8x01

CharmedRulez

New member
זה נראה לי כמו ברי 101. ../images/Emo58.gif

מי יותר טוב ממנה בקאבר אפס?! בחיים האישיים והציבוריים שלה, אף אחד לא יודע כלום אלא אם בוחרת לגלות.

snavgm

New member
כל הפרק הייתי עסוקה בדיוק בזה!

מה שהציק לי מיד אחרי הצפיה היה התפקיד המרכזי והמוביל- שברי לקחה בכל האיוונט- ובאיזה החלטיות..בלי ספקות.. לא יודעת. משהו לא הסתדר לי. כבר ברגע ההריגה= בבית, היא לא מהססת ומיד מחליטה שצריך להסתיר את הגופה! למה- מה קרה? הרי זה בדיוק כמו שקתריו הרגה בעונה 4 את בעלה- כולן העידו שהוא תקף אותה. ונסגר עינין. סלף דיפנס! אז מה שונה כאן? היו עדים שהוא תקף אותה- בבית שלה. ניסה לאנוס- למה לא יכלו ללכת על סלף דיפנס פה? המהירות שברי החיטה לסבך אותם- נשמע לי לא אמין. מעיין רצון של הכותבים לייצר עלילה בכוח. וגם אח"כ מעל הבור- סוזן אומרת- אנשים תמיד נתפסים.. לינט מתנגדת.. וברי בשלה. יאללה נשבעות לשמור את הסוד!. ובמיוחד שברי יודעת שאי אפשר לשמור סוד- היא והבת שלה ואנדרו לא הצליחו- למה נראה לה ששישה אנשים יצלחו? גם עם סוזן ולינט שמתות מרגשות אשמה על השקר? לא אמין בקיצר. יכול להיות- שזה הדרך שלה לסבך את קרלוס וגבי ולהראות להם שגם לה עם אנדרו לה הייתה בריריה. אבל עדיין- זה מרגשי מאולץ! מה שעוד מרגיש מאולץ- היה הנפילה של הבנות לבריכה. הרצתי את זה הלוך חזור 3 פעמים בנסיון להביו למה זה היה לי כ"כ מאולץ!!

../images/Emo58.gifואוו כמה תגובות!! לטס גט סטרטד

אז יש הסכמה גורפת על זה שברי היא דמות שתלטנית מיסודה,שהיא בעלת ניסיון בהסתרת בלגנים,שיש לה אינטרס להגן על גבי וקרלוס. אבל עם כל זה - זה דבילי!!!!!!! מטופשש!! וגם מעצבן! אפשר לסכם את זה שאנחנו הולכים לראות עונה שלמה שהולכת להיות סביב עלילה שאין בה כלום. יכלו לסגור את זה ממש כמו עם קת'רין אבל פשוט התלבשו על זה כי זה נשמע סקסי ומעין ,"חזרה למקורות"..

טל851

New member
יש לי שאלה

בדיוק סיימתי לרות עכשיו את הפרק הראשון לעונה (פרק מצוין בדיוק כמו הפרקים הקודמים) מישהו יכול להזכיר לי מתי ולמה הדרדרו היחסים בין טום לינט? תודה רבה ושנה טובה :)

adii1201

New member
בעונה הקודמת../images/Emo69.gif

החל מפרק 17 המקולל שלינט הכריחה למעשה את טום ללכת על העבודה המקוללת עוד יותר הזו שהיא קיבל. מאז הכל עלה על שרטון. היא לא מרוצה מזה שהוא נהיה הביג בוס גם בבית, הוא לא מרוצה מזה שהיא מתלוננת. היא נהייתה כלבה, הוא נהיה מניאק ובזה נגמר הסיפור. שיילך לעזעאזל מארק צ'רי

adii1201

New member
../images/Emo58.gifצפיתי שוב

ופתאום שמתי לב שמייק אומר לסוזן משהו על שזה גם מה שלינט וטום חשבו אנד לוק האו דיי אנדד אפ
רציתי לבעוט בו
ושוב התעצבנתי על הסתירה הנוראית של לינט- את לא רוצה לחזור אבל אז את בוכה על זה?!

../images/Emo58.gifטוב תקשיבווו עוד משהו!!

נראה לי שרק רוצים שנחשוב שיש קשר בין המכתב של מארי אליס שברי קיבלה לבין הסתרת הגופה.. וזאת בטח תהיה דניאל או משהוו שניסתה לסחוט משהו אחר בשביל עצמה

למעלה