אם לא יותר :- ../images/Emo58.gif 59P
להבא רק בשביל להימנע מאי אילו דיונים\ויכוחים\ריבים כמו אלה, אבקש רק שלא תשתמש בביטויים כמו "איכס" בנוגע לפילרים. אני מבינה שלא כולם אוהבים אותם ואת קיומם אבל כמו שאני מבינה את זה, אנא ממך הבן שיש אנשים שלא רק שלא מפריע להם, הם גם אוהבים את הפילרים והדמויות שנשארו מהם. ובקשר לפרקים עם קאנאונג'י וחבורתו, לזה לא קוראים פילרים על מנת שלא יכנסו לסאגת פילרים - עובדה שבסופו של דבר נכנסו ועוד לאחת ארוכה ועדיין נשארו אלמנטים על מנת להאריך ולמרוח את הפרקים עוד יותר (למרות שיותר מאשר זה שקלוד רירין ונובה נוכחים בסדרה, מרחו יותר את קטע האכילה של יורואיצ'י והאנגסט של איצ'יגו על המיטה.). תיאוריית הקנוניה שלי היא שהיה מדובר בפרקים שמוקמו בצורה מחוכמת על מנת לוודא שכל הפרקים עם הולואיצ'י יהיו במיקומים שהם נמצאים בהם, קריא 19, 39, 59. לא קשה לראות את החוקיות במספרי הפרקים וגם הפרקים עם דון קאנאונג'י תואמים למיקומי הפרקים האלה, קריא - הפרקים עם דון קאנאונג'י שמה בשביל שהפרקים עם הולואיצ'י (ואולי פרקים מסויימים אחרים, לא ביררתי עד כדי כך לעומק) יהיו במספרים שהולכים לפי החוקיות הזאת. כיוון שאין באנימה את הקונספט של "אישידה היה שמה מההתחלה ואיצ'יגו סתם אטום שהוא לא שם לב לזה" כמו שהיה במנגה, פרק 10 איבד את רוב אם לא כל משמעותו, שהייתה להראות את אישידה ברקע ביותר מפעם אחת ברחבי הפרק. זה מיקם את פרק 19 - היווצרות ההולואו הפנימי של איצ'יגו והצגת המסיכה בפעם הראשונה - איפה שהוא. פרק 33, שהיה ממוקם בצורה נוראה - בדיוק אחרי הפלאשבק של רנג'י כשגם הוא וגם איצ'יגו גוססים - שממש היה חסר טעם (כאילו, הוא התמקד ביוזו. איזו עוד אינדיקציה צריך?) - ריפד עוד פרק כך שפרק 39 יהיה במקומו שלו. פרק 50, עוד פרק חסר טעם לחלוטין - מילא את מטרתו ושמר לפרק 59 את מקום הכבוד שלו. הפילרים הרסו קצת את החוקיות, אבל לאור החזרה לפרקי המנגה והדחיסה של שני ספיישלים בצורה די גיאונית לריפוד עוד פרק, אני כולי תקווה לקראת 119 3> ;_;