מקוויקאנד

m i c k e y 15

New member
../images/Emo26.gifכנסו כנסו!! ציטוטים+תמונה חדשה../images/Emo99.gif

שיר השבוע של מקפליי:
The way you make me feel לגמריייייי אני כל כך אוהבת את השיר הזה!!
שיר השבוע לא של מקפליי:
The Corrs - Toss The Feathers Chris Brown Feat. T-Pain - Kiss Kiss Avril Lavigne - Losing Grip Britney Spears - Break The Ice
להקת השבוע:
הקורס
אלבום השבוע:
אנפלאגד של הקורס
קליפ השבוע:
אין
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
גיבורים
!!!!
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
אמא ואח שלי יעד!! הוא הילד הכי מעצבןןןןן בעולםםםםםםם
משהו ששימח:
נמ נמ נמנ לודעת חח הרבה דברים
משהו שעיצב:
אמ אין ממש
ציטוט השבוע:
בין לבין שיחה ביני לבין דודה שלי סוזי. אני: למה את לא שמה שלט "תינוק באוטו" הרי הם צריכים לדעת.. [כי יש לה תינוק] סוזי: בשביל מה הם גם ככה לא התייחסו לזה אני: אבל אולי הם כן! סוזי: לא חייבים לשים! אני: אבל כןן סוזי: מה? אם יהיה איתך מישהו גמד אז תשימי שלט גמד באוטו?? שכולם ידעו? אני: *מתפקעת מצחוק* עוד שיחה ביננו תוך כדי נסיעה לביצפר [היא הקפיצה אותי] אני: וואי איזה נהגים... סוזי: מה, מה אתה חושב שאתה עושה?! אידיוט! * על נהג מפגר שכמעט נתקע בה* אני: וואי..מטורף סוזי: תתקע בעמוד חשמל! ושיהרס לך האוטו ינעל שדידי בוק! אני: *צוחקת* היא הכי מצחיקה בארץץץ
מתנגן בראש / פלייליסט:
בריטני ספירס
תמונת השבוע:

m i c k e y 15

New member
נכון שהשיער שלו מושלם שם?!?!?../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

והחיוך הזההההההההההה

Dirty wings2

New member
הציטוטים../images/Emo6.gif../images/Emo113.gif../images/Emo14.gif

חח איזה חמודה דודה שלך
ודנייייי

Simple Girl 182

New member
../images/Emo55.gif הגמד הרג אותי ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אין לי את השיר The way you make me feel את יכולה לשלוח לי?

שלי ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של מקפליי: I'll be ok
שיר השבוע לא של מקפליי: Sum 41 - Handle this להקת / אלבום השבוע: Sum 41 - Underclass hero
קליפ השבוע: Good Charlotte - Boys and girls תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: האי
משהו שעיצבן / שימח השבוע: שימח אותי - הלכתי לקניון ^^ חיחיחיי ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:

sweet shir

New member
I'd like to bone her 'cause she puts me in

moooood
שיר השבוע של מקפליי: המ, במקום לחפור ולכתוב 22 שירים, אז, כל הדיסק של GH גרסאת מעריצים. Bubble Wrap Gangster's Paradise
Danny Is Gay
שיר השבוע לא של מקפליי: When I'm Gone - Eminem Mockingbird - Eminem When I'm Gone - Simple Plan Don't Look Back In Anger - Oasis Hate (I Really Don't Like You) - Plain White T's Gangster's Paradise - Coolio Best Of You - Foo Fighters Hero - Enrique Iglesias להקת / אלבום השבוע: 30 סטמ, סאם 41, מקפליי ואואסיס. קליפ השבוע: לא ראיתי ממש קליפים השבוע. ^^ תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: תוכנית: אחים ואחיות והכי גאים שיש. סרט: הממ אין. מה שבטוח, לא "אשת החלומות".
משהו שעיצבן / שימח השבוע: עיצבן: המ, הייתי חולה, ועכשיו ישלי בחילה. עיצב: העלייה לקבר של סבתא שלי. ;; שימח: קיבלתי את GH - גרסאת המעריצים!! DDD: ציטוט השבוע: קמי: "תעריכי את זה שאני אצלך, שי הזמין אותי לבוא אליו והעדפתי לבוא אליך!" אני: "כי אני מושי מושלמת." קמי: "לא, כי יש לך עוגה."
דרור D; אומר/ת: בחופש הגדול אשכרה היו מלא חרישות מאוסות, ובכל זאת ישבנו כמעט כל היום מול אמטיוי היטסXD שירD: אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כן שירD: אומר/ת: תנו לי 'פא' תנו לי 'תט' XDD חברה שלי (שגרועה באנגלית ולא מבינה כלום.): "סידרו לי את המחשב.. החליפו את המאוור ואת ההארד דיק." והיא בכלל לא קלטה למה זה לא בסדר ולמה אנחנו נקרעות מצחוק XDDDDD (שם גם נוצר "קאז ד'ה הארד דיק נוור ליייייייייז! קאז ד'ה הארד דיק נוווווור לייייייייזזזז!!!"
) היה שיר ממש מוזר (ומפחיד בטירוף!! התגובה הראשונית הייתה: "אהההה!!") שמדבר על שנים שהיו, חזרה בזמן.. לא ממש הבנו. חברה שלי (אותה החברה): "חזרנו בזמן! שיט!! שוב פעם שנת 2002!"

What's the greatest thing you have ever seen through a window? Danny: "Ever been to Amsterdam?" Harry: "Hooray." Everybody ~idioticly~: "Hoorahh!!"
(הבנתן למה אמסטרדם, נכון? בגלל החלונות האדומים... נשים ערומות...
) על זה: "...You cut me open and I, keep bleeding, keep, keep bleeding love" שירD: אמר/ה: חחחחחחחחחחחחחחחחחחח הציטוט מהשיר ממש מצחיק אותי עכשיו XDDDDDDDDD כי חשבתי עליו בצורה גסה XD ‏‏ Orch ;; What'sYOURface?! אומר/ת: XD ‏‏ Orch ;; What'sYOURface?! אומר/ת: שיר שיר שיר. >< שירD: אומר/ת: למה שיר שיר שיר? XD אה כי חשבתי על השיר בצורה גסה? XD שירD: אומר/ת: הוא "פתח" אותה והיא לא מפסיקה "לדמם" אהבה.... כמו מה זה נשמע לך, הא?! XD Orch ;; What'sYOURface?! אומר/ת: XDD Orch ;; What'sYOURface?! אומר/ת: XXXXXDDDDD Orch ;; What'sYOURface?! אומר/ת: אוי. Orch ;; What'sYOURface?! אומר/ת: XD Nameless ‎(20:17): הגעתי למסקנה שהסטוריליין הגיי הקלאסי ביותר זה שגיי אחד שמזיין כל דבר שזז מזיין גיי בארון ואז הוא מתאהב בפעם הראשונה והכל מסתבך חחחחחחח Shir. ‎(20:18): QAF? XD Nameless ‎(20:18): ולא אני לא מדברת על BJ חחח Shir. ‎(20:18): חחחחחחחחחחחחחחחחח כי ג'סטין אולי היה בארון להורים שלו.. אבל זה כי הם היו עיוורים XD למען השם, איך הם לא שמו לב לבד?!? מה אבא שלו היה כל כך מופתע?!!?? XDDD Nameless ‎(20:19): חחחחחחחחחחחחחחחחחחח כן אני הייתי כבר שמה לב.. מה זה השטויות האלו?! הוא כזה גיייי Shir. ‎(20:19): זה כמו הילד באמטיוי שרקד ריקוד "יציאה מהארון" להורים שלו!!!!!!!!!!!!!! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Nameless ‎(20:19): חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כןןןןןןןןןן לחברה שלי היה כתוב בשם: "אני שונאת חורף! זה בכלל לא כיף לחזור הביתה רטובים וקפואים מקור עם כאב גרון. איכסה.‏" שירD: אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחח את כל כך זקנה XDDDDDDDD [email protected] (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: כן. את יודעת שיש אנשים שממש נכנסים לדיכאון בגלל החורף? יש לזה שם והכל... וכן, אני אחת מהם. שירD: אומר/ת: כן, קוראים לזה אנשים זקנים.
זקנים מרירים כאלו שהולכים לקופת חולים כל יום כי אין להם משהו יותר טוב לעשות בחיים.... ככה את מתנהגת XDDDDDDDDDDD [email protected] (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחח XD אני, בעקבות "Hate is a strong word, but I really really really don't like you." (משפט גאוני, אגב): "Love is a strong word, but I really really want to fuck you." ליאן: "אח שלי זרק עלי קונדום!!!!!!!!!!!!1" XD שירD: אומר/ת: תה עם דבש וחלב זה הדבר הכי טעים שיש! MoRaNa אומר/ת:
שירD: אומר/ת: ככה בריטים שותים את זה ובריטים חכמים! XD MoRaNa אומר/ת: בריטים גם מדברים כאילו מישהו תקע להם מקל בתחת לשכח להוציא שירD: אומר/ת: לבריטים יש מבטא מושללללללללללם שירD: אומר/ת: אם יהיה לי חבר בריטי הוא יצלע. שירD: אומר/ת: איף יו נואו וואט איי מין. שירD: אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD MoRaNa אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ღ...שרמי...ღ אומר/ת: אני אוכלת עכשיו מרק בטטה נמס בכוס,ובחיי,צריכים לרשום על האריזה: כל קשר בין המוצר הנ"ל לבין הירק העמילני המכונה 'בטטה',מקרי בהחלטXD שיר D: אומר/ת: אגב, אם תשימי לב, הארי הפך להיות חתיך מהרגע שהוא גידל את הזקן הקטן הזה שיש לו בסנטר XDDDDDDDDDDDDDDDDD שיר D: אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ראיתי עכשיו ביפור ואפטר שיר D: אומר/ת: ביפור *ו*אפטר. עכשיו זה ישראלי מצידי XDDDDDDDD ראיתי את השידורים החוזרים שיש להאלופה בערוץ 7 (הוט בידור ישראלי חח). מה את רוצים, היה לילה. והעונה ה-1 שולטת!! ג'ללדריה!! אמ, כן.. בכל מקרה~ איציק: "תגיד, ג'לל, אם מישהו היה בוגד בבת של אבא שלך, הוא לא היה מרביץ לו?!" ג'לל: "לא, לא, מה פתאום! הוא ישר היה דוקר." חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה נורא שיעשע אותי ב-3 בלילה. XD Shir. ‎(03:16): רועי זה שם של הומו.. נכון?XDDDDDDDDDDD Nameless ‎(03:16): דיי סתם חחחחחחחחחח מה זה שם של הומו?XD CGN Shir. ‎(03:16): לגמרי CGN Shir. ‎(03:17): חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה נשמע שם הומואי כזהXD ~שלחתי לחברה שלי ת'שיחה, תגובתה:~ שיר D: אומר/ת: (CGN זה קומון גיי ניים) ღ...שרמי...ღ אומר/ת: מה?! ממש לא!!! זה שם מדהים O: שיר D: אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחח לדעתי זה שם הומואי XD שיר D: אומר/ת: וחברתי מסכימה איתי שיר D: אומר/ת: זה כמו ג'סטין שיר D: אומר/ת: או ג'ייסון שיר D: אומר/ת: ~בחזרה לחברה הראשונה, שהשיחה עם חברה ב' נשלחה אליהXD~ Nameless ‎(03:18): לגיי בסינקריניסיטי קראו ג'ייסוןP: Shir. ‎(03:18): חחחחחחחחחחחח בבקשה! Nameless ‎(03:18): אלכס משום מה תמיד נשמע לי גיי Shir. ‎(03:19): חחחחחחחחחחחח אלכס נשמע לי רוסי XDDDDDDDDDDDDDD אולי יש קשר? XD ~ואז כל זה נשלח לחברה ג' XDDDDDDDDD~ XxLianxX אומר/ת: רועי זה לא שם של הומואים.. שיר D: אומר/ת: זה שם הומואי. תחשבי על זה... "רועי".. יש לזה צליל גאה. XD תמונת השבוע: יש 3. ^^ קודם כל, שיעמם לי לפני כמה ימים, אז נכנסתי לארכיון של הפורום. XDDDDD והנה תמונה של דאגי (הוא ממממממש קפרא3>) מהעמ' הראשונים של הפורום. P: זה מתקופת קומיק רליף וAAY. ^^

sweet shir

New member
דאגי 2, כי הוא כזזזזזזה מאמי!!!!!

אם הייתי מעריצה שלהם בתקופה הזאתי הייתי מתחרפנת XD הוא מתוק ברמות מטורפווווווווווווווווות!!

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD הקטע עם הבטטה קרע אותי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וגם עם הקשישיםXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD קפראלייך תתחדשי על הGH [:

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח תודה קפרא 3333>

מממ בא לי לחזור 3 שנים אחורה ולחטוף את דאגי. הוא כזה פשושוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!! אני רוצה לחבק אותו ולחבק ולחבק ולא לשחרררררר!!!!!! קפרון 33> ~נרגעת~

sweet shir

New member
ואוקי, תמונה שנתקלתי בה עכשיו והייתי חייבת

להוסיף XDDDDDDDDDDDD

למעלה