8x01

adii1201

New member
../images/Emo58.gif8x01../images/Emo58.gif

שם הפרק: Secrets That I Never Want to Know

snavgm

New member
רק לי נדמה שההתלהבות פה מינורית..?

מה קורה לכם? עונה חדשה! עונה אחרונה! איפה התלהבות? התרגשות? נראה שקט ואדיש פה..

snavgm

New member
דייייי- תרגיעי! יהיה טוב -בסוף!../images/Emo140.gif

כל פרידה היא זמנית. קצת דרמה גם ללינט וטום.. מה קרה? אני לא מבינה אותך. דרמות של סרטן -את מתמוגגת אבל קצת פרידה זה מה ששובר אותך? תאמיני לי - פרידה זה לא סוף העולם. יש בכיתה של הבן שלי אמא שיש לה בעל מקסים- יפה חתיך ועשיר- מושלם! ושני ילדים בלונדינים מדהימים- ובית על הים ..ומלאאא כסף- וחיי נישואים מעולים- 17 שנה של נישואים- והחיים שלה מושלמים- חוץ מזה שהיא גוססת מסרטן! והיא ממש בשלבי הסיום- וכלום לא עוזר. ואני רואה את הדעיכה והלב שלי נשבר! והילדים ממש קטנים-מתחת לגיל 7. אז תעשי לי טובה עם ההתלהבות שלך מסרטן זה לא נגמר בדר"כ כמו אצל לינט- זה "סרטן הוליוודי" בחיים זה הרבה יותר נורא. אז אני מעדיפה אלף דרמות של פרידה/גירושין על סרטן זהו. וחוץ מזה תתעודדי
הם יחזרו. בטוח.

snavgm

New member
אהובי.. ../images/Emo24.gifשב...../images/Emo140.gif

מתה עליך...
אתה בא ונעלם...
מתגעגעת.........
. אולי תחזור כבר לעונה החדשה.. תחפור הרבה... ותגיב - לי בעיקר!!

adii1201

New member
אני לא בטוחה שהיא זמנית

אני ממש ממש לא בטוחה שהיא זמנית.

adii1201

New member
כן, כי כבר אמרתי לך מזמן את דעתי בעניין

אני לא חושבת שכל זוג נפרד, אני לא חושבת שנישואים זה הכל, ואני לא חושבת שהם היו צריכים להיפרד. אני גם לא בטוחה שהם יחזרו. הטענה שלי כנגד הפרידה הזו היא לא כנגד הפרידה במהותה, אלא כנגד כל מה שהוביל אליה. ונישואים זה לא הכל, אבל הם אוהבים אחד את השני מספיק בשביל להיות ביחד

snavgm

New member
עדי יקירתי

אנימבינה את הכאב שך מהפרידה ומזה שהנישואים היחידים שהיו ראווים לשרוד- גם נשברוץ ואת צודקת- זה באמת חבל שהם לא יכלו למצוא דרך להתמודד בלי להפרד ואני אפילו מסכימה איתך שהיולהם כ"כ הרהנ התמודדיות 0וזה מה שגרפ למארק צרי להפריד אותם?!!!??? אבל התכוונתי לזה שניסיתי לתת לדכאון שלך ממארק צרי ולינטום קצת פרופורציות... למשל מה באמת מדכא. כמו האימא של הילד מהכיתה של הבן שלי.

adii1201

New member
אני לא באמת בדיכאון../images/Emo6.gif

אני פשוט חסרת כל חשק לראות את הסדרה. אני לא יושבת ובוכה כל היום על מר גורלם של לינט וטום. אבל זה היה הגילטי פלז'ר שלי, המקום שלי לשבת ולראות את מה שאני אוהבת ונהנית. ומארק הרס את זה, והרס את זה בצורה הכי מכוערת ובעיקר הכי מעצבנת שאפשר היה להרוס את זה.

CharmedRulez

New member
הרגת אותי!!! ../images/Emo6.gif "אני לא יושבת ובוכה כל היום"

חחחחח מה היא עשתה ממך?!

adii1201

New member
נו היא כתבה לי שיש דברים יותר גרועים בחיים../images/Emo6.gif

רציתי רק לציין שאני לא באמת יושבת וחושבת שזה הדבר הכי נורא בעולם

UHUstick

New member
../images/Emo217.gifאני מקווה שהיא קבועה!

נמאס כבר מטום. הייתי שמח לו היה עושה אידי ונתקל באיזה עמוד תאורה! זה ישחרר את לינט (ואותנו) ואולי יאפשר לה להמריא!

adii1201

New member
הלו הלו!!!../images/Emo88.gif

עד דיבורים מהסוג הזה!!!! ממש ממש לא נמאס מטום, לא מטום הישן בכל אופן.

UHUstick

New member
../images/Emo217.gifOMG!!!!!

נראה לי שהתחלתי לבייץ מהתרגשות. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . לא!

למעלה