קובץ שאלות ותשובות מס' 2:

RonenM62

New member
הדבר מכונה Gap - פער:

ישנם סוגים שונים של פערים: פער פריצה, פער מיצוי וכו'... תוכל ללמוד עוד על הנושא בקישור זה (אנגלית).

יש לך נטיה

יש לך נטיה לא לתת קישורים
איפה הקישור ואני מעדיף אפילו הסבר של מס שורות מאשר משהוא באנגלית כי האנגלית לא משהוא אצלי, ועוד בנושא כלכלי זה יהיא קשה מדיי אני ממש אבל ממש מעדיף פירוט בעיברית אם אפשר

RonenM62

New member
ידידי, אי אפשר ללמוד על GAP ים

בכמה שורות... זו תורה שלמה... מצטער, על הקישור... (הכנסתי אך היתה כנראה בעיה)...

RonenM62

New member
אופס...

בדקתי כרגע בהנהלת החשבונות... הם אומרים שהצ'ק שלך לא מגיע כבר חודשיים...

A r r o w

New member
כנס לביזפורטל

יש להם מאמרים שכתב אייל גורביץ, אחד מהם מתייחס לנושא ה GAP

m g d

New member
דווקא קראתי עכשיו את ההסבר

ב-STOCKCHARTS והוא פשוט מובן ומכסה את כל סוגי הגאפים הנפוצים, אחלה הסבר העשיר אותי בכל אופן (כולל דוגמאות על גרפים).

A r r o w

New member
כאמור, כנס לביזפורטל לניתוח הטכני

כרגע יש לי קושי לתת לך קישור.

מצאתי , קישור שדורש להכנס לקישורים

מצאתי את מה שרציתי כאן : http://web.bizportal.co.il/web/bursagraph/limud_class.shtml ממש מדהים מסביר הכל דורש להכנס לקישורים

מניית פיבי היא מניה מצויינת.

היא נמצאת במגמת עליה מובהקת ואני יעשה עליה סקירה טכנית בקרוב אם אתה כבר מחזיק במניה אני יכול להגיד לך החזק!!! ואל תשכח לעבוד עם סטופ לוס. עם אתה מתעניין על מנת לקנות אותה אין תחכה לסקירה שלי אני חושב שהיא באיתות קניה אבל אני צריך לבדוק שוב -ללא ספק המגמה הראשית היא עליה לדעתי יותר מאשר תיקון פיבונאצ'י לירידות החדות . חברה טובה הסיקור יבוא מחר או מחרותיים הכי מאוחר.

iritustush

New member
עידו יקירי, בקשר לפיבי ....

כולה של הבינלאומי... מה כבר יכול להיות טוב שם?

bigtamar

New member
הסבר בבקשה-שחקן מעו"ף גדול חשוף

דריכות במעו"ף: "שחקן מעו"ף גדול חשוף בפוזיציית לונג - בין 1.1-1.4 מיליארד ש' נכס בסיס בידי השחקנים" ציטוט מהדמרקר. בבקשה לתת הסבר בית ספר - סדור ומפורט.

למעלה