יצא בליץ' 115

S.Riddle

New member
יש בזה אמת מזעזעת. :X ../images/Emo58.gif

קטיה ואני שוחחנו בנושא. הזוג הזה... מושך באופן לא ברור. כאילו, כן ברור. אבל. לא יודעת. חשבתי שאולקי עם גרימי או משהו. מצד שני, אחרי הכאפה שהימה דפקה לו. :XXXXX

ולמי שרוצה להיזכר (עדיין ../images/Emo58.gif?)

באותן השוואות, צירפתי אותן יחדיו. (מה לא נחשב
, אם כך? רק כשישדרו את זה עם דיבוב זה יפסיק להיחשב? או שאלה רק הסטנדרטים המחמירים שלך?)

Goggle Girl

New member
אמרתי שזה לא ספוילר על מה שצירפת

כי לא משנה מאיפה התמונה ששמת, לא רואים בה כלום. אם לא היית אומר מאיזה פרק זה הייתי חושבת שזו תמונה של רוקיה אחרי פרק 10 כשצועקים עליהם בחדר המנהל על זה שראו אותם בטלויזיה והיא בכתה בתור פעולת הסחה. וספוילר ממשיך להיות ספוילר כל עוד זה פריט עלילתי שלא מופיע בקבוצת הפרקים הפחות או יותר מיידית. בבליץ' נגיד הספוילר העיקרי הראשון מתחיל במאורעות פרק 16 וכל מה שמגיע לפני כן זה פחות או יותר רקעים לא מספיילרים לעתיד של הדמויות. גם כשישדרו את זה בדיבוב עדיין יהיו אנשים שלא יראו את זה. ספוילר הוא ספוילר לא משנה כמה זמן חלף מאז שודר לראשונה, לאחרונה, ואיך שודר כיוון שמדובר בהחלטה אינדיבידואלית של האדם מתי להיכנס לפאנדום ובאיזה קצב לעקוב אחריו.

וזה גרם לי לחשוב (../images/Emo58.gif SS)

הייתכן שהאדם הראשון שביאקויה חשף בפניו את Senkei Senbonzakura Kageyoshi היה ... קאיין? האם לא סתם נערכה ההשוואה וגם קאיין, כמו איצ'יגו, נלחם בכללים וגרם לביאקויה השמרן לצאת נגדו? או שמא זה לא מסתדר מבחינת התקופות ששניהם חיו בהן?

Goggle Girl

New member
זה דווקא מסתדר ../images/Emo58.gif סול"ס

כי בפרק 49 כשקאיין היה סגן קפטן ראו את ביאקויה עם הגלימת קפטן כבר אבל עדיין קשה לדמיין מקרה שבו ביאקויה וקאיין נלחמו אחד בשני, בייחוד לאור הרקע שלהם ממשפחות האצולה. טריגר לירידת בית שיבה מגדולה? ייתכן, אבל עד שלא נדע יותר (בייחוד לאור דברים שרצים עכשיו במנגה >_>;;; ) זה רק השערות.

S.Riddle

New member
...באמאש'ך.

בא לי עכשיו חזק על איזה קאיין\ביאקויה. ~הולכת לחפש~

S.Riddle

New member
@%*_@)%*@#)_$%*!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תתחתן איתי!! או, אר, קבל תודה ענקית. XD ~מפזזת לקרוא~

rukia chan

New member
ניא, פרק מצחיק ../images/Emo58.gif

אכן, פרק משעשע ביותר. אהבתי את התגובות של האנשים הצופים מהצד XDD ועוד יותר את התגובות של כולם על התגובות של האנשים מהצד XDDD ואומייגאד רוקייהההההה 3333333333>~~ אני אוהבת את רוקיה. כלכך. אהבתי איך שהיא גררה את איצ'י לאוריהימה. ובעצם, איך שהיא גררה את איצ'י לכל מקום לאורך כל הפרק י.י התגעגעתי לציורים המכוערים שלה XDD ואהבתי איך שכולם נכנסים דרך התקרה והורסים לאיצ'י את החדר. חוץ מהיטסוגאיה שמשחק אותה מאגניב ^_^ הציור מתחיל להיות יותר טוב. אבל עדיין לא משו. והיה קטע אחד שאומייגאד הפרופורציהה הנוראיייתתת X____X רוקיה ורנג'י ישבו על המיטה, ורוקיה ישבה כזה על הברכיים ואז היא נראה כאילו היא בגודל בערך החזה של רנג'י וזה נראה כאילו רנג'י גדול ממנה פי 5 אומשו, ואני כזה "וואאאאאטטט?!?! פרווופוררצייההה ;;" למען האמת אני מקווה שיתחיל להיות קצת יותר פעיל בקרוב, למה בינתיים זה בושה להשוות בכלל בין סול סוסיאטי לזה י.י אבל זה בטח כי רק התחילו ואני סתם רעה ^^

Goggle Girl

New member
זו הייתה פרופורציה בסדר גמור o_O

רוקיה נערה קטנה ושחיפית במשקל 33 ק"ג בגובה של מטר 44, או להפך במשקל 44 ק"ג בגובה מטר 33. רנג'י הוא גברבר חסון ורחב שאת משקלו אינני זוכרת אבל את גובהו כן וזה 1.88 מטר. היא _אמורה_ להיות קטנה כל כך יחסית אליו

S.Riddle

New member
אוח, איצ'ירוקי מנצח את העולם.../images/Emo23.gif

~! שאקטין את הנושא הנפלא הזה? חס וחלילה.~ כשמסתכלים על הפרק הזה מנקודת המבט של המאנגה, כל הקטע של רוקיה על החלון היה פשוט... אח אח, התמוגגות טוטאלית. ישר אחרי סוול סוסייטי, ואחרי כל מה שאיצ'יגו עובר עם עצמו... רוקיה היא הדבר היחיד שהוציא אותו מזה. כל השיח בין איצ'יגו לבין רוקיה, המבטים האלה, האינטרקציה שיש רק להם-- טוב, אני לא יכולה להסביר את זה טוב כמו שזה עבר בפרק. ^-^ איך שהילדה הזאת היא היחידה, _היחידה_ שיכולה להוציא אותו מהמצבי-קקה האלה... זה משהו אחר. איך שהיא גררה אותו לאוריהימה והתנצלה בשמו, במן דרך כזאת של "זה אולי קצת בוטה, אבל אני קוראת את המחשבות שלך אחד לאחד". והיא באמת. עושה את זה. הכל מתפרק ובשנייה שהיא דופקת לו קצת שכל לראש, הכל נהיה אצלו בסדר. הוא חוזר להיות צלול, ורגוע, וחזק, וכזה איצ'י. הימה שלי, יקירתי. בחיי שאני מתחילה לנסות לרצות שוב לחבב אישי\הימה, רק בגלל שהאהבה שלה לאיצ'יגו כל כך חד צדדית וזה נוראי. היא כזאת נפלאה, אבל... וזה מוזר, כי מצד אחד זה קלישאתי נורא ש"איצ'יגו כל כך מרוכז ברוקיה שהוא בכלל לא רואה את אוריהימה", אבל מצד שני, גם בלי רוקיה זה פשוט לא. ועם רוקיה, בכלל. אוריהימה צריכה גבר חסון שיגן עליה ויאהב אותה. אני מציעה את עצמי. =X נו, עכשיו אמור להתחיל להיות מעניין. מעניין מתי ידיע הקטע עם הקרש-גיהוץ\מלפפון (והאם מגיע לכל הקטע הזה סימון ספוילר משלו? >>;;;)

Goggle Girl

New member
אני לא יודעת ../images/Emo58.gif

אחרי ה"אני אתחזק ואגן עליך *הכנס מבט אנגסט ונחישות כאן*" מולאתי אמונה שזה לא עוד חד צדדי לחלוטין XD לכל הפחות, איצ'יגו מכיר בקיומה של אוריהימה. אדרבא, בגלל שהיא נשית בגישה הרבה יותר מרוקיה (וצר לי אבל בעיני היא תמיד תהיה טומבוי) היא נופלת בקטגוריה שאיצ'יגו יכול לקבל בצורה רומנטית או לפחות של אחות קטנה. (למרות שהקשר עם טאטסקי די מוציא אותה מהקטגוריה הזאתי ושם אותה לפחות בקטגוריה של "צריך להכיר בקיומה ולהגן עליה אחרת היא תבכה וטאטסקי תוציא את זה עליו") הוא לא התעלם מקיומה במהלך כל סאגת סול סוסאייטי והיא הייתה היחידה שהוא שאל לשלומה בפירוש בפרק 59. הוא הכיר ברגשותיה כשהיא חצי התוודתה בפניו ולפי דעתי זה יפה איך שהחצי ווידויים שלהם משלימים זה את זה - שניהם התלוננו על זה שהם לא יכלו להגן אחד על השניה, אבל איצ'יגו בתור איצ'יגו יעשה משהו בנידון ויתחזק בשביל שאוריהימה לא תיפגע שוב, בעוד אוריהימה ממשיכה לא להאמין בכוח של עצמה ורק יכלה להתנצל בפניו. הם גם מתנצלים יותר מדי אחד בפני השנייה כי הסליחה והמחילה שלהם חשובים אחד בשביל השנייה, בעוד איצ'יגו בפירוש הפר את הפקודה של רוקיה לא ללכת להציל אותה פן היא לא תסלח לו. אם רוקיה לא הייתה סולחת לו זה בסדר, כי זה אומר שהיא הייתה בחיים. עם אוריהימה זה בדיוק ההיפך - למרות שהיא בחיים הוא חייב שהיא תסלח לו, אחרת הוא לא יוכל להמשיך לחיות עם עצמו. אירוני שבסופו של דבר אף אחד לא באמת אמר שהוא סולח כי בעיניהם אין על מה לסלוח, ואז שניהם ממשיכים לחיות עם המועקה של ה"הם לא באמת סלחו לי, אני כל כך חלש\ה שבא למות" וממשיכים לענות את עצמם - אחד בגלל השנייה. לכל הפחות, בנוגע לאישיהימה - אם אומרים שהאהבה של אוריהימה לאיצ'יגו היא חד צדדית, אני לא רואה איך אפשר -לא- להגיד את זה בנוגע לאישיהימה (אם בכלל מכירים בזה שזו אהבה מצידו. לפחות נכון לעכשיו העניין כמו ונשכח, ואני לא מדברת על הפילרים). אני לא אגיד שהיא שמה עליו בערך כמו שאת טוענת שאיצ'י שם עליה, אבל אני כן אגיד שאוריהימה שמה על אישידה בערך כמו שאיצ'יגו שם עליו. שזה לא הרבה כשלא צריך לתקן את קון בשביל שיוזו לא תחטוף התקף.

למעלה