מקוויקאנד

purple floyd

New member
לא, הוא זומבי ../images/Emo191.gif

שתהיה את העונה השנייה הוא יהיה 100% חי...

sweet shir

New member
חחח אני אגיב שם במידה ויש עוד אנשים שרואים

בקצב של בריטניה ולא דרך יס.

m o r 1 0 2

New member
איפו הוא משחק? לא מכירה../images/Emo3.gif../images/Emo168.gif

אבל הוא נראה ממש שקס.*&^$#

just orr

New member
הוא משחק בסדרה ב"סקינס".. סדרה ששודרה ביס

ואני מאודמאוד מקווה שיש לה עוד עונה. והוא באמת שקס

loli kiss

New member
ואוו מקסי ../images/Emo99.gif

אחד השקסיםםם , שתהיה עונה שנייה כברר !

l i t a l 369

New member
../images/Emo41.gifמקוויקאנד שלי D:../images/Emo41.gif

שיר השבוע של מקפלי: the way you make me feel little joanna dont wake me up you've got a griend please please mr. brightside lonly ויש עוד הרבה.. D:
שיר השבוע לא של מקפלי: linkin park-numb linkin park-in the end linkin park-from the inside simple plan-perfect world good charlotte-boys and girls goood charlotte-keep your hands off my girl sum 41-still waiting sum 41-in too deep sum 41-dear father
להקת\אלבום השבוע: מקפללי D:
קליפ השבוע: נמנמנמנ אין =]
תוכנית טלוויזיה\סרט השבוע: נמלטים sweet 16 החיים הפשוטים
משהו שעיצבן / שימח השבוע: עיצבון-החסרתי את כל שבוע שעבר בבצפר כי הייתי חולה אז השבוע היה לי פווווווווול מבחנים (כל המבחנים של שבוע שעבר+כל המבחנים של השבוע) שימח-ההורים שלי הודיעו לי שיש מצב נורא גדול שאני מתחילה ללמוד גיטרה D:
ציטוט השבוע: (שיחה שלי ושל ידיד שלי במסן) לירון אומר/ת: כריס בהריון -ליטל_שכטמן- אומר/ת: כריס? לירון אומר/ת: כריסטינה אג' -ליטל_שכטמן- אומר/ת: אהה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מפגר -ליטל_שכטמן- אומר/ת: חשבתי ליל כריס לירון אומר/ת: XD (חח אני וחברה שלי שתי מפגרות XDׂ) ענבר: יוווו ליטל את לא מבינה מה גיליתי אני: מממההה? OO ענבר: שדאגי שר בעוד שירים חוץ מ'טרנסילבניה' אני: וווואללללה לא נכון : \ ענבר: חחחחחח על תיהי כזאת מגעילה אני:ניראלך שהוא ישיר רק ב'טרנסילבניה'?! שארי דג בעוד הרבה שיריםם! ענבר: OO ענבר:XDDDDDDDDDDDDDDDD אני: מממה? ענבר: XDDDDDDDDDDDDDDDD אני: מ..מה, מה אמרתי? ענבר:XDDDDDDDDDDDDDDDD אני: מה עשיתי משוו לא טוב? ענבר: חחח וואי אני צריכה גם לנשוווום חחחחחחחחחח שארי דג XDD אני: XDDDDDDDDDDDDDDDD (רציתי להגיד דאגי שר ויצא לי שארי דג) (אני וחברה שלי בדרך לבצפר) עדי: אוחחח יש לי היום מבחן במתמטיקה אני: אויייי עלל מה עדי: נווו את יודעת, אי שיוויוניים , משפט פיתגורס נו כל החרא הזה : | אני: כןן אני יודעת אני כ"כ שונאת אותו עדי: את מי ? אני: את הסופר המהולל עדי:בני גורן? אני: אכן, גני בורן עדי: XDDDDDDDDDDDDDD אוייייי גנייי בורןןןן חחחחח אני: XDDDDD מה אמרתי גני בורןןן ? עדי: חחחחחחחחחח ככןןן XDD אני: אויייייייייש איזה סטומיש' אני XDD (חח שיחה של ילד מהכיתה שלי עם המורה לחשבון) דור: המורה נכון שם המשפחה שלך הוא כוגן? המורה: מה אמרתתת?!?!!?!?!?! דור: ש..שאל..שאלתי אם שם המשפחה שלך הוא כוגן.. המורה: ללללללא! הוא כוגאן, כוגאן לא כוגן כוגאן דור: המורה סליחה מי ישמע מה אמרתי סה"כ טעיתי בשם משפחה שלך... זה לא כזה משנה המורה: האא דור.. אז אם לא אכפת לך מהיום אני יקרא לך במקום דור.. אמממ, דורה! אני בטוחה שזה לא כזה משנה...... דורה הכיתה: XXXXDDDDDDDDDDDDD (חחח חברה שלי מנסה לדבר איתי עם שיעור שיהיה לה אם המורה הפרטית שלהה.. ) מרינה:אתמול הלכתי למורה יש לי גם מחרתיים אני:אהה אז מחר יש לך אם המורה? , בהצלחה מרינה: לא, מחרתיים אבל היה לי גם שיעור אתמול אני: מי לימד אותך לדבר , למה את מדברת בעתיד כשהיה לך אתמול שיעווור מרינה: אויייייש סתומה היה לי אתמול אבל יהיה לי גם מחרתיים אני: רגע אבל אתמול של מחרתיים זה מחר אז מה את רוצה? מרינה: נכון שאתמול של מחרתיים זה מחר אבל המורה הייתה לי אתמול ותיהיה לי גם מחרתיים לא תיהיה לי מחר, אז מה שאתמול של מחרתיים זה מחר?! אני: מההההההה? תמונת השבוע: אני (על תשימו לב לכיעור
)

דורה XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ואייי אני כולכך מדמיינת את הילד בבגדים של דורה ועם אותה התסרוקת בצורת-פטריה שיש לה XDDDDDDDDD ומסכן הוא בטח הוא נכנס מתחת לשולחן מרוב בושה XDDDDDD איזה מורה מצחיקהההה יש לך

l i t a l 369

New member
XDD הוא עם הבגדים והתסרוקת של דורה?

XDDDDDDDDDDDDD כרגע גם אני נסיתי לדמיין

למעלה