McWeekend

Just Shira XD

New member
המקוויקנד שלי :)

לב|מצעד הלהיטים של מקפליי
DAGO OTSS The End Lies
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
Your love is a lie – Simple Plan
הלהקה המגניבה של השבוע
מקפליי וסימפל שבאים לארץץץץץץ :)
אלבום שחרשתן עליו
רדיו אקטיב דהה
קליפ שעשה לכן את זה
נממ אין משהו מיוחד
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע
הפיג'מות ! העונה החמישית קורעת אותי D:
משהו שהכעיס אתכם השבוע
ידיד שלי והמצבי רוח הדפוקים שלו :/
משהו ששימח
אילתתתת
משהו שהעציב
שום כלום :)
ציטוטיה
אוחח לא זוכרת
מתנגן בראש / בפלייליסט
No Air אני לא יוצאת מזה כבר שבועייםםםםם!
המלצת השבוע
מלון אגמים זה אחלה מקום :)
התמונה הכי חמה
אני חולה על התמונה הזאת-סקסיייים

like to be me

New member
שלי../images/Emo13.gif אחרי מלא זמן

מצעד הלהיטים של מקפליי
Smile Friday Night
The Ting Things-That's Not My Name
הלהקה המגניבה של השבוע
סימפאל פלאן שבאים לארץץץ
אלבום שחרשתן עליו
אין כזה
קליפ שעשה לכן את זה
כנ"ל
טלויזיה: גוסיפ גירל שנות ה-70 (שמו את כל העונות בוי.או.די!) פרויקט מסלול 4 סרט: באטמן מתחיל. האביר האפל יותר יפה
משהו שהכעיס אתכם השבוע
שלא הרגשתי טוב
משהו ששימח
שסיפאל באים, כל השוקולדים והדברים הטעימים שיש עכשיו בבית
משהו שהעציב
שהייתי חולה
ציטוטיה
---
מתנגן בראש / בפלייליסט
The Ting Things-That's Not My Name
המלצת השבוע
שתו מים. והרבה. זה ממש יתרום לכם
התמונה הכי חמה
הודגש באמצעות מדגישומטיק

rox love BSM

New member
../images/Emo74.gifIn this city

מצעד הלהיטים של מקפליי ו TG Tranny SNGE וכל רדיו;אקטיב
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע יש הרבה אבל בעיקר fightstar וקלי קלרקסון
הלהקה המגניבה של השבוע מקפליי
אלבום שחרשתן עליו רדיו;אקטיב ואוסף שירי קיץ מ 2005 חח
קליפ שעשה לכן את זה הדיוידי החדש של מק'
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע הווליוד הילס,בטי,אמריקן נקסט טופ מודל,מאהבות,עדי אשכנזי-מה זה השטויות האלה?
משהו שהכעיס אתכם השבוע הדתיים בתוכנית של עדי אשכנזי על ירושלים ואמא
משהו ששימח חופש D:
משהו שהעציב אמ לוידעת
ציטוטיה מהדשיוידי שטום מחקה את הארי-צריך לשמוע את זה
מתנגן בראש / בפלייליסט דיסטרביה של ריאנה בהיטס
המלצת השבוע בסוף ההורים תמיד משתכנעים לא לוותר להם חח
התמונה הכי חמה

white in Angel

New member
איפה את נעלמת????

אני זקוקה לך!!!!!!!!!! אני צריכה לספר לך מלא דברים!!!!!! והמסן שלך לא עובד אני יודעת
אז תפתחי אחד חדש!!!!!!!!! I NEED YOU

rox love BSM

New member
חח המסן שלי נדפק,ואני לא יכולה להוריד חדש

ניסתי מלא פעמים זה פשוט לא מתחבר...

sweet shir

New member
יש עכשיו גרסא חדשה ממש, תנסי להוריד אותה אולי

בה זה יעזורD: גרסא מעצבנת שחבלז אבל עדיף מאשר כלום

McFly rullz

New member
../images/Emo135.gif Everybody Knows The End../images/Emo76.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי
כל רדיואקטיב!
עם כל השנאה שלי למיילי סיירוס,7Things MR. brightside-The Killers James Bourne-Loser With No Life want me like that
הלהקה המגניבה של השבוע
מקפליי
אלבום שחרשתן עליו
רדיואקטיב
קליפ שעשה לכן את זה
לייס
האח הגדול D:
משהו שהכעיס אתכם השבוע
שלא קניתי בגדים!
משהו ששימח
נמנמ...כלום?חחחח
משהו שהעציב
לאזוכרת נו XDD
ציטוטיה
נמממ כל מיני מאלי ומראינו
מתנגן בראש / בפלייליסט
7 טינגס XDD
המלצת השבוע
נמנמנמ...תאכלו טוסט
זה טעים!
התמונה הכי חמה

o0oRoTeMo0o

New member
מיי מקוויקנד..

מצעד הלהיטים של מקפליי: One for the Radio, POV, Corrupted כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: Avril Lavigne- Anything But Ordinary, Avril Lavigne - Innocence Simple Plan - Love Is A Lie, Simple Plan - I'm Just A Kid Paramore - Misery Business לי בירן -סיוון לי בירן - בדרכי שלי Lee Biran -Anything, הלהקה המגניבה של השבוע: סימפל פלאן-- איזה מגניב שהם באים לארץ..!!! ומקפליי כמובן... אלבום שחרשתן עליו: Radio:ACTIVE קליפ שעשה לכן את זה: אממ אין.. תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: סרוגים חשופים משהו שהכעיס אתכם השבוע: מבחן במתמטיקה שהלך לי גרועע... משהו ששימח: קניתי מלא בגגים יפים.. בעיקר לחורף.. ראש השנה.. משהו שהעציב: שמגיע החורף.. ציטוטיה: לא זוכרת... מתנגן בראש / בפלייליסט: בפלייליסט-Avril Lavigne - I'm With You בראש- קרן פלס פיג'ו 92.. וואי השיר הזה מדבק..!! המלצת השבוע: תצומו ביום כיפור..!! זה חשוב...! התמונה הכי חמה: דאגייי

../images/Emo85.gif my mcweekend ../images/Emo9.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי
כל רדיו אקטיב not along room on the 3rd floor baby's coming back
When you look me un the eyes- jonas brothers jonas brothers - littel bit longer simpel plan - save you simpel plan - no love Your love is a lie – Simple Plan
הלהקה המגניבה של השבוע
מקפליי , סימפל פלאן
אלבום שחרשתן עליו
רדיו אקטיב
קליפ שעשה לכן את זה
----------------------------------
עשרים הגדולים - המצעד הרשמי משפחת פיירו האח הגדול לחיות עם דרק
משהו שהכעיס אתכם השבוע
המורה המעצבנת שלי למתמטיקהה
משהו ששימח
קיבלתי 91 בספרות
יצאתי עם חברים מהיסודי והיה ממש כיף :] הרבה זמן לא נהנתי ככה ! ראיתי את הסרט ג'סט מיי לאק אחרי שניסיתי להוריד אותי לא מלא זמןן
עשיתי 2 עגילים באוזן אחת אחרי מלא זה שלא היה לי
שבוע הבא ביום חמישי אני הולכת לתוכנית שבוע סוף עם עפרר :]]]]]
משהו שהעציב
קיבלתי 80 במתמטיקה
על משהו שהייתי רק צריכה להקיש במחשבון את התשובה :| דושיח|ציטוטיה
---------------------------------------
מתנגן בראש / בפלייליסט
not along - mcfly חרשתי עליו מלאא
המלצה|המלצת השבוע
תקנו כל דבר שאתם רוצות ! אתן לא יודעות מתי החיים יגמרו
התמונה הכי חמה
דאגג

../images/Emo19.gif העאהאע

גמאני הייתי אמורה ללכת שבוע הבא לתוכנית הזאת עם עופר שכטרXD שישי סוף או לאדעת איך קוראים לזהXD ויום חמישי זה יום כיפור , איך תלכי !?

../images/Emo85.gif כן טעיתי :|

אח"כ שאלתי את אמא שלי ואז היא אמרה לי ששבוע הבא יום כיפור ועוד שבועיים אני נוסעת לאיילת אז בסוף עוד שלושה שבועות ]:

../images/Emo204.gifThe sun is all you've got

When you lose it, you're doom to live in an endless night. שבוע פשוט מעולה. ><''
מצעד הלהיטים של מקפליי
Bubble Wrap
Only The Strong Survive
Down Goes Another One
The Last Song
The End
Smile
The Guy Who Turned Her Down
Too Close For Comfort
Matchbox 20 - Unwell
MCR - I'm Not Ok
Paramore - Fences
Paramore - Decode
Skye Sweetnam - Tangled Up In Me
Thriving Ivory - Angles On The Moon
Alanis Morissette - Ironic
הלהקה המגניבה של השבוע
Paramore
McFly
אלבום שחרשתן עליו
Secondhand Serenade - A Twist In My Story
קליפ שעשה לכן את זה
לא רואה קליפים. XD
גוסיפ גירל
אוגוסט ראש [August Rush]
וול-E - זה כלכך מתוק! ^^
מרוץ המוות
משהו שהכעיס אתכם השבוע
לא זוכרת משהו כזה. Oם
משהו ששימח
שסיימתי לעבוד
ירד גשם בחג! ^^ |גשם||מטריה| [XDD עדיין יש אייקונים של קיץ
]
הפיק שלי מתקדם לשביעות רצוני
משהו שהעציב
רבתי לפני החג עם אחת החברות הטובות שלי, ועדיין לא השלמנו. ;;
ציטוטיה
יש לי אח קטן בן שבע ואחות בת 19 שאוהבת לאפות. התנהל ביניהם דו-שיח: הוא: "בואי נעשה משהו כיפי!" היא: "מה למשל?" הוא: "בואי נאפה עוגה!" --- מפניני החוכמה של אחד האחמש"ים במוקד: מוקדנית: "אז להביא לך את זה?" [היא רשמה משתנה על דף - מן הודעה שצריך לשים כל פעם לפני מנוי מסוים... לומשנה.
] הוא: "לא, תשלחי לי את זה עם יונת דואר ואותות עשן." ~ מחשב של מישהי התקלקל: היא: "שי, המחשב לא עובד לי!" הוא: "אני חושב שזה ככה בגלל שהחוט התנתק. את יודעת, זה קורה לפעמים?" ~ אחמש"ית: "שי, שב פה בינתיים, אני הולכת לעשות לי קפה." הוא: "מוהאהאהא, עכשיו אני אתעלל בנציגים שלך." אני: "
." ---- ויכוליות שכבר כתבתי את זה מתישהו, אבל זה היה כשחברה שלי הייתה אצלי ודיברנו על אנגליה: אני: "הבריטים עשו הרבה דברים טובים!" אימא [בציניות]: "כן, הביאו את מקפליי."
מתנגן בראש / בפלייליסט
Paramore - Decode. שיר סגיד, כבר אמרתי? ^^
המלצת השבוע
תאכלו רוגל'ך-ים. זה ממש ממש טעים, במיוחד כשזה חם.
התמונה הכי חמה

sweet shir

New member
../images/Emo79.gifNext time I see you I'm giving you a high

five 'Cause hugs are over-rated just F.Y.I.
~משועשעת קשות~ מצעד הלהיטים של מקפליי: החדשים ביותר. כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: שבוע עצוב.
7 Things - Miley Cyrus Hold On - Jonas Brothers S.O.S - Jonas Brothers Play My Music - Jonas Brothers This Is Me - Demi Lovato & Joe Jonas הלהקה המגניבה של השבוע: האחים ג'ונאס וסימפל פלאן. תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: אחים ואחיות, חברים והאח הגדול. משהו שהכעיס אתכם השבוע: הורדתי גרסא חדשה של מסנג'ר וזה מחרפן>< משהו ששימח: אדוארד
משהו שהעציב: ישלי קלקול קיבה. X: ציטוטיה: *naf Shir. (R); Everytime I fall asleep my dreams are haunted, and everytime I close my eyes I'm not alone. says (22:46): יואואוא אדוארד כזה נוששש3> *naf Shir. (R); Everytime I fall asleep my dreams are haunted, and everytime I close my eyes I'm not alone. says (22:46): הוא לא רוצה להרוג אותה אוו33> *naf Shir. (R); Everytime I fall asleep my dreams are haunted, and everytime I close my eyes I'm not alone. says (22:47): ובכל הקשר אחר, או למי שלא קרא את הספר, זה ישמע ממש ממש ממש הזוי
מחתימה של מישהי חחחחחחחחחח
Bella: Well, I think you’re a vampire. Edward: What?! What makes you think that? Bella: It’s on the back of the book, dumb-ass.​
~מגוון ציטוטים מTwilight, ככה ש
לספר הראשון חח~
"How late is it?" I wondered out loud as I glanced at the clock. "It's twilight," Edward murmured. "Are you still faint from the run? Or is it my kissing expertise?" "Friends don't let friends drive drunk," he quoted with a chukle. "Drunk?" I objected. "You're intoxicated by my very presence." "She smelled even better than you. Sorry - I don't mean to be offensive. You have a very nice smell." "Why did you tell her I'm here?" "You fell down two flights of stairs and through a window." He paused. "You must admit, it could happen." "Afraid of a needle," he muttered to himself under his breath, shaking his head. "Oh, a sadistic vampire, intent on torturing her to death, sure, no problem, she runs off to meet him. An IV, on the other hand..."​
(22:50) ‎Eileen: מה לבשת אתמול?XD (22:51) ‎Shir: אמ טייץ שחור וטוניקה כזאתי סטרפלס חמודה (22:51) ‎Eileen: סקסית (22:51) ‎Eileen: ככה את מנסה להדליק את גיל הזהב עם כתפיים חשופות? ~האח הגדול (ערוץ 20). אחרי שאשר אמר שהוא מרגיש לא בנוח לראות הומואים מתנשקים~ לאון: "כפרה, אני אביא לך את כל העונות של הכי גאים שיש." ~עדי אשכנזי - ירושלים.. על החרדים~ "חבל שאתם מתנגדים למצעד הגאווה. טיפה טאצ' עליז לדוס שיעיז יכול להעיף לכם את ההופעה!" "כיבדנו אותם, לא יודעת מה הם רצו מאיתנו! אולי זה קשור לשני הספרים ההומואים שלי שהתנשקו ליד הבית כנסת? לא נראה לי, מה זה ימי הביניים?" מתנגן בראש / בפלייליסט: סתם טלויזיה. המלצת השבוע: תקראו את הספר דמדומיםD:: התמונה הכי חמה: למישהו בא להסביר לי באיזה קטע זה בדיוק בספר?

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gifדימדומים *-* ../images/Emo58.gif

הציטוטים
"You fell down two flights of stairs and through a window." He paused. "You must admit, it could happen." XDDD עדי אשכנזי כפרעליהD: לאון
אה...שינו את הסצנה...זה הקטע שהוא מפיל אותה על הספה כשהם בחדר שלו... בסרט עשו שהוא לוקח אותה החוצה \:

sweet shir

New member
מההה אבל זה כ"כ חמוד שהוא מפיל אותה על הספה!!

!! הציטוטים בהחלט.
ומה, לאחים ג'ונאס את לא מראה את אהבתך??
33>

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gifחחחחחח בהחלט

פאדיחות!XD סתם...יש להם מספיק אהבה במקוויקנד שלי XD

למעלה