נראה מי מצליחה להבין משהו
מהקיצורים של להקות השבוע XD מצעד הלהיטים של מקפליי : אממ החדשים ... כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע : The Who - My Generation Rolling Stones - Angie הלהקה המגניבה של השבוע : פארל, ניק', מק', ארקטיק,דאפש, פו, ניר', פאניק, לינקין, ביצ' בויז, ביטלס והסמיטים אלבום שחרשתן עליו : אממ החדש של מק' .. קליפ שעשה לכן את זה : צ'רלי ביט מי ! אוו צ'רלי ! איצ' סטיל הורט ! XDDDDDD כפרות על הילד הבריטי הזה .. אין לי כוח לשים קישור .. אולי אחר כך תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע : קשרים אפלים, שעות אפלות וטופ מודל משהו שהכעיס אתכם השבוע : כלום .. משהו ששימח : החג D: משהו שהעציב : אור טסה /: ציטוטיה אורטל אומר/ת: אני לא אוהבת אנשים כבדים
Shir. ; Everytime I fall asleep my dreams are haunted, and everytime I close my eyes I'm not alone. אומר/ת: גם אני לא, כולם צריכים להיות רזים ויפים אלעדי בן השנתיים
: אני : "אלעדי איזה גור אתה ?" אלעד : "אופוסום" אני : "ואיזה גור אני ?" אלעד : "גם אופוסום" אני : "ואחותי ?" אלעד : "גם אופסום" אני : "כולם אופסומים ?!" אבא של אלעד : "מה תוכים אוכלים ?" אלעד : "גרעינים, גם אבא אוכל גרעינים אבא תוכי" שיעור ביו' : "סיבת המות - אכילת יתר של מלפפונים חמוצים" מסתבר שאפשר למות מזה אז תזהרו XDDDDD מתנגן בראש / בפלייליסט - גירל של הביטלס .. המלצת השבוע : תעשו דו"ח בכימיה לעיתים קרובות יותר XD התמונה הכי חמה