עונה 2
פרק 1

Karma Police3

New member
../images/Emo79.gifתגידו, רק אני שמתי לב לוריד שיש לנינה

באמצע המצח במשך כל הפרק? XD

../images/Emo58.gif אההההההההההההההההההההההההההההההההההה

איזה פרק אדיר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 ואו איך אני אוהבת את הסדרה הזאת הכול זז וזז מהר!!!! כמה אהבתי את בוני עד שסבתא שלה מתה עכשיו היא ממש מעצבנת! וכמה שנאתי את קרוליין ועכשיו היא הכי חמודה!!! אני רוצה שהיא תחיה היא תהיה ערפדית תמימה ומגניבה קת'רין כזאת רעה!! אבל אם היא תחזיר את הצד הרשע של דיימון I like here ולא מעצבן אתכם שספטן תמיד שהוא מנסה להסביר משהו הוא תמיד אבל תמיד מצמיד את האצבעות ביידים ומשקשקש אותך (סורי על התיאור העלוב )
ויש לי שאלה לראותא ת הפרק הבא מייד או לחכות שבועיים וביום הולדת שלי (4.10) לראות 2 ברצף? (הרי איז המתנה תהיה יותר נפלא מדיימון ביום ההודלת :p

../images/Emo58.gif ועוד משהו

דיימון כזה מסכן!! אני כזה לא לא אל תגידי את זה תשקרי!!! (לקת'רין) ולאלנה בבקשה בבקשה תשנקי אותו םעם אחת רק לסדר את הרגשות שלו! הוא כזה מסכן :(

...

לייק ענקי על מה שאמרת שתעשי לקת'רין אם היא תחזיר לדיימון את הצד הרע ואם תצליחי להתאפק כדאי לך לראות שתי פרקים ביומולדת שלך

morani871

New member
../images/Emo58.gif

אין לי מילים שיכולות לתאר את הרגשתי כלפי הפרק. צפיתי בפרק פעמיים ואני עדיין לא מאמינה.. דיימון המסכן שלי נשבר בפרק הזה, הרסו לי אותו.. גם קת'רין וגם אלנה שברו לו את הלב.. מחקו את הרגש היחיד שעוד היה קיים אצלו בתור ערפד... מקווה שהוא יצליח להתמודד עם זה כמו שרק הוא יכול. סטפן היה תותח בפרק... מאוד אהבתי אותו בפרק הזה. ומעניין כמה בלאגן תעשה קרוליין, ואם בסוף הפרק הבא היא תישאר בחיים.

MY LAMPARD

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gifוואווו

איך דיימון היה שבור בפרק הזה!!!!!!!! הן הרגו אותו מבפנים...אני כמעט בכיתי :(.... וסטפן היה ממש תותח !!!ממש אהבתי אותו.... אוף אני לא יכולה לחכות לפרק הבאאאאאאאאאאאאאאא

../images/Emo58.gifאני לא מבינה מה אתן משצפות מאלנה?

תאמינו לי שאם היא הייתה מנשקת את דיימון אתן בטח היית כועסות מה היא נישקה אותו היא בגדה בסטפן אז זהו שזה היה ברור שהיא לא תנשק אותו אבל לפחו היא לא נתנה לו אגרוף ושברה את היד כמו מישהי אחר שידוע בנישוק ע"י מישהו אחר ללא רצונה XD

סוף סוף מישהי מסכימה איתי D: אבל...

קת'רין לא הייתה בסדר כאילו מה הוא ציפה מאלנה שתבגוד בסטפן? אלנה היתה צריכה לדעתי להביא לו איזה אחת על המקום למרות שכמו שאמרתי היא הייתה שוברת את היד לדעתי כמו דמות הנ"ל XD

../images/Emo60.gif"שוברת את היד"../images/Emo6.gif מזכיר לי את בלה

שנתנה סטירה לג'ייקוב ואכלה אותה בסוף

nogaash

New member
לא קראתי את הספרים אבל אני חושבת ../images/Emo58.gif

שסטפן יותר רגיש לקתרין מדיימון, הרבה יותר ממה שהוא מודה ויש לי הרגשה שבסוף הוא יהיה עם קתרין ואלנה תתאהב בדיימון

Karma Police3

New member
../images/Emo79.gifמאוד מקווה שזה לא יקרה../images/Emo3.gif

אני יותר בכיוון של "הלוואי שמישהו יתקע בקתרין יתד עץ בלב...."

למעלה