McWeekend

Little Sapir

New member
מקוויקנד :)

מצעד הלהיטים של מקפליי
כל רדיואקטיב וגרסאות אקוסטי.
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
שירים של הלהקות של השבוע.
הלהקה המגניבה של השבוע
מקפליי, סימפל, פארמור, TTT.
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע
אמריקן נקסט טופ מודל, הישרדות, גוסיפ גירל, הפיגמות, החיים עם דרק. הDVD של רדיואקטיב.
משהו ששימח
החג.
משהו שהעציב
אני עדיין לא מוצאת מישהו שרוצה לבוא איתי לסימפל.
התמונה הכי חמה

McGirl For Life

New member
חצי מהפורום פה הולך לסימפל איך את לא מוצאת

מישהו שיבוא איתך? :O מאיפה את? אולי יש מישהי מהאיזור שלך שהולכת...

Little Sapir

New member
בטוח יש מישהי מאיזור שלי...

אני גרה ליד ת"א. אבל יותר נחמד ללכת עם חברה קרובה

סאמוואן

New member
סופ"ש נעים לכולם../images/Emo24.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי: smile everybody knows lies כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:הסינגל החדש של דייויד קוק הלהקה המגניבה של השבוע: מק אלבום שחרשתן עליו:- קליפ שעשה לכן את זה: אממ..שאלה טובה... תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: שודדי הקאריביים 3...כן כן אני קצת בדיליי משהו שהכעיס אתכם השבוע: הרבה דברים..בעיקר שלפני כמה דקות קיבלתי זרם חשמלי מהדיוידי הדפוק הזה משהו ששימח: היום עשינו לחברה שלי יומולדת 19 במקס ברנר..היה כיףף! משהו שהעציב"שהמחשב שלי נדפק...וזה נכנס גם לקטגוריית המכעיס ציטוטיה" "טוק טוק" "מי שם"? "היומולדת 19 של ענת"...חח עזבו שטויות שלנו... מתנגן בראש / בפלייליסט: smile המלצת השבוע- התמונה הכי חמה

דנושש XD

New member
../images/Emo39.gifI Swear Sometimes I Cant Tell Which way"

Is Up,Which Way Is Down.."
מצעד הלהיטים של מקפליי
DGAO OTS LIES TLS FIL
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
Alphabeat – Boyfriend Leona Lewis - Forgive Me
הלהקה המגניבה של השבוע
מקפליי
אלבום שחרשתן עליו
-
קליפ שעשה לכן את זה
-
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע
האח הגדול
משהו שהכעיס אתכם השבוע
אין
משהו ששימח
אין משהו ספציפי..
משהו שהעציב
אין [:
ציטוטיה
~האח הגדול~ "מישהו יודע שיש לו דופק לב מהיר?" לאון: "מספיק שאחד הבחורים יוריד חולצה וכבר יעלה לי הדופק" XD חמוד
מתנגן בראש / בפלייליסט
Lies
המלצת השבוע
Use It-Or Lose It
התמונה הכי חמה

../images/Emo112.gifmylovleyweekend! או,וזו אני,שיר ג'ונס

מצעד הלהיטים של מקפליי קורפטד נוט אלאון סוריס איז נוט גוד אינף טרנסיבלניה אממממ גם סמייל כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע אי קיסטד א גירל אין דה אייר אול סאמר לונג הלהקה המגניבה של השבוע מקפליי סימפל פלאן אלבום שחרשתן עליו רדיו אקטיב קליפ שעשה לכן את זה ----- תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע מת לדייט..אחד המטומטמים. משהו שהכעיס אתכם השבוע הכעיס?? נמנמנמ המורה שלי למתמטיקה....
שונאת!!!! משהו ששימח אממממ אני קונה אלבום של מקפליי בנוסף לרדיו אקטיב! משהו שהעציב העציב? עוד ראש השנה בלי גלעד שליט ציטוטיה אבא שלי לאמא שלי "נאוה,למה הזמזמם לא עובד?" "המה?" "הזמזמם!" "מה זה מזמזם?" "נו...זה שמזמזמם.." חחח זה היה מצחיק אז, :S מתנגן בראש / בפלייליסט "לללללה ללללה לאלין,לאלין" "קח ידיעות תרגיש בבית,קח ידיעות תרגיש בבית.." המלצת השבוע אל תדברו שעה עם המנהלת שלכן על מבחן שלא ניתן עליו חומר במתמטיקה כי אח"כ תצטרכו לבוא בשבע וחצי בבוקר
התמונה הכי חמה לא בבית ובמהיר

Charley XD

New member
נראה מי מצליחה להבין משהו

מהקיצורים של להקות השבוע XD מצעד הלהיטים של מקפליי : אממ החדשים ... כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע : The Who - My Generation Rolling Stones - Angie הלהקה המגניבה של השבוע : פארל, ניק', מק', ארקטיק,דאפש, פו, ניר', פאניק, לינקין, ביצ' בויז, ביטלס והסמיטים אלבום שחרשתן עליו : אממ החדש של מק' .. קליפ שעשה לכן את זה : צ'רלי ביט מי ! אוו צ'רלי ! איצ' סטיל הורט ! XDDDDDD כפרות על הילד הבריטי הזה .. אין לי כוח לשים קישור .. אולי אחר כך תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע : קשרים אפלים, שעות אפלות וטופ מודל משהו שהכעיס אתכם השבוע : כלום .. משהו ששימח : החג D: משהו שהעציב : אור טסה /: ציטוטיה אורטל אומר/ת: אני לא אוהבת אנשים כבדים Shir. ; Everytime I fall asleep my dreams are haunted, and everytime I close my eyes I'm not alone. אומר/ת: גם אני לא, כולם צריכים להיות רזים ויפים אלעדי בן השנתיים
: אני : "אלעדי איזה גור אתה ?" אלעד : "אופוסום" אני : "ואיזה גור אני ?" אלעד : "גם אופוסום" אני : "ואחותי ?" אלעד : "גם אופסום" אני : "כולם אופסומים ?!" אבא של אלעד : "מה תוכים אוכלים ?" אלעד : "גרעינים, גם אבא אוכל גרעינים אבא תוכי" שיעור ביו' : "סיבת המות - אכילת יתר של מלפפונים חמוצים" מסתבר שאפשר למות מזה אז תזהרו XDDDDD מתנגן בראש / בפלייליסט - גירל של הביטלס .. המלצת השבוע : תעשו דו"ח בכימיה לעיתים קרובות יותר XD התמונה הכי חמה

sweet shir

New member
צ'רלי ביט מי כזזזה חמוד!! איי כפרעליו ../images/Emo6.gif

אחרי זה יש גם צ'רלי ביט מי אגאין XDDDDDD גם את רואה קשרים אפלים וכל הערפדים וזה? את מ מ ש תאהבי את טווילייט
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הציטוט הראשון XDDDDD די אני כזו כונפההה שיואוXDDDDD חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וגם הציטוט של המלפפונים החמוציםXD

Charley XD

New member
ראיתי XD הם עושים את זה כזה טוב ...

לא קלטת שאני חולה על השטויות האלו ? XD בגלל זה אני רוצה שאמא תקנה לי כבר את הספר ! זה פשוט אחד הטובים ... כן את במיוחד תזהרי לך עם החישקוקים המוזרים שלך כשל אישה בהריון ... אהמ "בא לי מלפפון חמוץ" אין צורך שתמותי לי לפני הלילה שחיטות שלנו וזה אמיתי ! זה באמת אמיתי XD

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח נכון, מתאים לך עם כל

סופרנאט'ורל וזה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח XDDDDDDD שתדעי לך שמלפפון חמוץ זה דבר מאוד טעים. אפילו יונתן אוכל!!! תמיד שאני אוכלת הוא בא אלי בצעקות שהוא רוצה גם. ת'אמת שהוא תינוק ממש רעבתן ושאתמול פתחתי קופסא של אבקת מרק הוא גם בא אלי בבכי ובצעקות שהוא רוצה XDDDD אבל מה? פיתה, הוא לא אוהב חחחחחחחחחחחחחחחחחח XD

Charley XD

New member
דווקא פיתה ?!

אבל איך הוא יוכל לאכול את המאכל המפורסם שלך ? פיל בפיתה ?! צקצק .. ילד מוזר .. הוא לא יאהב את הפיל בפיתה שלך .. לא סיכמת כבר את זה שהוא שמן ? XD לי מאז איזה סילווסטר אחד לפני איזה שנתיים שלוש יש סיוט ממלפפונים חמוצים ואני לא כל כך אוכלת אותם ... כאילו זה בסדר אבל לא יותר מדי ... (רק שאני לא אמות מזה XD) סיפור ארוך ><" הכל התחיל ממכושפות ומסמולוויל
אבל לערפדים יש לי באמת אהבה מיוחד ..

sweet shir

New member
מה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פיל בפיתה?XD

על מה לעזאזל את מדברת? ומה שמו לך בבננות? חחחחחחחחחח ~חח לא אני לא ארפה! XD~ הוא לא שמן, הוא מוצק! XD חחחחחחחחחחחחחח מלפפונים חמוצים עם חומוס זה ה-דבר. מסתבר אבל, שלא כדאי שיש לך וירוס בבטן. גם לא כדאי לאכול פנקייקים. ולא שוקולד. נחשי מה אכלתי היום? >< מכושפותתתתת33>

Charley XD

New member
וואו רואים שאת לא איתי בבית הספר ><"

אני אומרת את זה באופן קבוע ><" אבל לא חשוב .. לא אכלתי היום בננות ! חהחה למרות שאני צריכה לעשות איזה שייק מהם מחר .. אממ ~אני רואה שאת לא מרפהההההההההההה~ איכס תהיי בריאה (תרתי משמע) סתם אני יכולה לשרוד את כל הדברים .. אבל בנפרד ! איכס ><" אני לא הולכת לערבב הכל כמוך .. תראי אפילו הבטן שלך מרגישה חולה מכל הערבובים האלו XD את אמרת שהוא שמן ! כריססססססס 3> וליאו 3>

sweet shir

New member
../images/Emo6.gif

לא ערבבתי ביחד יא מגעילה חחחחחחחחחחח אכלתי בנפרד בפרק זמן של יום שלם!
אני אומרת הרבה דברים!
כרייייייייייייייס3333333333>

Charley XD

New member
אני יודעת ואת יודעת שאת אומרת הרבה דברים

זאת לא אני שיצאתי כונפה בכמה ימיים האחרונים XD חיחי אני יודעת שלא ערבבת הכל ביחד וליאו באיזה פרק אחד שאני זוכרת אותו במיוחד ושהוא היה סופר נוש XD 3>

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח שתקי! ../images/Emo11.gif

אוקיי...?
ואני אחוזר לי למייקל הדביל הנוש ובריאן הסקס משין וג'סטין הכאפוש ואמטוש33> ביושXD

למעלה