ממש כעס באותו יום על צבר ושיפרה והיה חייב להוציא קיטור אצל עינב(שבין כה וכה היתה מצביעה לשניים האלה,וכל אחד יודע את זה)

Saladin

New member
מה משנה מניפולטיבי או חם מזג?

כולם עושים את החישובים שלהם, בין אם בקור רוח בין אם בחום מזג. אשר עבר על חוקי המשחק וקרן לא.

יוליקה

Member
מנהל
יש מישהו שממש מתרגש מהסליחה של אשר??

לא היה ולא נברא האיש הדתי שיוותר על העקרונות שלו. זה שהוא אמר "לא באנו לפה להחזיר בתשובה..." לא קונה את זה. זוהי המצווה הראשונה של כל דתי - לקרב לדת אנשים בכל דרך שהיא... הוא ימשיך לעשות את זה בעקיפין. מה שניראה לו כל כך טרויאלי כמו לא להכין אוכל בשבת - לא ניראה בכלל חריג אצל חילוניים... ובמקום לנסות להבין את זה הוא הפך את זה כאילו לפעולה שנעשתה נגדו בכוונה. שיפרה היחידה "שהיתה שם" יודעת את זה ולכן אמרה לו : "אל תהפוך את הדת כקרדום לחפור בו".

bibaso

New member
אשר - שפרה היה מין קונפליקט ידוע מראש

כי לשיפרה לא היתה הרבה סבלנות אליו, ואני יכול לראות למה היה נראה לו שהיא עושה לו בכוונה. (אח"כ מרוב שהוא היה "חם" עליה הוא לא שם לב למיקרים שבהם היא כן כבדה אותו אלא רק למקרים שלא). אני כן קונה את הסליחה שלו, ומאמין שהוא התכוון למה שאמר, השאלה היא אם זה יחזיק מעמד, או שמבחינתו אם יהיה משהו שיצרום לו, הוא יחזור לחשוב כמו קודם. (כלומר השאלה היא אם הוא ידבר אתה על זה או לא). בכל מקרה, כל הארבעה יודעים שאם יש ביניהם מלחמה - הם היחידים שיפסידו מזה כי כל שבוע יעלו ארבעתם על הגריל.

למעלה