מקוויקאנד

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאז מה?!

אם הוא שמן הוא לא סקסי? אין לו תחושות?רגשות? הוא הכי מגניב שם בסדרה ומי שיגיד אחרת אני יכסח אותו
בינקי י'כוסון

sweet shir

New member
אהמ, כן. ../images/Emo6.gif

(אם הוא שמן הוא לא סקסי.
) ישלו תחושות ורגשות, רק לא איתי. XD חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נסחפת

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif חחחחחחחחחחחחחחחחח דוגריי XDD

הפרק עם הבריכה
אני מכורת ארתור. אל תתעסקו איתי. אני יותר קשוחה מבינקי.
סתאאאאאאאאם. אבל רגע, מולי בכיתה ד'?!?!??!!? מה הולך פה?!

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gif"ספריה, זה נחמד כשיש כרטיס ביד"

זה כזה להיט, אני כל יום שרה את זהXD

sweet shir

New member
את הכי כאפה בעולם! XDDDDDDDDDDDD

טום וג'יימס? פפפפפפפפפ הם קטנים לידך!! את שמה אותם בכיס שלך!!!!!!!

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifמי את חושבת לימד את טום וג'יימס

כל מה שהם יודעים?XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD הם למדו בגן כאפה, החינוך הטוב ביותר <:

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחח את הגננת בגן כאפה? ../images/Emo6.gif

מהו שמך, תקווה?
אגב, שג'יימס וטום למדו את כל מה שהם יודעים את עדיין לא נולדת. XDDDDDDDDDDDDDDDD

loli kiss

New member
"ספריה זה נחמד כשיש כרטיס ביד" ../images/Emo6.gif

אוויי כמה אחותי טחנה לי ת'שיר הזה באוזן XDDD אחד הממכרים ! וואי והיה גם ת'פרק שבינקי שר איזה שיר אחד על איזה מישהו בשם ג'קמן XD שחכתי ת'הקשר של זה בפרק בכל אופן זה הלך ככה : "ג'קמן ג'קמן הייי ג'קמן היי היי ג'קמן"
זה היה גם אחד הממכרים! וואיי והיה ת'פרק עם הבקסטריטבויז
איך עשו את כולם ארנבים וגילי נתקעה עם ניק קרטר (שהיה ארנב בלונדיני) במעלית חחחחחחחחחחחחחחח אחד הטובים. תעזבו. רגע של חירפון. עבר לי.

loli kiss

New member
מפתאום יחידה?! כולם רואים ארתור ../images/Emo47.gif XD

ומי שמכחיש כנראה רואה בסתר

rox love BSM

New member
XDD כמו ארתור שראה את התוכנית עם הברווזים

ואמר לבאסטר שהוא רואה את הארנב השחור ובסוף הו קנה חולצה של הברווזים ודיסק שלהם XDDD

loli kiss

New member
יאוו אני זוכרת את זה ../images/Emo6.gif

וואי התוכנית עם הברווזים זה היה אחד הדברים המעצבנים XD איך הם שחו במעגלים עם הקשת בענן הזאתי מאחוריהם ועם מיליון צבעים וצורות כאלה חחחחחחחח

Dirty wings2

New member
מקיקממקמקי וויקנד.../images/Emo113.gif../images/Emo14.gif

שיר השבוע של מקפליי: walk in the sun.not alnoe שיר השבוע לא של מקפליי: הרבה מידי :] להקת / אלבום השבוע: McFly Akon kelly clarkson קליפ השבוע: לא שיצא לי לראות :) תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: עקרות בית נואשות. זואי 101 איזשהו סרט מפחיד O: הצלצול 2 הטינה 2 אני והמזל שלי ועוד ועוד ועוד משהו שעיצבן / שימח השבוע: יותר בכיוון של עצוב..אבל בסדר עבר,בערך :) ציטוט השבוע: חברה שלי:"יאו איזה מסריח הבצפר הזה,יש פה כ"כ הרבה זבובים כמו בקניה!" - אני:"חן החזיה נפלה לך" חן:"מה איפה איפה?"*מתחילה למשש את הציצי שלה
* - אני:"בנים הם עם חרמן! כושלאמאמאמאמ של הבנים האלה,מחפשים רק ,סקס,ציצים,זה מה שמעניין אותם,רק ציצי וסקס! אתם מזה חרמנים יאו.." ידיד:"תודה רבה באמת XD" - שיחה על טוקיו הוטל. חברה שלי שאוהבת אותם:"ביל כזה כוסון אני מתההה" אני:"מה כוסון בקיפוד?" חברה שלי:"הוא כוסון! אל תתווכחי!" אני:"אבל שוב.מה כוסון בקיפוד? קיפודים כאלה דוקרניים ומכוערים.." חברה שלי:"הוא לא קיפוד!!" אני:"אז מה הוא? גרביל?" חברה שלי:"הוא יצור סקסי!" אני:"יה רייט,לכי חפשי אותם בשירותים :p" - תמונת השבוע:

למעלה