מקוויקאנד

MoVe AlOnG

New member
ביוגרפיה

ראיונות ושיחות איתם...על כל אודות מקפליי+פוסטר קטן

McFly rullz

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifבוכה מחדש ומקנאה כל פעם שאני רואה

שיש למישי לפחות דיסק אחד שלהם
איי וואנט טו!!!!!!!!!!! לייף איז שיט אנד דונט פייר. כיף לךךךךךךךךך!!!!!!!!
תתחדשי ותהני תחרשי אתם

just orr

New member
ריבים עם אח קטן זה מעצבן. ><

והחלמה מהירה לחברה שלך! עצוב לשמוע שבגלל זה היא מתאשפזת.. מחלה נוראית =/ אבל מגניב לך שיש לך את כל הדיסקים
תתחדשי ^_____^

אני

שיר השבוע של מקפליי- the ballad of paul k -strange version שיר השבוע לא של מקפליי- the_used-paralyzed james_blunt-same_mistake james_blunt-one_of_the_brightest_stars mcr-dead plain_white_ts-hey_there_delilah להקת השבוע- MCR The Used Linkin Park אלבום השבוע- My_Chemical_Romance-Three_Cheers_For_Sweet_Revenge The Used - Lies For The Liars Linkin_Park-Minutes_To_Midnight קליפ השבוע- קיוו אמנות בספריי קטע מטקס האוסקר תוכניות השבוע- גיבורים, נמלטים, סמולוויל סרט השבוע- אבק כוכבים ממלכת גן עדן משהו שעיצבן- היה לי ביום חמישי מבחן במתמטיקה והמורה ה"נחמד" שלי החליט שיהיה עוד אחד מחר משהו ששימח- התחלתי סופסוף שיעורי גיטרה ציטוט השבוע- (אתמול בערב הייתה אצלנו הפסקת חשמל) *הפסקת חשמל* אחותי- אהההההה אני- *רצה לחדר שלה* מה קרה ? זאת רק הפסקת חשמל אחותי- בדיוק הראו בטלויזיה את המומיה של תות אנח אמון אני-
תמונת השבוע-
(ולמי שתוהה מי אני (אם מישהי קוראת את זה בכלל) הצטרפתי לפורום לפני הרבה זמן , שלחתי כמה הודעות ואז הפכתי להיות מן סמויה והייתי רק קוראת פה)

GuitarSoundGirl

New member
תשובות ואנשים להיכנס לרגע בבקשה../images/Emo140.gif

שיר השבוע של מקפליי:silence is a scary sound שיר השבוע לא של מקפליי: Blink182-A story of alonely guy להקה\אלבום השבוע:אממ..אין לי מושג קליפ השבוע: transylvania תוכנית הטלוויזיה\סרט השבוע: סרט-"אשת החלומות" (סרט מטורף) ציטוט השבוע: "בא לכם ללכת לסרט?" תמונת השבוע: צבעתי את החלק העליון של השיער לשחור-סגול(למרות שלא רואים את זה כל כך בתמונה..אבל לפחות רואים קצת את הפסים בפוני.
עשיתי מסנג'ר אז כמובן אין לי שם עכשיו אף אחד...בא לכם לתת לי את שלהם??

GuitarSoundGirl

New member
../images/Emo207.gifתשובות, אנשים להיכנס לרגע:]

שיר השבוע של מקפליי:silence is a scary sound שיר השבוע לא של מקפליי:Blink182-A story of alonely guy להקה\אלבום השבוע:אממ..אין לי מושג קליפ השבוע: transylvania תוכנית הטלוויזיה\סרט השבוע:סרט-"אשת החלומות" (סרט מטורף) ציטוט השבוע: "בא לכם ללכת לסרט?" תמונת השבוע:צבעתי את החלק העליון של השיער לשחור-סגול(למרות שלא רואים את זה כל כך בתמונה..אבל לפחות רואים קצת את הפסים בפוני.
עשיתי מסנג'ר אז כמובן אין לי שם עכשיו אף אחד...בא לכם לתת לי את שלהם??

דנושש XD

New member
../images/Emo207.gif מישהי יכולה בבקשה להעלות את השירים?

סורי אם נצלשתי במקום לא נכון =\ לא ידעתי..אז סליחה אממ,,מישהי יכולה להעלות את השירים האלה? בבקשההה [= Little Johanna Too Close For Comfort תודה רבה
דר"א אחלה פורום |כן |

למעלה