טו מי איטס לייק אה לייף טיים../images/Emo6.gif
סטלנית. ואוי ריבה וההורמונים המיובשים שלה נרגשת ושוצצת איך שהיא רואה את שני הלאסביים המזדקנים האלה.. ממש מרטיט את הלב טיילור סוויפט אימפרשן
מי ידע שלזקנים יש חוש הומור
איזה כיף לפתוח את הערב עם קית'
והג'ינס הזה עושה לו תחת כזה שווה
ומה ג'ניפר הלאסביט הזו שרה לה ברקע
כפרעליה^^ לא ידעתי שלשני הזקנים האלה יש שירים לא רעים
אוי ואבוי מירנדה בלי גיטרה מתחילה עם תנועות קרי |ג'יז| שמישהו יחזיר לה את הגיטרה הוורודה בדחיפות! אבל אוי טוב שהיא לא הדבר הכי מגניב אבר בכל העולם
ג'ורג' סטרייט עם השם הכי גיי בפסט פורוורדס הייתי צריכה להעביר גם את קני צ'זני. לפחות השיר של ג'ורג' היה מענין (וכן בסוף לא עשיתי פסט פורוורדס
) לג'ייסון נתתי 2 דקות לענין אותי בסוף הרצתי קדימה יש גבול לכמה אנשים משעממים ברבע שעה אני יכולה לסבול. יאא איי קרלי! (כן בחרתי להתעלם מנוכחותה של משמש) מה טיילור לובשת :| מממ אני מריחה פאשן פוליס בקרוב... אמג מי זו ומה היא עשתה לאהובת ליבה של רעות? איך יכולה להיות שהיא לא קומפליטלי סאק?! :| יו לינדה המזדקנת המקומטת הזאת בקהל בטח דרורית זקוקה ברגעים אלה למשאף שלה
וחן מה יש לך הילרי נראית כמו תמיד (שכן זה רע אבל לא בשונה מבדר"כ אבל בואנה הבוביז שלה כאלה סקסיים
) טוב זה סייף טו סיי שאני מאוהבת בהם! לגמריי! (בחיידי איי כן, לא בבוביז של הילארי
) יא איך התרגשתי עם הילרי כשהזקן הזה עלה לשיר איתה ואז פתאום המשמש הזאת מה היא קשורה?! זה שהביאו לחברה של דרורית זקן לא אומר שגם הלאסבי השני צריך זקנה
מה ג'ניפר מתלהבת שהיא חולקת עם האדסון את אותו שם, זה לא הופך אותה לביוטיפול
חחחח כמה בולשיט קרי פולטת פר דקת שיחה זה משהו
ממש צעקתי לעבר המסך שלי אל תרקדי!!!@#@!$ ואז היא אמרה יור וולקאם
כפרות
היא מקשיבה לי
ויו השמלה שלה
|גרוזיני| היא בחרה שיר קצת משעמם אבל שרה אותו מדהים כרגיל
טוב דריוס הזה לא מענין ביי ראסקל פלאטס
חח פיית' כזה היינו בטור בקנדה ואז קרי "וווהווו" |חושבת בלב חבל שלא דרסה אותך רכבת תחתית אז והיית חוסכת לנו את נוכחותך הבימתית כעת| חחח יו הסיפור שלה
איזה מלכה!
גם אני רוצה לצאת איתה לטור
ואוף כלבה למה בגיל 80 היא נראית יותר טוב מכל העולם
אמן שתאכל מלאמלא שוקולד ויהיו לה מלא מלא חצ'קונים על כל הקמטים שאפילו בוטוקס לא יעזור
ואני חושבת שההופעה שלה בפייט עם מירנדה וליידי איי על ההופעה הטובה של הערב
ויא איזה כתב יפה יש לה! ביץ'! חחח [1] חן פרס של זקנים
חחח [2] מירנדה
חחח [3] צעדי הריקוד של קרי חחח [4] טיילור מנסה לשיר אבל לכל מיקרופון שהיא ניגשת מכבים אותו ישר כדי שלא נאלץ לשמוע אותה חחח [5] ריבה שיודעת רק שורה אחת וגם אותה מזייפת בלי בושה במשך כל השיר
ומי לעזאזל קשקש לג'ניפר נטלס על הכתף