שנה טובה!

לבנה123

New member
איזה גוזל!

ובלייב הוא הרבה יותר שווה (אם כי הנמרצות עוברת גם בתמונה...)

חן123

New member
שנה טובה

שנה שקטה, שלווה שנה בריאה שנה בלי דרמות שנה בלי שנצטרך רופאים, אחיות, ועוד אנשי רפואה שנה שלמה שנה שבסופה נאנח לרווחה ונגיד לעצמינו שהשנה הזו לא בוזבזה שהתקדמנו משהוא, בשביל עצמינו וגם - שנה שבה לכל אחד יתגשם לפחות חלום אחד חן

נתנאלה2

New member
תודה לך, אתה שם

למעלה, על האוצרה שהענקת לנו - אביב, כשמך כן את, מתיקות וצוף, פריחה וחדשנות, אהבה ומגע, רוך וחום והמון המון חוכמה ושמחת חיים. לא תיארתי לעצמי את גודל האושר שהלב יכול להכיל. וכל רגע שמבטי נתקל במבטך עוד גל עצום של אושר מתווסף. תודה על עוד שנה של זוגיות מדהימה שרק הולכת ומשתבחת, תודה על האיש המקסים, שעודד אותי להגשים את החלום האימהי ולא פחות חשוב לשנות קריירה ולהגשים חלום מקצועי (עדיין מתבשל). ומה נבקש לשנה הבאה, המון בריאות, שיחזרו השקט והשלום למדינתנו, עוד אוצר או אוצרה או אוצרות בדרך. ותפילה ישנה נושנה, לכל אשה באשר היא ולכל חברותיי שחלום האמהות שלהן מתעכב לרגע, שיצליחו כבר השנה. אתן במחשבותיי ובתפילותיי תמיד! שנה טובה לבית הזה בריאות פוריות ואחווה.

../images/Emo20.gif שנה טובה! ../images/Emo20.gif

אף פעם לא נדוש מדי לאחל בריאות והרבה. אז בריאות, בריאות ובריאות. שייסגרו כל הפגיות מחוסר ביקוש, שבמחלקות הילדים כל המיטות יהיו ריקות. שנמצא, אני והאיש, זמן לעצמנו. שנוכל להשקיע השנה בזוגיות יותר מהכמעט-כלום שהשקענו בה השנה. שנוכל לבוא לביקור בישראל לפחות פעמיים בשנה
שנמשיך את כל מה שהתחלנו בשנה שעברה, שכל מה שזרענו יצמח. הפעם זו לא שנה של התחלות אלא של המשך. שאלה ויערה ימשיכו ללבלב, ושאלה תעבור את השלב הזה שבו היא מוציאה תכולת ארונות ומגירות ומפזרת ברחבי הבית. ולעצמי אני מאחלת לצאת מהקונכיה, להתחיל דוקטורט בתחום שאני אוהבת, לחזור ולהרגיש שאני מסוגלת ליותר. שנה טובה, שנה של בטנים מתעגלות ותינוקות מחייכים, שנה של נעליים חדשות, שנה של בשורות טובות, שנה של טוב.

וההמשך

לאהובותי. שהאהבה והקשר הנפלא ביניכן ימשיכו להעמיק. ליערונת, שהסערה תשכך ויישארו רק שמחת החיים, הנדיבות, האופטימיות אין-קץ, האומץ, השכל החריף והאבחנה הדקה והדמיון. שתמיד יהיה בך הקול הקטן הזה, שמבטיח שבסוף יהיה בסדר. שהשנה הזו תהיה ללא תהפוכות ומעברים. לאלה - הגוזל שלי, שהשנה הפך לאפרוח. שתמשיכי לגלות את העולם בקצב שלך, למצוא עניין בכל בדל עשב ובכל פיסת נייר. לך אאחל מה שאני מאחלת לעצמי: להעיז, ולצאת לעולם, לגלות בעצמך כוחות שלא הכרת. שאוכל להיות לשתיכן אמא טובה, לתת לכל אחת מה שהיא זקוקה לו. ורק שתהיו בריאות ומאושרות, וגם קצת מזל לא יזיק.

עמית@

New member
אילו תמונות משגעות, שתי נסיכות

קסומות ושובבות, איזו שמחת חיים מדהימה

anguly

New member
איזה נסיכות מקסימות!

אינה שכל משאלותיך יתגשמו!

s h r o n i t

New member
שנה טובה ../images/Emo23.gif

השנה הצטרפה אלינו הדר הבובה הקטנה שלנו,אחרי 3 וחצי שנים של תפילות. כולם מסביבה מפנקים ואוהבים אותה,היא המרכז של הבית.. לבעלי ולי אני מאחלת שנמשיך כמו עכשיו לאהוב ולגדל ביחד את 3 הנסיכות שלנו. השנה המשימה שלנו היא לבנות את בית החלומות,אז שיהיה בהצלחה ובקלות. לגדולות שלי נטע ונגה אני מאחלת שנה כיפית עם המון חברים,בילויים ואהבה,שיהיה להן הכי טוב שאפשר. לקטנטנה שלי (או כמו שכותבת שרית-בת הזקונים) אני מאחלת שתמשיך לגדול ולהתפתח ולגרום לכולנו אושר. אני מאחלת לכולן פה שנה מאושרת,בריאה ונהדרת, שנה שבה תגשימו את החלומות.

אלהלי

New member
אינה !

שבשנה בהאה נפגש! חייבת להכיר את המופלאות הרגישות החכמה וההומור באדם אחד ובטח גם די קומפקטי . שנה טובה מתוקה.

שושי @:-)

New member
../images/Emo74.gif שנה טובה גם מאיתנו

שהשנה הבאה עלינו תהיה מקסימה בדיוק כמו השנה שעברה עם תוספת קטנה אם אפשר של אח/ות לאורית.

liati7

New member
כל שנבקש לו יהי. . .

שתהיה לנו שנה טובה, שנה של שמחה ואור שנה של חיוכים שמחים והמון תינוקות בריאים ויפים. והלוואי שנצליח להגדיל את המשפחה. השנה שהיתה היתה מאושרת ושמחה ועכשיו אפשר לקרוא לנו "משפחה". יהונתן נכנס לחיינו והאיר את לבבנו שנה טובה לכולן

iris2210

New member
../images/Emo75.gifשנה טובה../images/Emo74.gif

הקיץ עבר, החום הגדול גם עובר בהדרגה שנה חדשה באה לכל מרגישים סתו באוויר. אז אני מאחלת לנו ולכם שנה טובה. שנה של שקט ללא פיגועים. שנה של בשורות טובות. שהתינוקות היפים והמתוקים שלנו יהיו בריאים ויגדלו. בשנה שעברה איחלתי שנה טובה והבטאתי את החששות שלי מהניתוח שאור יצטרך לעבור. אז הוא עבר בהצלחה
רבה את הניתוח הכפתורים+שקד שלישי והתקדם. רוב השנה אור היה חולה
. אם לא היתה לו דלקת אוזניים אז היה לו משהו אחר. אז אני מאחלת שהוא יהיה בריא ללא מחלות מיוחדות, ללא וירוסים למיניהם ושיגדל ויתפתח וידביק את הפער בגדילה שלו ובהתפתחות שלו. אני מאחלת שנחליט את ההחלטה הכי נכונה לטובת אור בקשר להתקדמות ההתפתחותית שלו. אנחנו שוקלים לחיוב את הגן המיוחד שהציעו לנו אבל עדיין שום דבר לא סגור. ראיתי את הגן הוא גן חדש לגמרי עם שתי אולמות של טיפולים, יהיה מטבח. בינתיים מביאים לילדים ארוחות מוכנות. יהיה בו חדר מיוחד במינו של חושים - שכחתי איך קוראים לו. הכל חדש שם ועדיין דברים בבניה. יש שם בערך 6 ילדים. גם תהיה גינה ובה כל מיני מתקנים שהילדים יוכלו לשחק. בקיצור מאוד מרשים. אני מאחלת שרק נהיה בריאים ונוכל לטפל בילדים שלנו.
שנה טובה לכולם.

שנה טובה ומתוקה../images/Emo74.gif

ואני מאוד שמחה לקחת חלק בשירשור הזה, של השנה החדשה.. אמנם לא מצליחה להקפיד ולהפגין נוכחות אבל בהחלט משתדלת להתעדכן
רוצה לאחל לכולנו שנה של בריאות
אושר גדול
ולאחל לכל אחד ואחת מאיתנו שיתגשמו משאלות ליבו
והנה המתנה שלנו לשנה החולפת, התוספת המתוקה והמדהימה הזו
ועם אחיה הגדול גורמים לנו להיות משפחה אוהבת ומאושרת

למעלה