McWeekend

sweet shir

New member
נופ, זו את הבחור כארז!! את בחור כעץ בננות

אדומות!!
ווווהו D: סיני בעדיפות ראשונה, כן? סיני3> בא לי קרם ברולה. ממ מזמינה אותי למסעדה צרפתית?|גבות| ~שמנהXD~ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אורטל, מה עשיתי לךךךךך יצרתי מפלצת שמדברת על מימדים של איברי מין! XDDDDDDDD לפני היית תמימה שהייתה נבוכה מהמילה סקס! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XD ג'ו נראה קצת כמו סמור, אם זה עוזר לךXDDD לא יודעת למה הוא מזכיר לי סמור!

Charley XD

New member
לא שירק, ידעתי שאת קצת טיפשה בכל מה שקשור

לסביבה ולעצים ולחיות וככל מה שלא לבוש יפה ורזה אזל ככה שוב להתבלבל ? הסברתי לך זאת לא אני, זה הוא ולמען האמת זה לא אשמתו זה האופי המלב(ל)ב שלו אבל בואי לא נכנס לזה עכשיו XD אני מקווה שאבא באמת יכין סיני XD אף פעם לא הייתי במסעדה צרפתית
זה טוב ? אבל שירק, אין לי כסף להזמין אותך XD את זאת שתרביחי 10,000 דולר אחרי שתביאי הוכחה מצולמת XDDDDDDDDD את יכולה להזמין אותי ! את התחלת לדבר על זה XD ואת זוכרת מה אמרתי לך נכון ? עם כבר את רוצה מישהו עם גדול וחתיך, ומפורסם והארי. אחח תקופת התמימות .. לא נורא את הרסת אותה יפהיפה בשתי ידייך ובכמה דברים שמיועדים לבני 18 ומעלה XD OMG סמור ?! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD לא צחקתי ככה מאז השיחה שלנו אתמול

sweet shir

New member
קופי הבר האלו מתעתעים במוחי! ../images/Emo6.gif

אומיגאד חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עוד משהו שראיתי היום בערוץ אי היה על טוקיו הוטל! מסתבר שהם זכו באיזה פרס בארה"ב.. והמנחה כזה "אנד ד'ה ווינר וואז טוקיו הוטל. . . הו?" חחחחחחחחחחחחחחחחחח ונקרעתייי ואז בכיתייי כי הבנתי שמגפת טוקיו כנראה תתפשט עכשיו על ארה"ב>< זה מאוד טוב! D: סבבה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבל איכס צריך גם הוכחה ביולוגית XDDDDDDDD להביא קונדום? LOL כמה דברים חביבים ומקסימים
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אווו (אשלי), כןןןן, השיחה הישנה ההיא.... הייתה לפני כלכך הרבה זמן
~לחפור זה מה זה כיףDD:~

Charley XD

New member
ביולוגית ? XD איכס

XDDDDDDDDDDDD אמריקיאים גרועים ><" גם אנחנו אבל אנחנו קטנים אז מי סופר אותנו ? כן באמת חביבים ומקסימים
ואשלי שלי
למרות שבסרט הוא ממש מכוער XD ברור שזה כיף ! את חופרת בחברותה XD

sweet shir

New member
אף אחד כנראה XD

חחחחחחחחחחחחחחחחח חביבים ומקסימים ביותר. כמו למשל, עכשיו הגשוש3> אמממממממט333> D:

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifהציטוטייים../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif

"Afraid of a needle," he muttered to himself under his breath, shaking his head. "Oh, a sadistic vampire, intent on torturing her to death, sure, no problem, she runs off to meet him. An IV, on the other hand..."​
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD איך אני מתה על הקטע הזה

"Why did you tell her I'm here?" "You fell down two flights of stairs and through a window." He paused. "You must admit, it could happen."​
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חבל שזה לא קרה באמת.

"Friends don't let friends drive drunk," he quoted with a chukle. "Drunk?" I objected. "You're intoxicated by my very presence."
איייייי אדוארד, אדוארד
8DDDDDDDDDDDDDDDDDD

yaelsee

New member
שיר, אני חייבת לומר לך... ../images/Emo6.gif

שאני לא יודעת איך זה קרה, אבל פשוט התמכרתי להג"ש ונראה לי שזה בזכותך חחח. קבלי צל"ש
וגם תגידי לי איך לעזאזל אני יכולה לראות את הפרקים הראשונים בצורה נורמלית

sweet shir

New member
חחחחחחחחחח כי זו סדרה מושלמת! ../images/Emo23.gif

אם את רוצה איכות טובה, את יכולה לנסות להוריד ביוטורנט או אימיול... ישלי קישורי הורדה טובים לאימיול (באופן יחסי..
). אבל זה מייאש אם יש לך מחשב איטי חחחחחחחחח ואם לא אכפת לך איכות גרועה (שבסופו של דבר כולם נוטשים לזהXD) יש מקום שאפשר להוריד את הפרקים די מהר ויש כמעט את כולם לדעתי. שלחי לי מסר ותגידי מה את רוצהD:

yaelsee

New member
טוב המממ זאת טיפה בעיה

בגלל שכלללל התוכנות הורדה שאי פעם היו לי מתו באופן מסתורי
. קיצר אני אשלח לך מסר

yaelsee

New member
מקוויקאנד ../images/Emo9.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי
Ignorance וכל רדיו אקטיב
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
Muse - Feeling Good Avenged Sevenfold - Dear God
הלהקה המגניבה של השבוע
מקפליי
אלבום שחרשתן עליו
רדיו אקטיב Avenged Sevenfold - City Of Evil
קליפ שעשה לכן את זה
הקליפ הזה שמקפליי רוקדים: http://uk.youtube.com/watch?v=ybJru9Q-AFA
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע
אני זוכרת שראיתי סרט, ואני זוכרת שאהבתי אותו, אבל אני לא זוכרת איזה.
משהו שהכעיס אתכם השבוע
אנשים מסוימים במקום מסוים והמורה למת' שהכשילה אותי במבחן!
משהו ששימח
רדיו אקטיב הגיע D:
משהו שהעציב
החברה הכי טובה שלי עזבה אתמול לארצות הברית...
ציטוטיה
אין משהו מיוחד, רק דיברנו על זה שבנים לא מבינים בצבעים, ופתאום ידיד שלי בא ביציאה "ורוד פונקציה"
מתנגן בראש / בפלייליסט
Lies
המלצת השבוע
כשאתם לומדים נהיגה, רצוי לא להתנגש במדרכה.
התמונה הכי חמה
זאת פשוט התמונה הכי קולית בעולם.

yaelsee

New member
זהו, אח"כ נזכרתי בעוד שלושה דברים

שאחד מהם זה את. פשוט הייתי ממש עצבנית כשעשיתי את זה, בגלל זה זה גם כ"כ יבש... 3> כפרע עלייך רייב!

yaelsee

New member
אני כבר לא אוהבת אותך יותר ../images/Emo69.gif

איזה אפליות את עושה!

Simple Girl 175

New member
../images/Emo74.gif../images/Emo55.gifתביאי לי גמאת הרבהרבה דברים

ותקבלי גמאת דברים
זה לא אשמתי שלואנסי יש הרבהרבה דברים להביא לי

yaelsee

New member
בואנה../images/Emo70.gif ../images/Emo69.gif

שתקי
. מחר אני מזמינה כרטיסים לסימפל. חה! מגיע לך! ולאות מחאה אני לא אזמין לך!

Simple Girl 175

New member
../images/Emo74.gif../images/Emo55.gifמה את כלכך מתלהבת? גמאני מזמינה

מחר.. ועוד עם הנחה של חיילים! [מזל שיש לי אח
]

למעלה