יצא בליץ' 115

S.Riddle

New member
...אהה. ../images/Emo58.gif

אז זה שהוא אמר לצ'אד בדיוק את אותם הדברים בשלבים מוקדמים יותר של הסדרה אומר שעצם שגם איצ'יגו וצ'אד ביחד? מגניב, אני בטוחה שמירב תאהב את זה. =X "בגלל שהיא נשית בגישה הרבה יותר מרוקיה (וצר לי אבל בעיני היא תמיד תהיה טומבוי) היא נופלת בקטגוריה שאיצ'יגו יכול לקבל בצורה רומנטית או לפחות של אחות קטנה." - לא הבנתי למה אם הימה יותר נשית זה אומר שאיצ'יגו יאהב אותה יותר בגלל זה..? מאיפה את מכירה את הטיפוס שלו כל כך טוב, בכל מקרה? לא, כי לי אישית נדמה שכל עוד זה מישהו שנוגע באיצ'יגו כל כך עמוק, גם אם זה היה בחור איצ'יגו יכול היה להתאהב בו, בלי קשר לכמה צפצפני הקול שלו והכל. המ. וזה שהוא שאל לשלומה זה מאוד מחמיא, אבל אולי העלית לרגע בדעתך שמבחינתו, היא היחידה שמשהו איתה יכול להיות באמת _לא בסדר_? היא הרבה יותר חלשה מצ'אד ואישידה, שברמה מסוימת איצ'יגו כן מוכן להכיר בכוחם ולדאוג להם פחות מאשר להימה, שלפחות אז כוחותייה היו מועטים ולא היה לה סיכוי להביס קפטן, כמו אישידה, או להילחם בקרב מאוד קשה, כמו צ'אד. אוריהימה היא *עובדתית* הדמות הכי חלשה מהחבורה, ובאופן ישיר נובע מכך שהיא זו שאיצ'יגו הכי ידאג שיקרה לה משהו, כי היא הכי פגיעה מבחינה פיזית. יקירתי, אני לא רוצה לנפץ לך את הבועה- אבל איצ'יגו אמר שהוא יתחזק כדי להגן על כולם. לא רק על הימה, אלא גם על צ'אד, אישידה, טאטסוקי, החברים שלו מבה"ס וכמובן רוקיה. את לקחת את זה לאינטרפטציה אישית להפליא, שעם כמה שהיא משרתת את הדעות שלך טוב, היא למעשה הדעה שלך, ואינה מבוססת על משהו קונקרטי. שלא תביני אותי לא נכון, אני כלל וכלל לא פוסלת איצ'י\הימה, ולא מהנקודה הזו אני באה- אבל כשאיצ'יגו אמר להימה שיגן עליה, הוא לא דיבר רק עליה ספציפית. באותו הרגע *כן*, אבל באופן כללי השאיפה שלו היא להתחזק כדי להגן על כולם. הוא אמר את זה לרוקיה בסוול סוסייטי ארק, הוא אמר את זה לצ'אד לא-זוכרת-מתי, והוא ימשיך להגיד את זה בעתיד, לא רק להימה עצמה, כי אם לכל האנשים החשובים עליו. ואני אומרת את זה בלי אינדיקציה ספציפית למאנגה, אלא פשוט מהיכרותי עם דמותו של איצ'יגו, זה מי שהוא- לוחם למען החברים שלו, החזקים והחלשים בהם כאחד. וזה שהוא מכיר בקיומה? מגניב והכל, אבל איך זה אומר שהאהבה שלה כלפיו לא חד צדדית ממש לא הבנתי. כאילו, הוא גם מכיר בקיומו של קייגו. אז מה בדיוק זה אומר? (*הכנס מיזואירו מחייך כאן*) "אם רוקיה לא הייתה סולחת לו זה בסדר, כי זה אומר שהיא הייתה בחיים. עם אוריהימה זה בדיוק ההיפך - למרות שהיא בחיים הוא חייב שהיא תסלח לו, אחרת הוא לא יוכל להמשיך לחיות עם עצמו. " שוב, לקחת את זה למקום שאני ממש לא מסכימה איתו- ברור שהוא היה הולך להציל את אוריהימה, אפילו אם רוקיה הייתה כועסת- כמו שאם כל בן אדם אחר היה אומר לו "אל תלך להציל את רוקיה\צ'אד\טאטסוקי אחרת לא אסלח לך לעולם" הוא עדיין היה עושה את זה. אין ברגשותיו כלפיי הימה ייחוד בנוגע לכך כלל. וכמובן שהימה ואיצ'י חשובים זה לזה- מבחינתה באופן מסוים, ומבחינתו באופן מסוים. וכן, הוא הפר את הפקודה של רוקיה ללכת להציל את הימה- אבל רגע, האם הוא לא עשה בדיוק את אותו הדבר כאשר כל העולם ואחותו אמרו לו בפירוש לא ללכת להציל את רוקיה כי הוא ימות? העניין הזה אינו אינדיקציה ל"הוא אוהב את הימה יותר" או "הוא אוהב את רוקיה יותר", מצטערת. בקשר לאישי\הימה, זו לא הייתה דוגמא למערכת יחסים מבוססת, אלא לכך שאני כל כך _מרגישה_ כלפי הימה שהלוואי שהיה מישהו שהיה מקבל את הרגשות שלה ומחזיר אותם, בניגוד לאיצ'יגו שלא הולך לעשות זאת, עם כל הצער שבדבר. (דעתי האישית, כמובן, לא מעבר)

Goggle Girl

New member
לא לא לא לא, לא הבנת ../images/Emo58.gif

דיברתי על רוקיה שדיברה שהוא לא יבוא להציל אותה עצמה, אין קשר לאוריהימה כאן.

S.Riddle

New member
..אוקי, הלכתי לאיבוד.

תפרטי על מה את מדברת, נדמה לי שאנחנו מתייחסות לשני דברים שונים. וזה לא טוב. o_o

Goggle Girl

New member
ההודעה אחרי שהחלפתי כמה

"היא" בשמות, והוספתי עוד כמה דברים. אחרי ה"אני אתחזק ואגן עליך *הכנס מבט אנגסט ונחישות כאן*" מולאתי אמונה שזה לא עוד חד צדדי לחלוטין XD ומה אני אעשה, בתור שיפרית איצ'יצ'אדו ואיצ'יקייגו, הטיעון של "אם זה נכון כלפי איצ'יהימה גם מצדיק את הזוגות האלה" לא מרתיע אותי יותר מדי P= לא משנה כמה הזוי זה הופך את איצ'יהימה זה עדיין הזוי פחות עקב היותה אישה. לכל הפחות, איצ'יגו מכיר בקיומה של אוריהימה. אדרבא, בגלל שהיא נשית בגישה הרבה יותר מרוקיה (וצר לי אבל בעיני היא תמיד תהיה טומבוי) היא נופלת בקטגוריה שאיצ'יגו יכול לקבל בצורה רומנטית או לפחות של אחות קטנה. (למרות שהקשר עם טאטסקי די מוציא אותה מהקטגוריה הזאתי ושם אותה לפחות בקטגוריה של "צריך להכיר בקיומה ולהגן עליה אחרת היא תבכה וטאטסקי תוציא את זה עליו") הוא לא התעלם מקיומה של אוריהימה במהלך כל סאגת סול סוסאייטי והיא הייתה היחידה שהוא שאל לשלומה בפירוש בפרק 59. הוא הכיר ברגשותיה כשהיא חצי התוודתה בפניו ולפי דעתי זה יפה איך שהחצי ווידויים שלהם משלימים זה את זה - שניהם התלוננו על זה שהם לא יכלו להגן אחד על השניה, אבל איצ'יגו בתור איצ'יגו יעשה משהו בנידון ויתחזק בשביל שאוריהימה לא תיפגע שוב, בעוד אוריהימה ממשיכה לא להאמין בכוח של עצמה ורק יכלה להתנצל בפניו. הם גם מתנצלים יותר מדי אחד בפני השנייה כי הסליחה והמחילה שלהם חשובים אחד בשביל השנייה, בעוד איצ'יגו בפירוש הפר את הפקודה של רוקיה לא ללכת להציל אותה פן היא לא תסלח לו. אם רוקיה לא הייתה סולחת לו זה בסדר, כי זה אומר שהיא הייתה בחיים. עם אוריהימה זה בדיוק ההיפך - למרות שהיא בחיים הוא חייב שהיא - אוריהימה - תסלח לו, אחרת הוא לא יוכל להמשיך לחיות עם עצמו. אירוני שבסופו של דבר אף אחד לא באמת אמר שהוא סולח כי בעיניהם אין על מה לסלוח, ואז שניהם ממשיכים לחיות עם המועקה של ה"הם לא באמת סלחו לי, אני כל כך חלש\ה שבא למות" וממשיכים לענות את עצמם - אחד בגלל השנייה. לכל הפחות, בנוגע לאישיהימה - אם אומרים שהאהבה של אוריהימה לאיצ'יגו היא חד צדדית, אני לא רואה איך אפשר -לא- להגיד את זה בנוגע לאישיהימה (אם בכלל מכירים בזה שזו אהבה מצידו. לפחות נכון לעכשיו העניין כמו ונשכח, ואני לא מדברת על הפילרים). אני לא אגיד שהיא שמה עליו בערך כמו שאת טוענת שאיצ'י שם עליה, אבל אני כן אגיד שאוריהימה שמה על אישידה בערך כמו שאיצ'יגו שם עליו. שזה לא הרבה כשלא צריך לתקן את קון בשביל שיוזו לא תחטוף התקף. מקווה שהבנו ם_ם כי את ניראה לי גלשת בנוגע לספויילרים כלשהם

S.Riddle

New member
לא גלשתי לספוילרים...

מה ההיגיון לדבר על המאנגה עם מישהי שלא קראה אותה?... כל מה שכתבתי לך מבוסס על דברים שכבר קרו באנימה\מאנגה מקבילה לאנימה ו\או דעותיי האישיות המתבססות על אירועים אלה. זה די מפגר שאני אדבר איתך על משהו שאת לא מבינה בו בכלל כי לא קראת אותו. >__>
לא הבנתי למה התכוונת ב"דיברתי על רוקיה שדיברה שהוא לא יבוא להציל אותה עצמה, אין קשר לאוריהימה כאן."- לאיזה קטע בדיוק את מתכוונת?

Goggle Girl

New member
אז כנראה

סתם לא הבנתי על מה דיברת שמה XD ובואנה ממש לא הבנו אחת את השניה אז ם_ם; כל כך שאני אפילו לא יודעת מאיפה להתחיל להסביר את עצמי XD

JeeChan

New member
הם הסתיימו בפרק 108

פרק 109 היה המעבר בין הפילרים למנגה, פרק 110 כבר היה מהמנגה

fay valentine

New member
המשך לתיאורית הקנוניה עם איששין

אחרי שראיתי את הפרק הזה, לא יכולתי שלא לחשוב שוב על תיאוריית הקנוניה שהעלינו כאן לפני כמה זמן, בה הייתה האפשרות לכך שאיששין הוא הקפטן הקודם של יחידה 11. בפרק הראו את איקאקו ויומיצ'יקווה וקפטן היטסוגאיה יושבים להם בחדר של איצ'יגו בנוחות. הם לא יודעים שאיששין נמצא בחדר השני. ומכך עלו לי בראש מספר תרחישים אפשריים (למרות שהם כנראה לא יקרו) :
קנפאצ'י (אהובי) ידע כבר מקודם ששניים מהטובים ביחידה שלו הלכו למשימה בעולם החיים, אבל לא ידע לאן בדיוק ולאיזו מטרה. יאצ'ירו באה ומגלה לו לאן הם הלכו ועם מי הם נפגשים - עם איצ'יגו. קנפאצ'י רק שומע את השם של איצ'יגו וכבר הלב שלו מאיץ, האדרנלין מתחיל לזרום, והוא יורד גם לעולם החיים. אני יודעת שכאן הוא אמור להסתבך ברחובות ולא להגיע בגלל חוש הכיוון הלא-מכוון שלו ושל יאצ'ירו (ומי שראה את האובה השניה, מה טוב), אבל נוותר על זה למען התיאוריה שלי. כי היא סך הכל תיאוריה. הוא עוקב אחרי הרייאטסו של איקאקו ויומיצ'יקווה ומגיע לבית קורוסאקי, אבל אז במקום לפגוש את איצ'יגו ולהילחם בו, הוא פוגש במישהו שהוא לא ציפה לראות... קורוסאקי איששין. קצת קשה לזהות אותו בבגדים הרועשים של עולם החיים ובלי הרייאטסו הגדול שלו, אבל קנפאצ'י זוכר אותו. הוא יזכור קרב טוב. במיוחד אחרי התזכורת מאיצ'ינוסה (פילרים). הוא יגיד לו שזה קצת מוזר שהוא התגלגל כל כך מהר ועוד לכזה גיל מכובד תוך רק עשרים שנה. ואז עניין המוות המפוברק של איששין יתפוצץ ויהיה קרב ביניהם. משהו כזה, ועוד ניתן להמשיך את זה הלאה.
איששין כמובן ימשיך להקשיב לדלת של איצ'יגו. איצ'יגו מהצד השני של הדלת ירצה ללכת להביא משהו מהמטבח (יש חברים בבית, להביא פיצוחים? נשנושים? פיתות עם חומוס? או עם שוקולד? לא, בעצם לא שוקולד. כי אז איצ'יגו יאכל את כולם), יפתח את הדלת ויגלה שם את איששין. ואז גם שאר השיניגאמים יראו אותו, ביניהם, הותיק ביותר שידוע לי בחבורה, היטסוגאיה. והיטסוגאיה יזהה אותו. ואז כל הפרשה של איששין תתגלה.
איששין ישמע דרך הדלת על מה שקורה בסול"ס, על המחסור בקפטנים, על ההשתקמות האיטית של סול"ס מהבלאגן שהשאירו הבאונטו, ועל האחריות הגדולה שנופלת על איצ'יגו וסכנת החיים שהוא נמצא בה בגלל אייזן. הוא יחשוב על סדרי העדיפויות שלו - החיים של איצ'יגו, אותו בן יחיד (הכוונה היא לזכר יחיד) שיש לו מהאשה שאותה אהב, אותו ילד צעיר שבשבילו מאסאקי איבדה את חייה; או החיים שלו עצמו על העולם הזה, עולם החיים, אותם חיים שקטים עם שלושה ילדים ואהבה גדולה. הוא יודע שאם יחשוף את עצמו בפני השיניגאמים, הוא יסתבך. אבל, אם הוא יחשוף את עצמו, הוא יוכל לעמוד שוב בסול"ס ולהילחם שם כקפטן, ובכך להוריד כמה שאפשר מהאחריות הגדולה שנפלה על איצ'יגו ולהפחית מכמות האויבים שיבואו נגדו. החיים של הבן שלו, יותר חשובים לו מהחיים שלו עצמו. אבל שוב, אלה רק תיאוריות. אין לי שום מושג מה הולך לקרות כי אני לא קוראת את המנגה. עדיין. (הייתה לי גם תיאוריה לגבי איצ'יגו והיצ'י והיא הולכת חצי להתממש, אבל אני מעדיפה להישאר לא-יודעת ולהיות מופתעת כשזה קורה).

למעלה