אני לא יודעת ../images/Emo58.gif
אחרי ה"אני אתחזק ואגן עליך *הכנס מבט אנגסט ונחישות כאן*" מולאתי אמונה שזה לא עוד חד צדדי לחלוטין XD לכל הפחות, איצ'יגו מכיר בקיומה של אוריהימה. אדרבא, בגלל שהיא נשית בגישה הרבה יותר מרוקיה (וצר לי אבל בעיני היא תמיד תהיה טומבוי) היא נופלת בקטגוריה שאיצ'יגו יכול לקבל בצורה רומנטית או לפחות של אחות קטנה. (למרות שהקשר עם טאטסקי די מוציא אותה מהקטגוריה הזאתי ושם אותה לפחות בקטגוריה של "צריך להכיר בקיומה ולהגן עליה אחרת היא תבכה וטאטסקי תוציא את זה עליו") הוא לא התעלם מקיומה במהלך כל סאגת סול סוסאייטי והיא הייתה היחידה שהוא שאל לשלומה בפירוש בפרק 59. הוא הכיר ברגשותיה כשהיא חצי התוודתה בפניו ולפי דעתי זה יפה איך שהחצי ווידויים שלהם משלימים זה את זה - שניהם התלוננו על זה שהם לא יכלו להגן אחד על השניה, אבל איצ'יגו בתור איצ'יגו יעשה משהו בנידון ויתחזק בשביל שאוריהימה לא תיפגע שוב, בעוד אוריהימה ממשיכה לא להאמין בכוח של עצמה ורק יכלה להתנצל בפניו. הם גם מתנצלים יותר מדי אחד בפני השנייה כי הסליחה והמחילה שלהם חשובים אחד בשביל השנייה, בעוד איצ'יגו בפירוש הפר את הפקודה של רוקיה לא ללכת להציל אותה פן היא לא תסלח לו. אם רוקיה לא הייתה סולחת לו זה בסדר, כי זה אומר שהיא הייתה בחיים. עם אוריהימה זה בדיוק ההיפך - למרות שהיא בחיים הוא חייב שהיא תסלח לו, אחרת הוא לא יוכל להמשיך לחיות עם עצמו. אירוני שבסופו של דבר אף אחד לא באמת אמר שהוא סולח כי בעיניהם אין על מה לסלוח, ואז שניהם ממשיכים לחיות עם המועקה של ה"הם לא באמת סלחו לי, אני כל כך חלש\ה שבא למות" וממשיכים לענות את עצמם - אחד בגלל השנייה. לכל הפחות, בנוגע לאישיהימה - אם אומרים שהאהבה של אוריהימה לאיצ'יגו היא חד צדדית, אני לא רואה איך אפשר -לא- להגיד את זה בנוגע לאישיהימה (אם בכלל מכירים בזה שזו אהבה מצידו. לפחות נכון לעכשיו העניין כמו ונשכח, ואני לא מדברת על הפילרים). אני לא אגיד שהיא שמה עליו בערך כמו שאת טוענת שאיצ'י שם עליה, אבל אני כן אגיד שאוריהימה שמה על אישידה בערך כמו שאיצ'יגו שם עליו. שזה לא הרבה כשלא צריך לתקן את קון בשביל שיוזו לא תחטוף התקף.