אוי כמה שאני מתרגש לחפור שוב../images/Emo58.gif
מבוא לחפירה ההתרגשות בשיאה. עונה אחרונה פעם אחרונה בחיים שאנחנו רואים פרימיירה של עקרות. אני נחוש בדעתי לראות את הפרק בצורה הכי חיובית שיש ואני מתרגש מלפגוש שוב את הדמויות שאני כלכך אוהב ושנקשרתי אליהן כל כך הרבה שנים. וכשאני חושב על זה, הרי שבכלל לא ראיתי תמונות פרומו ואת הפרומו ככה ששזה לא עמד לי בראש ופתאום אתמול נזכרתי וואו מחר יש פרק כי זה היה ה25 לחודש. וזה היה פשוט תענוג ליפול על זה. אני מצטער שלא הייתי כאן ופספסתי את הפרומואים שכל שנה זה היה כל כך בראש מעייניי. אני מת לראות את התמונות והפרומו למען ה'!!!
היה יפה שהעונה התחילה בדיוק איפה שהקודמת הסתיימה. אני מאוד אוהב את הקוהרנטיות הזו.
אהבתי מאוד את הרעיון של לבדוק איך סוד גדול כזה משפיע על הדינמיקה והחברות בין הבנות. הביצוע היה פחות יפה בעיניי וחבל.
אהבתי בכלל את הרעיון שכל העקרות חולקות יחד סוד אחד מלוכלך. קצת הפך כזה לשקרניות קטנות יפות אבל במובן החיובי. יאללה צריך להתחיל איפשהוא
קצת על רנה והשכן החדש טוב אני רואה שקורה לה בינתיים מה שעבר על קתרין בתחילת עונה 5 דהיינו היא קצת הופכת לעציץ והיא ממלאת את התקן של האידי שרצה לעגוב על השכן החדש. איכשהו זה הרגיש לי קצת ממוצה ובעת ובעונה אחת לא ממצה את כשרונותיה של הגברת וויליאמס. למרות שאהבתי את הביצוע שלה בסצינת הדוגרי עם השכן החדש. אגב ה"ליידיז" שלה לא היו בשיאן איכשהוא ראיתי אותה נראית יותר טוב. וציפיתי מאישה שמדברת ככה שתראה בלקון יותר כמו כריסטינה הנדריקס. אבל נניח לפטפוטי השדיים שלי. עצם זה שהגיע שכן חדש בפרק הראשון מרגיש לי את החזרה הקבועה של כל העונות. תמיד יש שכן חדש בפרק הראשון עם סוד. לא נצנו לנו שום רמז עליו ושום כלום בכלל אין לנו מושג לאן זה הולך. אין איזו אמירה מחשידה או משהו. כולה בחור (לא כזה חתיך) עם מבטא בריטי שמשום מה עובר לגור בפרברים לבדו ולא מוכן לשכב עם העקרת בית השרלילה. משהו כאןמריח לא טוב למרות שאי אפשר להצביע על מה בדיוק. אבל אולי זה טוב. צ'רי מנסה לומר שהוא כבר לא הולך כרגיל.
סוזן ממש עצבנה אותי עם כל הדיכאון שלה. מילא בעונה 5 זה היה מוצדק כשהיא נהדגה ברכב. כאן היא עזרה לחברה שלה לקבור את אבא שלה שהיה אנס דוחה והיא מתנהגת ככה??? שחזור מעצבן ולא מוצדק של עונה 5. לא הולם ולא משכנע. הדבר היחיד שטוב בסוזן זה שהיא גרמה לגבי לקפוץ עליה ולכל העקרות ליפול לבריכה. וגם סצינת קבורת האוגר הייתה לא רעה. חוץ מזה מזעזע במיוחד הסצינות עם מייק-אני-דביל-עם-מבטא-דרומי-חצי-סקסי-דלפינו. טעון שיפור משמעותי!!!!
לינטום לא יודע מה הולך כאן בכלל. איפה טום נמצא בכלל? מה הם מזייפים זוגיות בשביל הילדים כמו שני צעירים בתיכון? עצוב לראות איך לינט הופכת מאישה עצמאית לאישה שזקוקה לגבר שלה ולא יכולה להסתדר בלעדיו. דווקא לינט ההגיונית לא מבינה שלא הייתה ברירה בכל הסיפור הזה. לרגע חשבתי שלינטום יחזרו. דווקא החזקתי מצ'רי שהוא לא התקפל ואם הוא כבר החליט על פרידה אז הוא הולך על זה עד הסוף. זה היה ממש לא לעניין לעשות פרידה כל כך רצינית בשביל שסיוט לילה אחד יחזיר אותם זה לזרועות זו. עדיין אני נורא מקווה שיקרו דברים טובים איתם. עיצבן אותי איך לינט ציחקקה כמו טינאייג'רית לשכן החדש ציפיתי ממנה ליותר. אני מאוד מתחבר לצער של לינט ולכאב שלה. אבל איכשהו נראה לי שהוא מתבטא בדברים הלא נכונים. דווקא הסיפור על הקניות בסופר יותר נגע לליבי. בקיצור לגמרי טעון שיפור.
גבי גבי פשוט נהדרת איך שהיא דיברה על השכן החדש והחוש הקומי של אווה עבד נהדר. אני חייב לומר שבסצינת הספלסטיק של הבריכה היא הייתה הכי טובה מכולם. איכשהו זה היה נראה לי קצת גרוטסקה כשלינט מושכת לה ברגל וברי מושכת את לינט כמו אליעזר והגזר דווקא היא הייתה טובה שהלכה לנפץ לסוזן המעצבנת את הצורה. (ואגב טרי כופפה את הגב שלה כמו זקנה כאילו היא יודעת שאווה עומדת לקפוץ עליה כך שזה היה נראה מאוד משוחק!) היא הייתה לעניין רוב הזמן הסצינות שלה עם ברי פשוט נהדרות. עשה לי נוסטלגיה לסצינות הרומן האסור שלהם מסוף העונה הקודמת. אני חושב שיש להן כימייה נהדרת. אווה גם נראתה לא רע. וברוך ה' שהיא הצליחה להכניס קצת היגיון למוח של בעלה שהתחרפן מכל העניין הזה. אפשר לחשוב שקרלובס היה כזה צדיק כל הזמן. הוא כולה הגן על אשתו מפני גבר שאנס אותה. כולם מדברים שלאנסים צריך לחתוך ת'משמו או להרוג אותם ופתאום שאנס מת בצדק רב כולם מתחילים להיות יפי נפש. ולא שאני מקל בענייןש ל רצח זה באמת נורא וצריך ללמוד לחיות עם הצלקת הזאת אבל אני לא חושב שהייתה כאן ברירה. אני חושב שאם הן היו נוהגות אחרת היה הרבה יותר נורא. ואני מקווה שמשפחת סוליס תתגבר על זה. הבן אדם הזה עשה לגבי את המוות ופתאום שהוא מת כולם מסתכלים עליו כעל שה תמים זה מעצבן. אני מאוד מקווה שהמתח העונתי יסוב סביבה העונה הזאת.
התמזמזתי עם שני בחורות בקולג' היה הורס וכל כך מתאים לדמות! עם הכומר המטומטם הזה!
ברי אוי ברי אהובתי
חזרתי לאהבתנו הגדולה בעונה 2! איזו אישה מדהימה!!!!!!!!! תופסת יוזמה והולכת עם זה עד הסוף מקבלת החלטות וחיה איתם. יש לה בן זוג שנראה הכי טוב ומעניין שהיה לה אי פעם. היא הגיונית היא אסרטיבית היא ליידי והיא משעשעת מאי פעם. לא הייתה סצינה שבה לא התחברתי אליה. (אולי בקפיצה שלה לבריכה קצת פחות זה היה קצת מאולץ כאילו כולם קופצות אז גם אני ולא היה בזה שום טעם חוץ מהבדיחה) הספלסטיק שלה במטבח. איך היא אומרת don't לשוטר כל פעם שנראה לה שהוא עולה על משהו. איך היא אומרת לגנב לגנוב את האוטו ורוצה לנשק אותו. היו לה המון רגעים נהדרים וכימייה לוהטת עם אווה לונגוריה.
סצינת הסיום
מה הולך כאן קיבינימאט???? מאוד אהבתי שברי עומדת כאן ומקבלת את מכתב האיום! יש משהו אמוד פואטי שבעונה האחרונה עקרת מקבלת מכתב איום בדיוק כמו שמרי אליס קיבלה בעונה הראשונה. המכתב ממש כמו המכתב שקיבלה מרי אליס וזה ממש קריפי ואפילו מעצבן קצת. אידי ומרתה הובר ופלישיה טילמן לקחו את סודן לקבר. קשה לי להאמין שפול וזאק יסחטו אותה. מי מהעקרות עוד יכולה לדעת את המכתב הזה של מרי אליס ולשחזר אותו? מאוד לא ברור לי מה כל העסק הזה וזה נראה הזוי קצת. עדיין אני מחכה בקוצר רוח לבדוק מה קורה עם זה.
לסיכום
המון מוטיבים שחוזרים. חלקם מעצבנים בנדושותם וחלקם מעניינים. עדיין לזחור לדמויות שאני אוהב ולראות דברים חדשים ומרתקים ממש עושה לי את זה. אני מקווה שהסדרה הזו תשיר לנו שירת ברבור מיוחדת ומרגשת. יאללה עפתי ללימודים. אוהב אותכם מאוד! XOXO