../images/Emo55.gif מקוויקאנד מושקע ביותר ^^
שיר השבוע של מקפליי: YHNL
My Heart Will Go On [רק לפני יומים גיליתי שמקפליי עשו לשיר של טיטאניק קוואר - אם מישהי רוצה שתלחץ כדי להוריד]
שיר השבוע לא של מקפליי: He Don't Use Shampoo [שיר פרודייה על All About U - תלחצו כדי להוריד] Newton Faulker - All i Got ועוד הרבה שאין לי כוח לכתוב..
להקת / אלבום השבוע: נטשה בדינגפלד [כמה מפתיע] ו.. מיקה!
קליפ השבוע: Newton Faulker - All I Got
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: סרט - רטטוי [זה כלכך חמוד!!!] סדרה - גיבורים
משהו שהעציב / עיצבן / שימח השבוע: שמח - ההורים שלי נסעו ל-3 ימים ואני לבד בבית! הפלייליסט שלי גדל ל1073 שירים
ציטוט השבוע: זה לא ממש ציטוט, אבל זה מצחיק ^^
סיפור חייהם הפרטים של חברי להקת מקפליי: טום- חיי עם אלמוג אישתו במלון לונדון בטיילת של חוף הים של ת"א.
דני- חיי לו באושר בגבעת שמואל עם אישתו אור בבית פרטי ויפה עם תאומים קטנים:קייט ורועי.
דאגי- חיי לו בשמחה בעושר ובאושר ביחד עם אשתו דורית. ולהם 32 ילדים חמודים ושמחים והם כולם חיים ביחד בעזריאלי שבת"א.
הארי- בנתיים רווק מחפש את האחת שיאהב אותה.
טום ואישתו
אלמוג קנו את מלון לונדון ושיפצו אותו. והם חיים בקומה אחרונה הם שיפצו את הפנטהאוז שלהם ובנו חלון ענקי שמשקיף לים.
דני ואור נהנים מכל רגע בחייהם ביחד עם התאומים הקטנים שלהם,
דני מלמד את רועי לשחק כדורגל בחצר הגדולה שלהם וקייט מציירת ציורים ומראה אותם לאימא-
אור.
דאגי משנן כל יום את שמות הילדים שלו ושל
דורית,
דורית נהנת מכל רגע ומכיוון שקשה לה לנקות לבד את כלל עזריאלי היא שכרה מנקה שקוראים לה
נסטיה
. נסטיה שמאוהבת בדאגי ,מנסה לפתות אותו אך אהבתו אל
דורית חזרה מאוד, מאוד והיא לא מצליחה ><.
לדורית ולדאגי יש חברה מאוד טובה בשם
רייצ'ל שהיא מלכת אנגליה[היא הפכה למלכה אחרי שהמלכה אליזבת סוף-סוף מתה] והיא בקשר טוב מאוד איתם.
הארי המסכן ניפרד מחברתו שפגשה איזה מיליונר בן 90 והחליטה לחיות איתו, אם אתן רוצות להיות בקשר איתו תפנו
לדורית שמנסה למצוא לו שידוך נאה. דורית
תמונת השבוע: הנעליים הסקסים של הפלאפון שלי