יצא בליץ' 115

למען האמת

זה בא כתחליף לתמונה שראיתי פעם שבה השוו את המראה של איצ'יגו וקאיין מהמאנגה, והיה לוקח לי יותר זמן להכין השוואה כזו. אבל ידעתי ששיפרית איצ'יהימה כמוך תיקח את זה למחוזות כאלו.
199 במאנגה | | | | | | | | V תראי מה התגובה שלך עשתה לרוקיה.

Goggle Girl

New member
../images/Emo58.gif לסול סוסאייטי

דבר ראשון, זה לא ממש היה ספוילר, התמונה ששמת XD דבר שני - יש מספיק השוואות בין איצ'יגו וקאיין בקרב בין ביאקויה ואיצ'יגו במנגה XD וגם אם לא היו שמים אותם כל כך קרוב אחד לשני שמה הדמיון כואב ם,ם; לא צריך ממש לשים אותם אחד ליד השני ולמה אנשים מסיקים מייד שאם פוסלים איצ'ירוקי זה בגלל איצ'יהימה? XD איצ'ירוקי לא קיים, נקודה. איצ'יהימה בתהליכים עדיין. האיצ'ירוקי הכי גדול קיים בראש של הימה-טאן XD

Goggle Girl

New member
נו, מצויין

משאיר את איצ'י פנוי לרירין
(וזו רק אני או שאין לאולקי גבות? @_@; )

לא! לא, לא, לא!!1

קשה לי מאוד עם זיווג של דמויות קאנון עם דמויות פילרים. איכס! עדיף כבר הימה בהרבה. דמויות הפילרים לא קיימות בכלל מבחינתי. אנימה זה לא קאנון, עם כל הצער שבדבר. אם כל השאר לא יילך, מה דעתך על איצ'י/טאטסקי?
(סוגשל) | | | | | | | V ולאולקי עושה רושם שיש גבה אחת לפחות. אולי אייזן צייר אותה.

Goggle Girl

New member
דעתי שאפילו אם אתה לא סובל את

הפילרים, אתה צריך עדיין לכבד את העובדה שיש כאן כאלה שכן ולדבר יפה יותר בקשר אליהן D: להגיד "אנימה זה לא קאנון" זה קטנוני ודי טיפשי בעיני. כי אם האנימה לא קאנון, מה כן? תגובה מורחבת יותר ממני לא תקבל 3: יום טוב

S.Riddle

New member
"ולדבר יפה יותר בקשר אליהן."

שאני אבין, את נעלבת בשם הפילרים..? לא, כי לדעתי זה לגיטימי לחלוטין שמישהו יגיד דברים רעים על _פרקים_ שהוא לא אהב, מה גם שהסיבה שלו לכך לגיטימית לחלוטין. אבל היי, אלו רק שני הסנטים שלי בנושא. (אגב, האנימה היא רשמית, לא קאנון. את יכולה לטעון אחרת, אבל זה לא ישנה את העובדה שקאנון זו עבודתו המקורית של היוצר, בעוד שהאנימה לקחה את העבודה הזאת למקום אחר לחלוטין, AU אם נקרא לכך, גם אם באופן חלקי-עד-מירבי.)

Goggle Girl

New member
אם אני אבוא ואתחיל לרדת על המנגה

תאהבי את זה? גם אם זה משהו שהוא לא אהב, שיכבד את זה שיש אנשים שכן. כבוד מינימאלי, מה כבר ביקשתי. ואם יש לכם בעיות עם האנימה נמאס לי להגיד - תפסיקו לראות. למה סתם להתלונן על זה.

אין לי בעיה עם זה

כל עוד לא מוסיפים אלמנטים שלא צריכים להיות שם. מילא לעשות פרק פילרים נפרד כמו שהיה לקאנונג'י וחבורתו (לפחות אלו דמויות שהיו קיימות גם במאנגה) אחרי פרק הפלאשבקים של רנג'ירוקי כדי לא לרוץ מהר מדי, אבל לשלב אותם ממש בתוך פרקים שבמקור לא כללו אותם במאנגה, ועוד להאריך סצינות רק בשביל שהם יופיעו בהן? לא. עד פרק 63 עושה רושם שלא היה לחוץ להם לדחוף דברים לא קשורים באמצע פרקים, אבל לצערי זה השתנה מאז שחזרו לעלילה בפרק 110. אין לי שום בעיה לא לצפות יותר בפרקים 64-109. צפיתי בהם רק פעם אחת כדי להעביר את הזמן עד שיחזור הדבר האמיתי, ואעדיף לדלג באלגנטיות מעליהם בדיונים עתידיים אך בכל זאת להמשיך לצפות מסקרנות כיצד ינפישו את הסצינות החביבות עליי. אם יורשה לי. באמת סליחה אם נעלבת בשם רירין, אני בטוח שהיא לא לקחה את זה קשה באותה מידה. היא בטח גם קיבלה שכר כמו ניצב בסרט הוליוודי.

Goggle Girl

New member
אם לא יותר :- ../images/Emo58.gif 59P

להבא רק בשביל להימנע מאי אילו דיונים\ויכוחים\ריבים כמו אלה, אבקש רק שלא תשתמש בביטויים כמו "איכס" בנוגע לפילרים. אני מבינה שלא כולם אוהבים אותם ואת קיומם אבל כמו שאני מבינה את זה, אנא ממך הבן שיש אנשים שלא רק שלא מפריע להם, הם גם אוהבים את הפילרים והדמויות שנשארו מהם. ובקשר לפרקים עם קאנאונג'י וחבורתו, לזה לא קוראים פילרים על מנת שלא יכנסו לסאגת פילרים - עובדה שבסופו של דבר נכנסו ועוד לאחת ארוכה ועדיין נשארו אלמנטים על מנת להאריך ולמרוח את הפרקים עוד יותר (למרות שיותר מאשר זה שקלוד רירין ונובה נוכחים בסדרה, מרחו יותר את קטע האכילה של יורואיצ'י והאנגסט של איצ'יגו על המיטה.). תיאוריית הקנוניה שלי היא שהיה מדובר בפרקים שמוקמו בצורה מחוכמת על מנת לוודא שכל הפרקים עם הולואיצ'י יהיו במיקומים שהם נמצאים בהם, קריא 19, 39, 59. לא קשה לראות את החוקיות במספרי הפרקים וגם הפרקים עם דון קאנאונג'י תואמים למיקומי הפרקים האלה, קריא - הפרקים עם דון קאנאונג'י שמה בשביל שהפרקים עם הולואיצ'י (ואולי פרקים מסויימים אחרים, לא ביררתי עד כדי כך לעומק) יהיו במספרים שהולכים לפי החוקיות הזאת. כיוון שאין באנימה את הקונספט של "אישידה היה שמה מההתחלה ואיצ'יגו סתם אטום שהוא לא שם לב לזה" כמו שהיה במנגה, פרק 10 איבד את רוב אם לא כל משמעותו, שהייתה להראות את אישידה ברקע ביותר מפעם אחת ברחבי הפרק. זה מיקם את פרק 19 - היווצרות ההולואו הפנימי של איצ'יגו והצגת המסיכה בפעם הראשונה - איפה שהוא. פרק 33, שהיה ממוקם בצורה נוראה - בדיוק אחרי הפלאשבק של רנג'י כשגם הוא וגם איצ'יגו גוססים - שממש היה חסר טעם (כאילו, הוא התמקד ביוזו. איזו עוד אינדיקציה צריך?) - ריפד עוד פרק כך שפרק 39 יהיה במקומו שלו. פרק 50, עוד פרק חסר טעם לחלוטין - מילא את מטרתו ושמר לפרק 59 את מקום הכבוד שלו. הפילרים הרסו קצת את החוקיות, אבל לאור החזרה לפרקי המנגה והדחיסה של שני ספיישלים בצורה די גיאונית לריפוד עוד פרק, אני כולי תקווה לקראת 119 3> ;_;

תיקון קטן.

אין לי שום בעיה לא לצפות יותר בפרקים 108 - 64. לפרק 109 בהחלט יש זכות קיום כי הוא ברובו הנפשה של פרק 000 האגדי (במקור צד א' הופיע בספר SOULs וצד ב' בVIBEs. שניהם יחדיו צורפו לכרך 23 לשמחת כולם). למי שלא מכיר, כדאי לחפש [לא הצלחתי להעלות בגלל הUpload המעפן שלי, וגם כך זה אולי נגד החוקים]. [נ.ב. מישהו שניתח את שני הפרקים המקדימים הללו ניסח יפה מאוד למה איצי'Xרוקי חשובים אחד לשני, ולאו דווקא במובן הרומנטי.]

S.Riddle

New member
*מצפצפת*

מקסים לחלוטין. זהו, כשאני מסיימת את הפסיכו אני כותבת אחד כזה בעצמי. זה נתן לי כזאת השראה. 3:

Goggle Girl

New member
הייתי שמחה לקרוא, אבל

נו, ספוילרים >; וכל מי שאומר שאיצ'יגו ורוקיה לא חשובים אחד לשני פשוט עיוור. ההבדל המשמעותי הוא אם בוחרים לפרש את זה בצורה הרומנטית או לא, וכאן כבר נכנסים לכל הקטע של כמה אפשר להראות בסדרת שונן וכמה אפשר להשליך מזה XP

S.Riddle

New member
זה לא יזיז לי.

אני אגיד "טוב, וואלה, זו דעתה. מגניב! ריבוי דעות זה אחלה." המגיב לא הפגין חוסר כבוד משום צורה שהיא כלפייך או כלפיי שאר ה*אנשים* שלא אוהבים את הפרקים, אלא כלפי *הפרקים עצמם*. אם את מודאגת לגבי כבודם האבוד של הפרקים, אל דאגה- אני בטוחה שלהם אין שום בעיה עם זה שהוא ירד עליהם. ואת לא תגידי לנו מה לראות או מה לא לראות, עם כל הכבוד. זה שאנחנו לא אוהבים את מה שאנחנו רואים זו זכותנו המלאה, ולך אין שום פריווילגיה לקחת לנו את זה. אז אנחנו מתלוננים, מתי בדיוק זו נהייתה עבירה? אם אנחנו רואים את זה, סימן שיש סיבה מספקת לכך. אם אנחנו מתלוננים על כך- כנ"ל. זה מה שקורה כשמישהו רואה משהו- הוא אוהב אותו אבל בו בזמן מעביר עליו ביקורת, ואם זו דעתו ואנו רוצים לחלוק אותה ברבים, זו זכותנו המלאה בפורום זה, המושתת על כללים של הבעת דעות חופשית כמעט לחלוטין. כל עוד לא קיללנו אף אחד *אמיתי* שאיננו, נאמר, פרק (מה גם שאף אחד לא קילל פה כלום, אלא פשוט מאוד נאמר שאנו חשים חוסר שביעות רצון עמוקה כלפיי הפרקים הנ"ל)- אני חושבת שאנו מצייתים לחוקים אלו בחינניות רבה.

Goggle Girl

New member
וזה אולי ישמע קטנוני אחרי זמן

אבל רק רציתי להגיד שאני לא מסכימה עם ההגדרה שלך לקאנון. קאנון הוא בא אל מול הפאנדום, כלומר - רישמי מול מה שהמעריצים עשו. בין אם זה כסף או מסיבות אחרות, קובו טיטה נתן אישורו לכל מה שרץ באנימה, ולפחות בסאגת סול סוסאייטי אני מרוצה ממה שעבר על המנגה בדרכה לאנימה. (ופרק 59 לא סתם האהוב עלי. לאיצ'י לא מתאים לקפוץ ולצווח בחדווה כמו פרחחון קטן)

S.Riddle

New member
אישור לא שווה לקאנון.

הפילרים באנימה, איך שאני רואה את זה, לא שונים בהרבה מפאנפיק או פאנארט. כל עוד מה שקורה שם לא תואם אחד לאחד את מה שקורה במאנגה, והכוונה היא לא לפרטים קטנים וחסרי משמעות אלא לעלילה שונה לחלוטין, דמויות שונות לחלוטין וכו'- אין בכך שמץ של נגיעה ליצירה המקורית של היוצר. ובהשוואה לפילרים של נארוטו למשל, לא מבחינת האיכות שלהם כי הבנתי שהם מסריחים מאוד- הם באנימה, יופי. זה לא גורם לי להכיר ברירין יותר מאשר בכלב שקאקאשי נתן לאירוקה באחד הפרקים. כל עוד זה לא היה במאנגה, שהיא העבודה המקורית שיוצאת היישר מקו ידו של מר טיטה אל כרך הג'אמפ שאני קונה, זה פיקטיבי ולא מעבר לכך. וכשפיקציה מתערבת לי באמיתי ובמה שקיים במציאות- ובכן, אני לא חושבת שאפשר להאשים אותי שאני פשוט שונאת עד חורמה את הפילרים האלה. (בנארוטו אני מניחה שזה ממש לא נגע בי כי אני ונארוטו כבר מזמן over, ובליץ' זו אחת הסדרות שאני הכי אוהבת, לכן משהו כל כך גרוע [לדעתי] בהשוואה לעבודה המקורית והמדהימה של המאנגה... ובכן. סיכמתי את זה די טוב, חושבני.)

Goggle Girl

New member
אכן סיכום טוב

מה אני אגיד לך, כל עוד לא אומרים עליהם איכס, קיבלתי. ואולי אני פשוט התרגלתי לכתוב יותר מדי [לדעתי] גם אבל זה פשוט עושה לי רושם אחר לחלוטין. איש איש לדעתו, רק לנהוג בכבוד בדעת האחר, מה כבר ביקשתי :X ועדיין אני לא מסכימה על ההגדרה של קאנון XD אבל ניחא. נסכים לא להסכים

S.Riddle

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

לא יכולה להסכים יותר.~

למעלה