עונה 2
פרק 1

vitachka

New member
מסכימה איתך לגבי אלנה ודיימון../images/Emo13.gif

בקשר לקת'רין, אני חושבת שהיא תמות בסוף העונה. יודעים מה יהיה ממש משעשע? אם ג'רמי וקת'רין יתחברו
למישהו יש עוד תיאוריות?

nogaash

New member
הם כל כך חייבים להיות ביחד... ../images/Emo99.gif

הם פשוט זוג הורס..

מקווה מאוד מאוד מאוד ש...

שזה לא יקרה כמו שאמרו אני רוצה לתקוע בה יתד מעץ אני מעדיפה שדיימון ישאר פנוי לקהל הרחב XD

lady blah blah

New member
וואו זה בדיוק מה שרציתי וקיוויתי שיקרה !

וגם עכשיו סטפן פחות נחמד ושולט ברגשות שלו, הוא נהיה קצת רע, אז התמונה שלו ושל קת'רין יותר מסתדרת לי בראש
אבל זה סקסי, שנאתי אותו כשהוא היה כזה רגיש ומתוק ומושלם. באלי שהוא יבגוד בקת'רין עם אלנה והיא תרוץ לדיימון בוכה ותבין שהוא האח שמתאים לה

hodaya96

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

יזה פרק מדהיםםםם אני לא מאמינה שראיתי את זה רק עכשיו! חברה שלי סיפרה לי בערך מה קורה שם אבל לא את הדברים החשובים אז זה בסדרXD האח של טיילר (ששכחתי איך קוראים לו) הולך להיות בתפקיד קבוע העונה? יואווו נינה פשוט ענקית! איזה משחק מושלםםם אז קרוליין מתה? היא לא מתה נכון? זה רק תחילת העונה היא בטוח לא מתה.. או שכן? אוףף יש לי שבוע שלם לחכות!XD ואני לגמרי קרועה בין סטפן לדיימון..אפשר לומר שאני אוהבת את שניהם באותה מידה.. והיה עוד שיר של וואן ריפובליק
יואווו זה היה פרק כזה מדהים! בסוף היה לי כזה צמרמורת! אני לא מפסיקה להתלהבXDD טוב.. נראה לי חפרתיXD היה פרק מושלם ואני ממש לא יכולה לחכות לשבוע הבאא!!

hodaya96

New member
אהה../images/Emo58.gif

שכחתי את זהXD וואי.. אני באמת לא יכולה לחכות לשבוע הבאאא

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifרק אני תהיתי......./images/Emo58.gif

מה קרה לאלאריק סולצמן???? למה הוא לא הופיע בפרק הראשון?

morani871

New member
../images/Emo58.gif

אולי הוא לא היה נחוץ בפרק הראשון... אבל אני יודעת שהוא יופיע בפרקים הבאים.

lady blah blah

New member
אומייייגאד איזה פרק../images/Emo2.gif ../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

פרק מושלם מפתיע ומדהיים, כמו שפרק ראשון אמור להיות :) יוואו בקטע די בהתחלה שדיימון ואלנה דיברו על הנשיקה, והיו לו תעיניים האלה, כמעט מתתי
קת'רין פשוט כלבה, והיא גם חסרת פואנטה כזאת, אני לא אוהבת אותה
איך היא ואלנה יכלו לעשות לו דבר כזה ? אני כמעט בכיתי בקטע שהיא אמרה לו שהיא אף פעם לא אהבה אותו.. וגם עם אלנה, כלכך ריחמתי עליו, מסכן
אני מקווה שקרוליין תהפוך לערפדית, זה יהיה מגניב .. באסה צריך לחכות עכשיו שבוע

בקשר לאלנה וקת'רין

מה היית רוצה שאלנה תיהיה זונה ותבגוד בדיימון? מי שלאא בסדר וכבר מצאתי 1000000000000000 רעיונות איך להשמיד אותה לגמרי זאת קת'רין

למעלה