קובץ שאלות ותשובות מס' 2:

RonenM62

New member
כל תחום המסחר במעו"ף והאסטרטגיות

נמצא עדיין בהכנה... אתה מוזמן להצטרף ולנסות לסייע... יש רק 24 שעות ביממה ואני חורג כל יום מתקציב השעות הזה...

yuval27

New member
אני אנסה לתת דוגמא

פרפר - כדאי לקנות כשצופים יציבות בנכס בסיס. כדאי למכור כאשר צופים שינוי במחיר נכס הבסיס אולם לא ניתן לצפות את כיוונו מראש. נכס בסיס - מדד המעוף. דוגמא למכירת פרפר: מכירת אופציית קול במחיר מימוש 460 מכירת אופציות קול במחיר מימוש 480 קניית 2 אופציות קול במחיר מימוש 470 הרווח מוגבל לתקבול מביצוע האסטרטגיה רווח מכסימלי כשמחיר הנכס גבוה מ 480 או נמוך מ 460 ההסבר לקוח מתוך חוברת שיש לי אסטרטגיות שכתב בנק פועלים. יאיר יכול להסביר לך יותר אם הוא לא הלך לחדר כושר לחפש כוסיות.

יפה מאד יובל אחלה הסבר...

אפילו שרק העתקת אותו....חחח אוכף = מכירה של פו ט וקול על אותו מכיר מימוש הרווח המקסימלי הוא במחיר המימוש נקודות האיזון הם התגמול שקיבלת ממכירה של שני האופציות למעלה ולמטה . אוכף מוכרים כאשר צופים יציבות מכירים וקונים כאשר מצפים לתנועה חדה למעלה או למטה -דומה מאד לפרפר ההבדל הוא כמובן בעלות ההשקעה ובנקודות האיזון .... בכדי לעשות את שני האסטרטגיות עם אתה מוכר אז צריך בטחונות ואם אתה קונה אז לא צריך. בהצלחה

בדוגמא שנתת

לא יהיה שום רווח מעל 480 ולא מתחת 460 אלא הפסד צורב בין460-475 ורווח עולה מ475 ל 480 ואחר כך 0.

yuval27

New member
יכול להיות

לא התרכזתי, רק העתקתי מהחוברת תוך כדי עיסוקים אחרים. טוב שאתה מתקן.

פרפר מהו?

אסטרטגיה המשלבת 4 אופציות רכישה של קול מכירת 2 קולים מעליו ועוד רכישה כל הטריק זה להוציא אותו או בחינם או בפרמיה

avielm17

New member
../images/Emo66.gif לכל מי שרוצה לראות פרפר

הוספתי תרשים אסטרטגיה של מכירת פרפר (עשיתי כי היה לי משעמם) תהנו !!! הוסיפו תגובות

avielm17

New member
../images/Emo66.gif תסביר לי משהו !

פרפר זה כאשר צופים תנודות גבוהות בשוק, לא? אז זה לכאן או לכאן, מה רע בציור? כשאתה קונה את 2 האופציות call וכותב אותם אתה מפסיד כסף כל עוד המעוף לא מגיעה לאיזה שהיא נקודה לכאן או לכאן. לא ככה? אז בינתיים עד שהמעוף זז בתנודתיות גבוהה אתה מפסיד או מאזן את הרווח, לא? אז מה רעה בציור?

avielm17

New member
../images/Emo66.gif תסביר לי איך בונים פרפר

בלי הפסד, ואם תוכל תציר לי אותו

למעלה