מקוויקאנד

lovemcfly1

New member
מקוויקאנד שלי

שיר השבוע של מקפליי: i wanna hold you. שיר השבוע לא של מקפליי: .keep your hands off my girl -Good Charlotte להקת / אלבום השבוע: the black parade,three cheers for swwet revenge - mcr שבמקרה קניתי את 2 הדיסקים השבוע (אני חושבת שמגיע לי להתחדש.. :)) . קליפ השבוע: Fightstar - Palahniuk Laughter. תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: מעודדות צמודות במיוחד (אדיוטי אבל זה הסרט היחיד שראיתי השבוע...) משהו שעיצבן / שימח השבוע: עצבן - המורה ללשון שימח- קניתי 2 דיסקים חדשיייים ציטוט השבוע: מגומי : "עשירי 'חת, שתיים ('חת, שתיים) שלוש, ארבע (שלוש, ארבע) חמש, שש (חמש, שש) שבע, שמונה (שבע, שמונה) תשע, עשר (תשע,עשר) י-צ-י-א-ה-!" - מוקדש לאור. תמונת השבוע: כל כך חמוד...

מקפליי הוציאו דיסק חדש של כל הלהיטים שלהם!!!!

ראיתי את זה באתר הרשמי של מקפליי! אני רצה לקנות.!!

עדן XD

New member
מקוויקנד שלי ../images/Emo6.gif

שיר השבוע של מקפליי: I'll be ok שיר השבוע לא של מקפליי: Plain White T's - Hey there delilah להקת / אלבום השבוע: להקה - מקפליי , אלבום - Let go של אבריל קליפ השבוע: Rhianna - Please dont stop the music תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: תוכנית - האי , סרט -
משהו שעיצבן / שימח השבוע: עיצבן - כלום :] , שימח - כמעט כל מה שקרה לי השבוע
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gif אני אני אני..!!

שיר השבוע של מקפליי:NOT ALONE שיר השבוע לא של מקפליי:השיר החדש של FOB. להקת / אלבום השבוע:אהה מקפליי[?!]
קליפ השבוע:לא זוכרת.. תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע:האי
משהו שעיצבן / שימח השבוע:שימח מאוד מאודד הטיול הכי כיףף של הצופייםם!! ציטוט השבוע:ידיים למעלה יידיים למטה בואו נרקוד את ריקוד הבטטה!!! בטטה בטטה..xDDD חברה שלי:את גם באה? חברה שנייה: לא אני פילפל.. אני:מה היא שאלה אותך?[שואלת את החברה שהשנייה..] חברה שנייה: אם אני גם באה אז אמרתי לה לא אני בטטה..xDDD[התבלבלה או הושפעה מהשיר הנ"ל..] תמונת השבוע:וואוו דני3> וגם דאגיי...

הייתי בשבט בית דני >.<"

הייתי!!! יצאתי מהשבט המעפן הזההה ; \\ אני עכשיו כבר לא בצופים
איזה שבט את ? ^^

McFly rullz

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif../images/Emo186.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo13.gif../images/Emo46.gif../images/Emo98.gifזה מה שהרגשתי!!!

השבוע. שבוע מוזר ומעצבן וללא מעש. שיר השבוע של מקפליי: the way you make me feel
dont wake me up ignorance chills in the evning just my luck שיר השבוע לא של מקפליי: li'l mama&avril-girlfriend
להקת / אלבום השבוע: נו כמו תמיד~
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: מעודדות צמודות 2/3 השלישי ממש יפה!!D= השני סתם חרטא.XD משהו שעיצבן / שימח השבוע:
-הייתי מין חולה כזאת
אני מצוננת.><
-ביומראשון קמתי בבוקר וגליתי שנגמרו הימים שבהם אני הולכת לסניף וחוזרת מאוחר ועם כל החברים וזה...זה היה עצוב
ומדריכה שלי עוזבת
- הלכתי ל-
והוא אמר לי שזה סתם צינון ולא משו רציני,ומזל
הולך לי די טוב עם ה
היתה לי אחלה שבת!
ממש מצחיקה וכייפית....
ישנתי אצל חברה כי ההורים לא היו ב
וזהו!!![שמתן לב בכמה אייקונים?
] ציטוט השבוע: "אינך יכולה ככה סתם לללכת,אינך יכולה לעזוב אותי."
תמונת השבוע:יש שתיים
כמה שקססס בבנאדם אחד??????????????? *מתה*

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif יאיאיי ברינג איט און ../images/Emo6.gif

חולה על הסרט הזה.
הראשון=
השני=
השלישי=
ספיריט פינגרססססססס
וזה נדמה לי, או שהשיער שלך כחול?

McFly rullz

New member
../images/Emo6.gif אכן אכן....

סתםXDD ידיד של דניאלה עיצב לי את התמונה
נכון מגניב?^^

yaelsee

New member
בדיליי ענק ^^

טוב נו, לא הייתי בבית... שיר השבוע של מקפליי: Don't Wake Me Up The Way You Make Me Feel Get Over You [לא יודעת מה נזכרתי בו פתאום, אבל הוא בחרשיות מטורפות אצלי XD] Don't Know Why The Heart Never Lies Transylvania שיר השבוע לא של מקפליי SOD בחרישות ממש מטורפות! Blink 182 - First Date Blink 182 - The Rock Show Blink 182 - What's My Age Again Yellowcard - Gifts And Curses Busted - Meet You There Busted - Thunderbirds Are Go Busted - Year 3000 וכל ההופעה של ג'יימס בניו-יורק להקת / אלבום השבוע: נחשו P: מקפליי, בלינק - ה GH שלהם, נו זה מה שקניתי XD קליפ השבוע: אחד היפים! אני קליפ מאוד יפה! תכנית טלוויזיה / סרט: אין משהו יותר מדי ספציפי... זואי 101 ודרייק וג'וש נראה לי ><" משהו שעיצבן / שימח השבוע:
- אני מצוננת וזה מציק לאללה! בגלל זה הייתי צריכה לוותר על שיעור פוינט ושיעור גיטרה!
- ווהו! קניתי היום דיסק של בלינק! ייאי! (והמוכר החנות התחיל איתי XDD)
- חברה הכי טובה שלי עשתה משהו ש'קלקל' ידיד טוב שלנו... ציטוט השבוע! לשם שינוי יש! שיחה בין חברה שלי, שהיא קוראת סמויה בפורום [אהמאופיראהמ] וידיד שלה (במסן) הוא: אני צריך ללכת לאכול ולתהקלח (משהו כזה, נו לא זוכרת איך זה היה) וגם סבא שלי הגיטרה. היא: מה???? XDDDDDDDD הוא: אמרתי כל כך הרבה פעמים בזמן האחרון את המילה גיטרה XDD התכוונתי שסבא שלי הגיע היא: XDDDDDDDD נו, כשאני כותבת את זה זה לא מצחיק אבל כשהיא סיפרה לי הייתי על הרצפה! תמונת השבוע: אין משהו מיוחד, נבחר אחת אקראית.

אפחד לא באמת ייקרא את זה אבל בא לי ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של מקפליי: mcfly-easy way out dont know way down by the lake ignorance all about you שיר השבוע לא של מקפליי : כל השירים של ali amrican reject או משהו כזה
להקת השבוע:מקפליי:) קליפ השבוע:--- סרט השבוע:יש לה ביציםD: משהו ששימח/עיצבן: הגיעו לי 11 חניכים לקבוצה שהתחלה היו לי רק 2 :) קבעתי עם ישהו ללכת לסרט ולא הלך בסופו של דבר..וסתם תקופה חרא..אני צריכה חיבוק. ציטוט השבוע:"למה תקוע לו מקל בתחת?" "עזבי הוא מלקק קרמבו!!" XDDD אל תנסו להבין
תמונת השבוע:---

just orr

New member
../images/Emo24.gif

מצטערת שלא הלך בסוף העניין עם הסרט =/ עוד חיבוק?
(אני אוהבת לחבק, כזאת אני O.O)

MoVe AlOnG

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אאאאעעעעעע השבוע הכי טוב EVER!!!! שיר השבוע של מקפליי: Don't wake me up,Transy,Star Girl,The way you make me feel, שיר השבוע לא של מקפליי: Lil Mama - Lip Gloss Goodnight nurse - Milkshake My Chemical Romance - Honey, This Mirror Isn't Big Enough for the Both of Us 01-the used-the ripper להקת / אלבום השבוע:: מיי כימיקל רומאנס. קליפ השבוע: תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע:: http://www.youtube.com/watch?v=rX4UWTPXves- אחת ה-הופעות. http://www.youtube.com/watch?v=E3l-w2clFGg- הסירטון שהכנתי על המסע לפולנד. משהו שעיצבן / שימח השבוע::
אבא ואמא חזרו מלונדון,אחרי שבוע! והם קנו לי את וונדרלנד,וGH וגם את הבלאק פארייד של מיי כימיקל רומאנס,השלמתי דיסקוגרפיה של מקפליי
,נפגשתי עם ידידים שלי שלא ראיתי הרבה זמן והיה כיף!
ריבים עם אח שלי הקטן,והיו יותר מדי כאלה. וגיליתי שחברה שלי הולכת להתאשפז בזמן הקרוב [אנורקסיה]
ציטוט השבוע:: "איך אנשים יודעים שיש גן עדן וגיהנום?" אח שלי בשאלה מאוד מוזרה. "איבדתי שליטה ואז ניסיתי לשבור את ההגה לצד השני והאוטו עשה צלחת" ידיד שלי איבד שליטה על האוטו והמשפט הזה הצחיק אותי. תמונת השבוע:: הדיסקים שההורים קנו לי+הדיסקוגרפיה המדהימה.

למעלה