גמר חתימה טובה!

Fairywitch

New member
היא זאת שאמרה "פאתטית" על רנין-

אאל"ט עוד לפני נעמה. והיא ישבה וריכלה ללא הפסקה על כולם בדיוק כמו נעמה. הקטע עם ערן הוציא אותה לא טוב, ולא הוסיף לה. בנוסף- היא באמת התחזרה עם האלכוהול, ושתתה הרבה יותר ממה שהגיע לה, בדיוק כמו שצבר אמר. הטענה "נתתם לי" לא עובדת עליי אישית- כי היא ילדה מספיק גדולה להגיד "לא, תודה." ואולי סתם לאנשים נמאס מהרווחים בשיניים שלה
(סתם,סתם- הפרצוף שלה פשוט נורא עיצבן אותי
סורי.)

bibaso

New member
זה בדיוק מה שחשבתי

גם הצופים קנו את הלכלוכים של מיקי ושי. אנשים בבית השמיצו, סילפו, השפילו, לכלכו, עשו חרם וקרן במקרה הגרוע ריכלה. והדוגמא עם רנין רק מוכיחה את טענתי. (מה עוד שהיא גם צדקה, (היא אמרה משהו כמו פרינססה, אבל גם פאתתית זה מקובל), וגם הסיטואציה באותו זמן בינה לבין רנין ובאשמת גרמה לזה) בקשר לקטע עם ערן - אשמח לשמוע מה בדיוק הוציא אותה לא טוב.

bibaso

New member
למי שלא זוכר

השתלשלות האירועים + דוגמא לליכלוך אמיתי מיקי העלילה על קרן (באוזני רנין) ששמעה אותה בנוכחות כמה מהדיירים ובינהם שי, אומרת שהקטע שהיה לה עם ערן הוא רק מתוך האינטרס שלה במשחק, ושהיא למעשה השתמשה בו. מרנין הדבר נודע לערן (אולם הוא הבטיח לה לא לגלות לקרן, מה שסיבך אותו בהמשך). ערן הלך לשוחח עם קרן והיא התעצבנה (ובצדק), ובסופו של דבר הצליחה להוציא ממנו את המידע הנ"ל, רק לא הבינה אם רנין שמעה ממיקי או יחד עם מיקי את הדברים האלה, ולכן רצתה מאוד לדבר עם רנין, שהיתה באותו זמן מחורפנת מהמסר של תאיסיר, ועסוקה באריזה דרמטית של חפציה). ערן לא רצה להגיד לרנין שהוא בכל זאת סיפר לקרן – ניסה למנוע את זה וההתנהלות שלו עם מול קרן בנושא גרמה לה לחשוד בו שהוא פועל מאחורי גבה, ומנסה עדיין לשמור אותה בכיס שלו. בזמן שערן שם אותה במצב המתנה בחצר, והלך לנסות לדבר שוב עם רנין שתסכים לדבר על זה עם קרן, ישבה קרן בפינת המעשנים עם כמה שהיו שם (לא זוכר מי) ושם ישב גם שי. קרן סיפרה על מה שאמרה מיקי, ואני זוכר שהוא ניסה להבין אם היא טוענת שהוא אמר ששמע את הדברים, והיא הסבירה לו שלא – מה שמיקי אמרה זה שהוא ועוד כמה היו נוכחים ושמעו אותה אומרת את זה. הוא נרגע והנהן בהבנה. לאחר כמה זמן ראיתי ושמעתי את שי מספר (לצערי אני לא זוכר למי אבל זה לא כל כך משנה) שהוא ועוד כמה ישבו וקרן אמרה להם ש שהקטע שהיה לה עם ערן הוא רק מתוך האינטרס שלה במשחק, ושהיא למעשה השתמשה בו. ובנושא רנין: - לאחר כמה זמן קרן אבדה את הסבלנות והגיעה לחדר של רנין, שלא רצתה לדבר אתה, ועוד צעקה עליה. (ועל כולם)

droriko

New member
הייתי בטוח שאני הרבה על הלייב

מסתבר שיש כאלה שהם הרבה יותר ממני , בוא נגיד שלא ראיתי בערך שלושת'רבע מהאירועים שציינת עכשיו . אבל כל הכבוד על הסיקור!

bibaso

New member
בגלל זה חשוב הפורום

ואני קורא לכל מי שרואה משהו חשוב, לדווח על זה בפורום
(מה עוד שאני נוסע לפסטיבל דיג'ים בשישי שבת וצריך עדכונים)

קמבילי

New member
אתה דיג'י? אפשר לבקש משהו?.....

תח-ליש את ה-וול-יוווווווווווווווווווווום !
סתאם, אני רגישה לעודף דציבלים. אני מקדימה ומאחלת לך מראש בילוי נעים ומוסיקה טובה, ואם יש פרסים שתזכה במקום הראשון!

Fairywitch

New member
בכל מקרה היא גם קראה לרנין פאתטית- אבל...

זה באמת לא משנה לי. משחק אסטרטגי (למשל- להצביע נגד נעמה/שפרה כי היא מסכנת אותה) הוא משחק חוקי, ספורטיבי, לגיטימי ואפילו חכם - אבל הוא פשוט לא ממש הצליח לה. אפילו הצבעתי לה כמה פעמים השבוע- זה לא עזר.

bibaso

New member
לצערי ההצבעות שלה היו ממש לא חכמות

מי שבאמת מסכן אותה זה צבר ושי שמשום מה לא הצביעה כנגדו ובקשר לנעמה - למרות שהיא רצתה להתנתק מנעמה בדרך הקלה מבחינתה, הרי שהיה ברור שנעמה היתה עולה על הגריל בכל מקרה, והיא היתה צריכה לתת את שי או צבר, ולא לצאת "צבועה" בעיני קהל בוחריה הפוטנציאלים.

Fairywitch

New member
המממ, זה די נכון-

וזה די מחזק את הטענה- אני אחד: היא ניסתה להיות אסטרטגית. זה לא הצליח לה... לגבי ההצבעה נגד צבר- ייתכן שהיא חשבה שצבר פופלרי כי הוא חתיך או משהו, וידעה שגם ככה לא יהיו מספיק קולות נגדו, אז אין טעם. על הקהל בבית היא לא חשבה באותו רגע, כנראה. או שכן, וכאמור יכלה להניח שצבר פופולרי (מה שדי נכון, אם זה תלוי במצביעות צעירות...).

Fairywitch

New member
למרות שהוא צדק לדעתי- לפחות הייתה לה סיבה

לגיטימית, ולא כי הוא "פתח מאפיה" בשבת, שזאת זכותו המלאה...

ליטליקSD

New member
אחרי ההדחות של שניהם (קרן וערן)

אני הבנתי משהו: ערן הרגיש משיכה בינו ובין קרן, קרן אולי נמשכה אליו בתחילה אבל די הזניחה את הרגשות האלו מהסיבות שלה והשקיפה עליו מהצד, הוא עשה את הצדבהסופו של דבר בעזרתה של מיקי. ערן הרגיש, גם לאחר שהודח, שהיה בינו ובין קרן משהו. קרן ראתה בזה אסטרטגיה ו"כולה נשיקה". היא באולפן, כשכל המודחים כולל ערן מאחוריה אומרת- "הוא היה הדבר הכי יפה כאן".. יש בזה קצךת חוסר טקט, לא? ועוד משהו בקשר לקרן, אם לא שמתם לב. רגע לפני שהיא יצאה מהבית, כשהתחבקה עם כולם, לאון אמר לה: "ניפש בחוץ, הא?" (או משהו זה) והיא ענתה די בצעקה: "הלוואי שלא". גם בפורום היא ענתה שלא מעניין אותה לשמור על קשר עם אף אחד מהתוכנית, כולל ערן ונעמה. אני גם חושבת שסדר העדיפויות שלה לקוי: היא אומרת כולה על נשיקה, כולה על זיון, כולה אסטרטגיות, כלה אנשים, כולה וכולה אבל כשאסי וארז שואלים מה היה ל הכי קשה בבית, היא עונה: "הסיגריות. עישנתי רק 12 ביום, קצוב מאוד.. והן היו מגעילות.." יעני, כל מה ששמתי למעלה זה "כולה", אבל סיגריות זה מעל הכל וחשוב, ו12 זה מעט מדי והטעם נורא משנה והיא לא מאחלה סיגריות כאלה לאף אחד. כאילו מה, ההתמכרות לזה עד כדי כך חזקה? אין לה שליטה בעצמה? "לא מאחלת לאף אחד סיגריות כאלה מגעילות.." (וואטבר הציטוט המקורי, לא רלוונטי), יודעת משהו גברת קרן, אני מאחלת להרבה אנשים לא לךהגיע למצב הזה שלך, אני מאחלת להרבה אנשים לא להתקרב לסיגריות בכלל, מגעילות או לא. ונכון, אני מאוד שיפוטית עכשיו, אבל תרבות ה"כולה" הזאת נורא מעצבנת אותי.

bibaso

New member
אסטרטגיה למה דיוק ??

באופן כללי לא הבנתי מהפוסט הזה מה הבנת ואני לא בטוח אם את גם הבנת את זה.

למעלה