עונה 2
פרק 1

Slow Cheetah

New member
אני לי, חדשה פה D:

ראיתי את הסדרה מהפרק הראשון לפי הקצב של ארה"ב, ועכשיו החלטתי להצטרף
וסורי על השרשור הלא נכון. מפה יהיו ספויילרים על הפרק
אמג, פרק אדיר לגמריי! דיימון כזה מסכן, שתי נשים שהוא אוהב דוחות אותו באותו זמן כמעט ושתיהן עושות את זה בגלל סטפן. אני לא מאמינה שג'רמי לא ערפד... כל כך רציתי שהוא כן יהיה, זה יהיה מגניב D: קת'רין כלבה, אבל היא ממש מגניבה - ומתברר שיודעת להתפשט ממש מהר כי מתי שהיא ודיימון התמזמזו בכלל לא הספקתי לראות מתי הוא פתח לה את החולצה
בוני דיי מעצבנת - היא לא כזאת חזקה, אז שתצא מהסרט, כי היא לא יכולה להרוג ערפדים כל כך מהר XD ואני מקווה שקרוליין לא מתה... למרות שביומני הערפד המון דמויות מתות, ככה שאני לא חושבת שהם יפחדו באמת להרוג אותה. היה ממש מצחיק לראות את דיימון מסביר מה זה נשיקה ורוצה להלחם בסטפן
דיימון
אתם חושבים שנראה העונה את איזבל יחד עם אלינה?א אני מקווה שכן!

Karma Police3

New member
../images/Emo79.gifודעתי על הפרק...../images/Emo58.gif../images/Emo26.gif

אמאלה
כמה התרחשויות בפרק אחד ! הגעתי למסקנה שאני אוהבת את סטפן כשהוא אסרטיבי ככה..... מאיים על אנשים....
ודיימון כזה מסכן וחמודי ! תראו את הפרצוף שלו ! למה גם קתרין וגם אלנה לא רוצות אותו?
כל הסיפור המשני על המשפחה של טיילר לא מעניין בשיט. וגם בוני מעצבנת אותי. במקום להרוג את קרוליין שיהרגו אותה
התגעגתיייייייייייייייייייייייייי !

StayAwake

New member
כל כך../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

בוני כל כך מעצבנת. זה היה מצחיק אבל בקטע עם קת'רין

IkMfNiY

New member
רק לי ../images/Emo58.gif שמש|../images/Emo205.gif

בא לחבק את דיימון ולהגיד לו? "אני אוהבת אותך! אני!", זה כ"כ מחזיר אותי לגיל ההתבגרות
סטפן בעצם יותר חזק מדיימון בכל מה שקשור לקתר'ין וזו עובדה מעניינת. מעניין אם קרוליין תהיה ערפדית. פרק טוב, סדרה כיפית, לא טובה אבל לקורס שלי בסטטיסטיקה
יעל

../images/Emo216.giffinally../images/Emo58.gif

מעתיקה לכם את התגובה שלי מפורום הערפדים
: ואוו קת'רין כלבה לגמרי. אהבתי את הפרק האמת, אהבתי מאוד גם את השירים שהיו הפרק:) - - אז, הפרק מתחיל באותה נקודה שבה העונה הראשונה נגמרה, אלנה נכנסת לבית ורואה את אבא שלה AKA דוד ג'ון(
) מתבוסס בדמו כשאין לו אצבעות והוא מדמם מהבטן. אהבתי כשהוא אמר לאלנה BEHIND YOU כ"כ סרט אימה
בכל אופן, לפי זה נדמה שקת'רין באמת הולכת לשחק תפקיד עצום העונה והפעם היא באמת נוכחת! חה, ג'רמי לא ערפד, ידעתי שהוא לא יהיה, למרות שהוא היה יכול להיות ערפד מעניין:) - - - אני שונאת את בוני, לא כי היא מאיימת על דיימון אלא בגלל שהיא, הדמות שלה פשוט בלתי נסבלת.אולי זה הבטחון העצמי שלה להתגרות בערפד, לא אוהבת. והיא צריכה להרגיש אשמה, קרוליין בבית החולים אך ורק בגלל הפעולות שלה!! וההחלטה לתת לקרוליין דם? והיא מסכימה?מוזר
-אני לחלוטין מרחמת על אמא של קרוליין, בגלל כל הפיאסקו שלהם ראש העיר מת והבן שלו שלא יודע לשלוט בעצמו לא נראה הכי יציב כרגע.. - - - -גילוי הנשיקה לאלנה, זה צעד פזיז של דיימון לדעתי, הוא היה אמור להבין שזאת קת'רין שהוא נישק, אחרי הכל סטפן הבין זאת אחרי שניה! חה ואז דיימון קולט שהוא נישק את קת'רין:you gotta be kidding me
-סטפן מגלה שדיימון חשב שהוא מנשק את אלנה,הו וול..הקלפים בחוץ.. ודיימון אומר שקיתרין אוהבת משחקים ולכן הוא יחליט להתעלם ממנה עד שהיא תגיע אליו.ואז סטפן שואל:"ואז מה?" ודיימון אומר את המשפט שעשה את הפרק: " Stake her,rip her head off-Something poetic"
- - - שאלה, אם כל משפחת לוקווד(הבנים) הם סוגשל אנשי זאב, איך אשתו לא ידעה את זה הא?
-טם טם טם, דמות חדשה הגיעה לסדרה, דוד מייסון, הכבשה השחורה, ככל הנראה גם הוא סוגשל איש זאב שלמד לא להחצין את הכעסים שלו, ניחוש שלי זה שהוא יילמד את טיילר כל מה שהוא צריך לדעת. - - - סטפן מאיים על ג'ון בבית החולים, כיף לראות את הצד הזה שלו, החיה שבו, מה שהוא באמת
ודוד ג'ון באמת עוזב:-O ומביא לג'רמי את הטבעת שהייתה שייכת לאבא של ג'רמי. - - - קת'רין נכנס לבית משפחת לוקווד בתור אלנה ומשגעת את בוני, למה היא לא הרגה אותה וזהו?! מכשפה מפגרת
וסטפן מציל אותה..חח אהבתי שהיא אהבה את מאט
- - - אלנה מגיעה עם דודה שלה ואח שלה לבית משפחת לוקווד ופוגשת את דיימון, מנסה לשוחח איתו והוא עם השריון העבה הזה שלא נותן לו להיות רציני ולו לרגע אחד. לשאול את דיימון מה הוא מרגיש: "נישקתי אותך, חשבתי שנישקת אותי חזרה, משהו על כפילה, איך את חושבת שאני מרגיש?". הניחוש שלי? פגוע עד עמקי נשמתו.ואז הוא מכחיש. ואז היא באמת פגעה בו:/ - - - ג'רמי פוגש בטיילר שותה אלכוהול, וברקע השיר:"never give-up its such a wonderful life" שיר שאני מאוד אוהבת אגב, ואירוני לחלוטין נוכח המצב בסצנה
ואז נכנס מייסון-מגרש את ג'רמי, הוא וטיילר שותקים ושותים יחד-יש לי הרגשה מוזרה לגביו. - - - קית'רין וסטפן מטיילים לארוך האגם של משפחת לוקווד. סטפן אומר שהוא לא דיימון שחיכה 100 ומשהו שנה אובססיבי לגביה, סטפן מעולם לא היה מאוהב בה באמת. ככל הנראה שקת'רין באמת רוצה אותו בחזרה למרות שהוא לא סובל אותה. אבל בגלל שזה רק הפרק הראשון וסטפן כבר מאיים עליה ככל הנראה שנראה עוד הרבה ממנה וככל הנראה שיש באמת a bigger picture לכך שהיא חזרה. - - - דיימון רוצה לריב עם סטפן על כך שנישק את "אלנה", וכמובן שגוד אולד סטפן מסרב כי זאת התוכנית של קת'רין, נראה כמה זמן סטפן יתאפק
- - - אני באמת מרחמת על טיילר, עד כמה שהוא לא אהב את אבא שלו הוא מת, ועכשיו טיילר שתוי והורס את התמונות, כמעט מרביץ לאמא שלו ואז מייסון עוצר אותו, סצנה טעונה רגשית
"הקללה בלהיות לוקווד" אני מתה לראות את מייסון מלמד אותו, מעניין אם נראה את צורתם כאנשי זאב. - - - דיימון רואה את קת'רין אצלו בבית ושומדבר לא עוצר אותו מלנשק אותה וכמעט לשכב איתה, אבל כמובן שהוא חייב היה לדעת את מי היא אוהבת משניהם, אותו או את סטפן. שבר אותי לראות את המבט שלו כשהיא אומרת שזה תמיד היה סטפן שהיא אהבה
- - - דיימון השתוי מגיע לבית של אלנה מחפש קצת חמלה ואהבה ממי שלא אוהבת אותו, שוב מנשק אותה ואז, כמו קת'רין היא מרסקת לו את הלב. דיימון דמות מורכבת וקשה, קצת כמו טיילר היא לא שולטת ברגשות שלה. כמובן שהוא יעשה משהו "טפשי" אחרי שהיא דחתה אותו. הוא יודע שג'רמי עם הדם של אנה והורג אותו, בתקווה שהוא יהפוך לערפד. הפתעה הפתעה, ג'רמי עם הטבעת של ג'ון-לא ערפד ולא נעליים. - - - אחרי שנדחתה ע"י סטפן קת'רין הורגת את קרוליין-מה שהיא לא יודעת כנראה(או שכן??) זה שהיא תהפוך לערפד..זה יהיה מגניב
- - - ממש כואב לי על דיימון, ה-דמות המיוסרת הזאת שברה לי את הלב..
ניחוש שלי? אם קרוליין תהיה ערפד זה ייתן לדיימון משהו להתעסק איתו פרק הבא..

lady blah blah

New member
וואו איזו מגילה כתבת פה ../images/Emo13.gif

נראה לי שקת'רין ידעה שקרוליין עם הדם, כי היא ביקשה ממנה למסור לאחים ש'גיים און' חח. אני שונאת אותה. אבל היא ממש מוסיפה לעלילה, אז זה נחמד. אהבתי איך שסיכמת את הפרק, בדיוק מה שהייתי צריכה בשביל לעכל הכל
וגם אני כמעט התחלתי לבכות אחרי שני הקטעים של דיימון עם אלנה וקת'רין, מפגרוות. לא בשביל משהו, אבל איך אפשר לרצות את האח הפחות טוב ?

vitachka

New member
יש לי תאוריה ../images/Emo58.gif

אני צופה לאב-טריאנגל בין קת'רין, קרוליין ומאט. אני אומרת- קרב ערפדיות בין קרוליין וקת'רין

../images/Emo60.gifעכשיו סיימתי לראות../images/Emo58.gif

WOW
איזה פרק אדיר
(נראה לי שזו פעם ראשונה שאני רואה פרק שלם בלי תרגום
אבל לא היה ממש קשה..) ממש ריחמתי על דיימון.. גם קת'רין וגם אלנה אוהבות את סטפן והוא עכשיו נאלץ להתמודד עם זה
אז מה עכשיו קרוליין תהיה ערפד
זה הולך להיות מעניין..... בוני כהרגלה מעצבנת!!! ולגבי קת'רין לחנוקק חחח אני כ"כ מחכה כבר לפרק ה-2

../images/Emo58.gifאחד הפרקים הכי טובים ממה שהיה

דיימון הזה מש מעצבן אותי
ונינה שחקנית מעולה..היא משחקת את קת'רין ממש שונה..אני אוהבת את הדמות הזאת

../images/Emo60.gifלמה מעצבן../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif

למרות שגם אותי הוא קצת עיצבן בפרק הזה...אבל בסה"כ מסכן

../images/Emo58.gifהוא מעצבן בגלל ש...

מה שהוא עשה לג'רמי אני לפעמים אוהבת אותו ולפעמים שונאת

למעלה