יצא בליץ' 115

JeeChan

New member
פרק משעשע ../images/Emo58.gif

אין לי ממש מה להגיד. נחמד שרוקיה מוציאה את איצ'י לקצת זמן ממצב האימו שלו. כל קטעי הבית ספר משעשעים XDDD ונחמד סוף סוף לשמוע את ההסבר של היטסוגאיה, לגבי ההבדל בין המנוס השונים. הקטע בסוף הפרק XD היה ענק XDDDDD גיגאי של כלב [או שזה היה שועל '-' ?] XD

S.Riddle

New member
גיגאי של קיובי נארוטו? 0:

אני מניחה שעכשיו אנחנו יודעים את האמת. קיובי נארוטו הוא בעצם קומאמורה טאיצ'ו. :X

S.Riddle

New member
...אר. ספוילר לנארוטו מעלי..?

כאילו, לא באמת. אני פשוט לא יודעת כבר מה אני אמורה לסמן פה. oO

ShimiChan

New member
../images/Emo58.gifואו!

זה היה פרק מאוד טוב! רוקיה מכניסה לאיצ'יגו מכות *יש!* :) חוצמזה, אחלה של פרק :) אהבתי, מאוד :) נ.ב, פרק הבא גרימג'או!*מתכונן להתקפת פאנגירלס* אחלה של פרק אהבתי, לגמרי :)

Tiger Eye16

New member
פרק מצחיק XDD

יאללה איך נהנתי מהפרק ^___^ הקטע עם הולואיצ'י היה פשוט שולט!! (אני כבר רואה א עדי מכינה קאפים של הרגע הזה.. >.<) נהנתי מכל דקה ודקה (איזה כייף שהפרק מרגיש רק כמה דקות ^^). תגידו... שמתם לב שרנג'יקו הופכת להיות בלונדינית יותר ויותר?? (היא לא התחילה בתור ג'ינג'ית??). פרק הבא הולך להיות ממש ממש שולט ^^. הסיום היה מצויין.. האנימציה הייתה טובה.. עשוי הרבה יותר טוב מהמנגה ^___^

Tiger Eye16

New member
../images/Emo58.gifמעליי ובהודעה

חחח אם כבר אז כבר.. שיניגאמי קאפפפפפפפפפפפפפפפ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חחחחח זה היה פשוט מצחיק... מעניי לדמיין אותו מסתובב ככה בתור כלב ברחובות.. רק שהעיריה לא תיקח אותו או משו XD

fay valentine

New member
../images/Emo58.gif גם אני שמתי לב לזה!!

היא בהתחלה הייתה ג'ינג'ית ואז היא נהייתה יותר ויותר בלונדינית. הם בכלל שינו את הצבע שלה מאז הסיפור סול"ס הראשון. אפילו בפתיח יש לה צבע יותר ג'ינג'י. כנראה שהשמש בעולם שלנו יותר חזקה ממה שהיא בסול"ס, ואז היא מבהירה לה יותר את השיער.

Goggle Girl

New member
אפשרי שכל האטמוספירה ככה

תיראי איזה שמיים כחולים כהים יש להם. כנראה זה בגלל המחסור בזיהום אוויר

fay valentine

New member
נכון נכון!!

אבל אז זה אומר שהשיער שלה יתבהר יותר בסול"ס ולא כאן...

Goggle Girl

New member
החזה שלה הוא וואחד אינדיקציה

שההיגיון הבריא והבריא קצת פחות לא ממש עובדים עליה XD אז אני כבר לא מתפלאת P:

Goggle Girl

New member
גירסא 2 ../images/Emo58.gif

כי הקודמת הייתה עם הדגש איכס ;[ תקציר העלילה עד כה. אולי פשוט תקצרו את הפרקים ותחסכו עוד יותר כסף ככה? >_> רוקיה מאמן האיגרוף באה לחבוט באיצ'יגו המתאגרף שלה שהתבאס מהפסד אחד. רנג'י שמחזיק את איצ'יגו בשביל שהיא תחבוט בו!!!!! XDDDDD הוא בטח התגעגע ללהתעלל באיצ'יגו ;}~ איצ'ירנרוקי XD מה עוד אני אגיד. XD האנשים בכיתה שלהם כשהם התעללו באיצ'י. תמיד תהיתי מה קורה לכל הצופים מהצד תמיד ועכשיו הזכירו אותם 3> איקאקו: תירגע, זה סתם בני אדם עלובים שמבלבלים בשכל.......... *מתעצבן* רנג'י: "תירגע, זה סתם בני אדם עלובים שמבלבלים בשכל" אני כל כך אוהבת את האינטראקציה ביניהם XD אני מתחילה לאהוב את היטסוגאיה 3> "שמישהו יבוא הנה ויחליף אותי" מה שאני רוצה לדעת עכשיו זה מאיפה למען השם רוקיה יודעת שלאיצ'יגו יש הולואו פנימי?!?!?!? אפשרי שביאקויה דיבר על זה... אחרי הכל שלחו אותה גם כי היא מכירה את איצ'יגו הכי טוב... אז היה חשוב לו שהיא תדע... וגם רנג'י ראה את הגטסוגה השחורה שלו בקרב נגד קאריה אז אולי היא שמעה אותם מדברים על זה '-' אבל אני רוצה לדעת!!! >_< היצ'ייייייייייייייייייייייייייייייי~~~~~~~~~~~~~~~~~ טוב שהמסיכה עכשיו לא, אם... חצי שחורה ם_ם טוב לדעת שרוב הדברים שיש לי עכשיו פחות ספויילרים XD *מראה בגאון את הוולפייפר* היצ'יאיצ'י OTP רישמי. אין עוד מילים בקטע הזה. אוריהימה ורוקיה כל כך חמודות יחד 3> ואיך שרוקיה פשוט גררה את איצ'יגו לשמה XD מה שכן [ראנט איצ'יהימה 3>] טוב שאיצ'יגו לא היה ככה קרוב מלהתוודות בפניה אם הוא רק היה ממשיך את ה"אינואה... אני... ...." שלו עוד קצת. למזלו רוקיה הייתה שמה והיא רק שמרה את זה ב - "אני אתחזק. ואז אני אגן עליך *מבט אנגסט ונחוש לעבר אוריהימה שמסמיקה" ... "אני אתחזק. ואז אני אגן עליך *מבט אנגסט ונחוש לעבר אוריהימה שמסמיקה*" אני מכריזה בזאת רישמית שאני הבן אדם המאושר עלי אדמות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [\ראנט איצ'יהימה 3>] זו רק אני, או שהסיכות של אוריהימה ירדו לשני עלי כותרת כל אחת? די הגיוני בהתחשב בזה שטסובאקי נמעך על ידי יאמי במנגה ולא סתם התפוגג לו, וגם המגן שלה שהחזיק שלוש מהפיות שלה נשבר ם.ם אבל זה כבר קרה בעבר ולא השפיע עד כדי כך קייגו המסכן >: למרות שאם איישילד 21 לימד אותי משהו זה שמכות זו הכרזת אהבה X3 (הירומה\סנה לפנים) קון החמוד 3> נהה-סאן חזרה הביתה 3> XDDDDDDDDDDDDD איששין ויוזו מצוטטים מעבר לדלת. התסביך של יוזו כבר גובל באהבה רומנטית, די ם.ם זה לא בריא. איששין שהתלהב למשמע כמה סקסית טאטסקי נהייתה o_O וקארין שקוראת לכולן ב"צ'אן"!!!! כל כך חמוד!!! היא מכירה בהן כאפשרויות רומנטיות לאחיה הגדול!!!! ציפיתי לאיזה כינוי כמו הטאטסקי-צ'אן, אבל גם אוריהימה קיבלה צ'אן ממנה!!!!! הידד!!!!!!!!!!!!!!
XD כשכולם נפלו מהמנורה שלו. וריאציה לדיון ה"כמה איצ'יגואים צריך בשביל להחליף נורה" - עכשיו יאצ'ירו מציעה את איקאקו בתור תחליף. די. הפרק הזה כל כך... רנרוקי איצ'יהימה. אני מצטערת. רוקיה כולה בוצ'ה וכלבתית ליד איצ'יגו וליד רנג'י היא חמודה, נשית, ויושבת בצורה מסורתית. אפילו כשהיא מרביצה לאיצ'יגו היא ישר קולטת שרנג'י מסתכל וחוזרת לשבת כמו כלה למופת. אם יגלו מתישהו שהם התארסו בזמן שהם היו בסול סוסאייטי בין לבין אני לא אתפלא, בייחוד אחרי ה - רנג'י: רוקיה נשלחה הנה כי היא מכירה אותך הכי טוב רוקיה: זה, זה לא נכון! זה בגלל היכולות שלי! (זה לא אומר שאני אוהבת אותו, רן-צ'אן! באמת!!! - או לחילופין - לא אכפת לי ממך, אז לך כבר עם אינואה!!! ><) רנג'י: אני הכי קרוב לרוקיה ממי שיכל לבוא להילחם, אז שלחו אותי *נועץ מבט זועם באיצ'יגו* (אז תתרחק מהאישה שלי, שן-ארי מטומטם ומעצבן או שאני אאנוס אותך שוב כמו בפילרים) זה גם יפה שהם הבדילו בין ה"מכירים הכי טוב" ל"הכי קרובים". רנג'י, רנג'י רנג'י. חמוד שכמוך! >3< "אז ביקשתי מאיקאקו... ואם איקאקו בא אז יומיצ'יקה התעקש... ורנגיקו-סאן שמעה את הרעש ובאה גם כן... ואם היא באה אז גם היטסוגאיה-טאיצ'ו הגיע בתור המפקד" ... פלא שאייזן הולך לקרוא להם את הצורה? ם_ם;;;;;;;; ורק היטסוגאיה נכנס בצורה איכשהו נורמלית... דרך החלון XD רנג'י עכשיו מתנהג להיטסוגאיה כמו שרוקיה התנהגה אליו בפילרים מבחינת "אני הייתי בעולם הזה כבר אז אני יודע יותר טוב, n00b, תקשיב לי ואל תעשה צרות" עכשיו ילדים, לשנן!!! ^_________^ גיליאנס אדג'וקאס וואסטו לורדה. שיעור הספרדית הראשון~! D: אם אייזן יצליח לגייס 10? ... סול סוסאייטי דפוקה פעמיים אז XD יאי, פרק הבא הראנגיהימה. סוף סוף הספויילרים שאני יודעת נהיים לא ספויילרים ;~; האושר גרימג'אווווווווווו~~~~~~~~~~
קומאמורה-טאיצ'ו, ליבי שייך לך 3> קבל פרס השיניגאמיז קאפס המצטיין 3>3>3>

Tiger Eye16

New member
XDDDDDDDDDDDDD

אני אוהבת אותך.... ונממ תסתכלי _בהודעה_פרטית_אנימה_ישראל.. !! ^^ אני אמות בלי הסבר.. >__> ונממ נממ לא!!!! איצ'ירוקי לשילטון!!!!!! עכשיו אני רגועה ^_^

Goggle Girl

New member
אחרי הפרק איצ'יהימה הזה

שום איצ'ירוקי לא ישכנע אותי XD ולא ידכא אותי גם! אל אלוהים כאילו טוב שהם לא רישמיים ם_ם; בייחוד לאור ספויילרים עתידיים שאני יודעת 3>

Goggle Girl

New member
אה ויעזור יותר

אם פשוט תשלחי מסרים פרטיים כאן XD אני כמעט ולא שמה יותר

fay valentine

New member
פרק מעולה!! ../images/Emo58.gif

היה פרק מעולה!! נהדר!! היו כל כך הרבה שיפינגים!! והציורים המטומטמים של רוקיה חזרו (ואיתם שרשרת התגובות הרגילה של איצ'יגו ורוקיה) וכמובן עוד בדיחות על החזה של מאצומוטו. והיטסוגאיה כל כך מסכן!! לא רק שאיצ'יגו מעצבן אותו כל הזמן, לא רק מאצומוטו שמשגעת אותו כל הזמן, אלא גם כל החבר'ה האחרים!! XDD והאנימציה!!! האנימציה הטובה יותר חוזרת!! אפשר לראות את ההוכחות לכך באיך שהשיער של איצ'יגו תמיד מצויר. אם הוא גרוע או יפה. וכמובן - היייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייצ'ייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כל כך טוב!! כל כך מרושע!! כל כך ....... הייייייייייייייייייייייייייייייייייייצ'ייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואייזן. לא אוהבת אותו. אבל כל כך מתאים לשחקן קול שלו להיות אייזן. בהתחלה, בסיפור סול"ס הראשון, כשרק הכירו את אייזן, היה לי נורא מוזר שהשחקן קול הזה עושה אותו. אבל עכשיו אני מבינה בגדול!! זה תפור עליו!! היה אדיר.

Goggle Girl

New member
ם:

לצערי אינני רואה את הבסיס להשוואה. חוץ מזה שאתה אומר שאיצ'ירוקי זה חד צדדי P:

למעלה