../images/Emo58.gif
בזריזות כי יש לי לנקות
הרשו לי רק להתחיל בכך שלראשונה בחיי ובמערכת היחסים שלי עם דספרט לא ישבתי וחיכיתי לפרק הזה. יותר מזה אני אגיד לכם, לא רק שלא חיכיתי לפרק ולא הייתי בציפייה שיגיע כבר ה-26 לחודש כי הנה יש פרק של דספרט, אלא גם בנוסף להכל, הגעתי קצת באיחור לעבודה היום ולא ישבתי לראות את הפרק עד 1 וחצי ובחיי שזה לא הזיז לי. אפילו לא קצת. זה אומר משהו על הסדרה, וחבל. חבל מאוד. כי היא הייתה הקאפ אוף טי שלי, ההתמכרות הלא כל כך סודית שלי, וזהו, נגמר. אני מאוכזבת, אני פגועה ואני בעיקר כועסת. הייתי ככה כבר בסוף העונה הקודמת, וזה לצערי לא השתנה. אני לא מאמינה שאני אשכרה רואה, לא כל כך יודעת למה, ואולי זה ישתנה, יכול להיות שתיגמל בליבי ההחלטה להפסיק לראות עד שלינט וטום יחזרו אחד לשני ואז אני פשוט אראה את הכל ברצף. קשה לי מאוד עם כל העניין, באמת שקשה לי. ואני מיד אפרט גם למה
סוזן- אמג כמה שלא התגעגעתי אליה. היא עיצבנה אותי והיא בכיינית וקוטרית ונודניקית ואני לא אוהבת אותה! ג'יימס כתב בחפירה שלו ונורא הסכמתי עם זה שאני לא מבינה למה היא עושה מזה כל כך הרבה דרמה כשבסופו של דבר האיש היה מנוול לא קטן ואם היה עונש מוות בארה"ב על דברים כאלה הוא היה מת ממילא אז שתסתום ותפסיק להתבכיין. וסליחה, עם כל הכבוד, כשמייק הואשם בזה שרצח את מוניק זה בסדר. וזה שהוא רצח מישהו אחר (לא זוכרת עכשיו את מי
) זה גם היה בסדר. אבל לעזור לחברה טובה שלה לחפות על בעלה שבכלל רצח זה כבר לא בסדר והיא נכנסת לנקיפות מצפון כאילו אפשר לחשוב. יאללה תסתמי כבר. רציתי להרביץ לה בחיי. להעיף לה איזו סטירת התעוררות. טיפשה. זה מה שיש לי להגיד עליה. זה היה משעמם, מיותר וסבלתי מכל שנייה של סצנה איתה בפרק הזה.
ברי- טוב האמת שהיא קצת עיצבנה אותי עם איך שהיא משתלטת על הכל. עם כל הכבוד, היא הייתה בריב עם קרלוס ומנסה לתקן את זה, אין בעיה, אבל לא על חשבון כולן. בניגוד לזה שאני חושבת שסוזן קוטרית ומעצבנת, אני עדיין בטענה שכל הקאבר אפ על הרצח הזה היה מיותר ובעיקר מאולץ. הם יכלו לסגור את זה בקלות בזה שזה היה סלף דיפנס, בדיוק כמו קת'רין והגרוש שלה בעונה 4. למה הפעם זה לא עבד? זה היה עובד לו מארק וחבריו לא היו נואשים כל כך למצוא מיסתורין במקום שאין. חבל. גם כל היחסים של עם צ'אק, לא יודעת, זה היה מוזר כזה, מאוד לא טבעי כזה, בניגוד לעונה הקודמת וחבל. אני אוהבת אותו הוא התחבב עליי מאוד ואהבתי אותם כזוג, אבל היא יצאה קצת סתומה בהרבה חלקים של הפרק והוא יצא עוד יותר סתום שהוא לא עלה עליה שהיא יצאה סתומה
מה שכן הסצנה במכונית עם הגנב הייתה אדירה
וכמובן, הסצנה האחרונה של המכתב. או אמ ג'י. זה לא חוכמה כי קראתי ספוילרים וידעתי אבל זה היה מעולה. אני אוהבת את הניסיון ליצור דז'ה וו לעונה 1 ואני אוהבת את הניסיון להראות לנו שהנה, זו העונה האחרונה וחזרנו להתחלה. כמו שג'יימס אמר, אני לא מבינה איך הפתק הזה הגיע וכו', אבל אני בהחלט מתעניינת בנושא הנ"ל.
גבי- אחחחח גבי גבי אהובתי
כפרעליה היא הרגה אותי מצחוק ושברה לי את הלב אול אט וואנס
אני אוהבת את איך שהדמות שלה עברה התפתחויות ממש מרשימות לאורך השנים והיא הפכה מדמות שטחית לחלוטין לדמות עם עומק, כשהיא לא איבדה את הטאץ' שלה. אם אתם שואלים אותי, היא הדמות שמארק נשאר הכי אמין לה והכי קרוב למקורות שלה ככל האפשר לאורך כל השנים, וזה בהחלט יפה לראות את זה. חבל שזה לא היה ככה עם כל הדמויות. אהבתי את כל הקטעים הקומיים שלה "היי איים סוזן מאייר
" וזה שהיא לעסה טבק
וכל היציאות שלה היא הרגה אותי מצחוק
הקטע בבריכה כמובן היה אדיר
והסצנה שלה עם קרלוס במיטה אח"כ
מדהים, פשוט מדהים. נהנתי מכל שניית מסך שהיא קיבלה בפרק הזה. כן יירבו.
רנה- אוח כמו שג'יימס אמר הם הופכים את רנה לעציץ וחבל לי מאוד. קודם כל בקושי ראו אותה בפרק וגם כשראו אותה זה היה שטחי ודי דבילי, וחבל לי. אני מתה על הדמות שלה ואני מחבבת מאוד את השחקנית ונהנתי מכל רגע איתה בעונה הקודמת (במיוחד החבר ומערכת היחסים המאוד ארוכה שלה מהפינאלה
) ולא הבנתי כל כך את ה"זריקה" הזו של עצמה על הניו גאיי (שהוא אגב ממש שווה
) אני נורא רוצה לראות אותה בתור החברה התומכת והאוהבת של לינט ואני רוצה שיציגו קצת מהאנושיות שהציגו לנו על זה שהיא רצתה בת. זה היה ממש טוב
בקיצור, קצת פחות עציץ, קצת יותר רנה
לינט- מארק צ'רי תלך לקיבינימט. זה מה שיש לי להגיד. ג'יימס אכן צודק שלו הם היו חוזרים אחד לשני זה היה לא אמין.
אבל כל הפרידה שלהם הייתה לא אמינה וכל הניסיון הזה כאילו להחזיר אותם היה פשוט מעצבן. למה? כי א' אני כל הזמן אמרתי שאם הם היו עושים סקס הכל היה בסדר
ב' מה קרה פתאום שטום נהיה כזה אנושי, כזה נחמד וחמוד, ובעיקר כזה מוכן לסלוח, לחזור אליה ולנסות לפתור את הבעיות? וג' מה קרה שלינט, אחרי שהיא זו שאמרה לטום שאם הוא יעבור החוצה הוא לעולם לא יחזור ושלא יעשה את זה, פתאום לא מוכנה לשמוע על לחזור ביחד?! ואז היא עוד נשברת לבנות!!!! אבל הוא אמר לך שתחזרו!!!!!!!! היו פה סתירות נוראיות, וזה בעיקר מראה על זה שהכותבים לא יודעים איך לאכול את הבלאגן שאליו הם נכנסו והם גם לא נראה לי יודעים איך לצאת ממנו. כמה מטופש היה המהלך הזה. כמה. וכן אני הולכת לבכות על זה עונה שלמה עכשיו. תתמודדו
אגב, עוד משהו שהפריע לי זה שא' נורא רציתי שהיא תספר לטום מה קרה וב' נורא נורא נורא הפריע לי שזה קיבל התייחסות של חצי שניה, בלי קשר לשום דבר, מהבנות האחרות. לעזעאזל, כשסוזן נפרדה מ*לא זוכרת מי עכשיו* עם ערכו לה מסיבת גלידה ויין עם מלא טישו. לינט וטום נפרדים אחרי זוגיות שכזו וכל מה שאנחנו מקבלים זה איזכור מסכן?! לא אהבתי בכלל. רק מראה את חוסר הרצינות בנושא. אהבתי שהיא רצה אליו ככה, וזה שהיא הייתה כל כך שברירית, וזה מה שאני הכי אוהבת במערכת היחסים שלהם (שהייתה להם
)- שלינט תמיד מציגה חזות כל כך חזקה, כל כך שולטת בהכל ובעיקר בעצמה, עד שמגיע טום. היא תמיד מרשה לעצמה להתפרק, להצטרך אותו, להיות תלותית בו ולהישבר. כי גם היא בנאדם וגם היא צריכה מישהו שיחזיק אותה. ובשקט בשקט, בלי שאף אחד ישים לב, בסופו של דבר טום הוא היציב והאיתן עבור לינט ומאפשר לה להיות היציבה עבור כל האחרים. וזה בסצנות מהסוג הזה שאני נזכרת למה אני כל כך אוהבת את מי שהם. כל המהות של הקשר שלהם זה שהיא איתו והיא מי שהיא, כמו שהיא לא מעיזה להיות עם אף אחד אחר. וזה בעיניי פשוט מדהים. טוב די לחפור. נעבור לנקודות לשיפור:
להצליח לשכנע את עצמי להפסיק לראות. אני סתם סובלת.
להעיף לאלף עזעאזל כבר את סוזן! גבי או ברי או לינט לא יכלו פשוט לבעוט אותה לבור הזה של אלחנדרו ולגמור עניין?!
לא להרוס לי את צ'אק וברי
יותר רנה ויותר רנה כמו של העונה הקודמת בבקשה.
להחזיר לאלתר את לינט לטום ואת טום ללינט ולהפסיק להרוס לי את הבריאות
לפטר לצמיתות את מארק צ'רי
עוד סצנות כמו הסצנה הסוגרת של הפרק
זהו
חג שמח