Closing Time

timetraveler900

New member
../images/Emo58.gifClosing Time../images/Emo58.gif

תקציר: When the Doctor pays his old friend Craig a farewell visit, it's the beginning of an adventure that sees the Time Lord pitted against one of his oldest and deadliest enemies.... The Cybermen! שעת שידור לפי שעון ישראל: 21:10 סמנו

Gal lifrey

New member
../images/Emo58.gif

קרייג חוזר! כמה שהתגעגעתי לראות את ג'יימס קורדן על המסך...

Outplay

New member
למישהו יש לינק לצפייה ישירה בזמן השידור?

אשמח לקבל למסר :)

מוגלי7

New member
הוווווווווווו!../images/Emo58.gif

הפרק עצמו היה חמוד+, לא משהו מיוחד לדעתי. אהבתי את ההתחלה, כשהוא פתח את הדלת עם ה"איימ קופינג און מיי און" והדוקטור הופיע - "איים באק!", כרפרנס ללודג'ר עם ה"איי לאב יו" ו"איים יור ניו לודג'ר". אלפי כזה חמוד! הסייברמנים היו מאוד מאוד שוליים, יותר ממה שציפיתי. והמפגש עם איימי ורורי היה קצר וקולע! עשוי בטוב טעם. נחמד לה שהיא מפורסמת. והסוף! הסוף היה טוב! לא הייתי ממש ממש ממש מופתע, כי... טוב, היה קצת צפוי שריבר היא האסטרונאוט, אבל עדיין. קובארביאן מפחידה, ממש ממש ממש (!!) מפחידה.

Lhuna1

New member
../images/Emo58.gif

OMFG אהבתי מאוד מאוד את הפרק! היו רגעים קורעים מצחוק (ובראשם הדוקטור "מתוודה על אהבתו" לקרייג), הייתי מוכנה לקבל את קרייג בתור הקומפניון הבא. הו והסוף!! אני מבינה מזה שבפרק הבא צפוי לנו המוות של הדוקטור מפרק 1 מנקודת מבטו של הדוקטור העתידי. מסקרן אותי מאוד איך זה הולך להמשך אח"כ, כי הרי אנו רואים את הסדרה לפי קו הזמן של הדוקטור, אז אם הוא מת... מה אח"כ? אני מקווה שיפתרו לנו את זה בסוף הפרק הבא או במיני-אפיזוד שאחריו, כי למשוך אותנו עם זה עד הכריסמס ספשל זאת תהיה אכזריות.

Lior Knight

New member
משהו שלא ברור לי...../images/Emo58.gif

מצד אחד הדוקטור חוזר כמה פעמים ש"מחר" הוא ימות (כלומר הפרק מתרחש יום לפני תחילת העונה ה-6 כשאיימי ורורי מקבלים מכתב עם נקודות ציון בארה"ב). אבל מצד שני הוא רואה את איימי ורורי בקניון וברור לנו שעבורם זה אחרי שהוא החזיר אותם לבית בסוף הפרק הקודם. אז מה בדיוק הלך שם? בהתחלה חשבתי שמאחר והדוקטור הוא נוסע בזמן אז הוא יכול לראות אותם בעתיד שלהם ולחזור אחורה לתאריך שבו הוא מת אבל אז למה הוא מתעקש שזה "מחר"? כלומר למה לא לטייל עוד ולעשות דברים? במחינתו מחר יכול לא להגיע במשך שנים. כלומר מה מאלץ אותו להתמודד עם זה דווקא עכשיו? אז או שפספסתי משהו בפרק או שזה חור עלילתי.

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif Wibbley Wobbley, Timey Wimey

הדוקטור טייל ומשך זמן את כל השנים האלה. הדוקטור בזמן שאנחנו רואים אותו הוא בן 1103, כשבסוף הפרק הקודם הוא עוד היה בן 908 (או משהו באזור הזה). עברו מלא שנים אבל לא ראינו אותם קורות. בגלל שהוא נוסע בזמן והם מתקדמים עם הזמן בצורה ליניארית אז הוא רואה אותם אחרי, לא יודע, שנה נגיד? אבל אצלו עברו כמעט 200. והוא יודע באיזה גיל הוא אמור למות, לכן הוא יודע ש'מחר' הוא אמור למות ונגמר לו הזמן.

lightanddark

New member
../images/Emo58.gif

הוא אמר בפרק הראשון "אני בורח ממשהו, ובחיים לא ברחתי כל כך מהר, אבל עכשיו הגיע הזמן להפסיק לברוח". והוא חיכה משהו כמו 200 שנה, זה לא מספיק? וכמו שכבר נאמר, המוות שלו זו נקודה קבועה בהיסטוריה, אז אני מתארת לעצמי שגם הגיל שלו בזמן המוות הוא נקודה קבועה בהיסטוריה שאחריה הוא לא יכול להתקיים יותר.

Lior Knight

New member
רגע... ../images/Emo58.gif

מתי הוזכר הגיל של הדוקטור בפרק? חשבתי שבפועל הוא שיקר שהוא בן 200? נראה לי אצטרך לראות מחדש את הפרק כי ממש לא קלטתי שהוא כבר בן 200.

lightanddark

New member
../images/Emo58.gif

הוא לא בן 200, הוא בן אלף ומשהו, 200 שנה יותר מבוגר מהדוקטור שלנו

Lior Knight

New member
../images/Emo58.gif

לזה התכוונתי, פשוט ניסחתי את עצמי לא נכון. מה שכן, קראיתי בפורומים נוספים שהעיתונים שהדוקטור קורא בפרק הם מתאריכים 19.4 ואז 20.4 כשתאריך המוות של הדוקטור הוא 22.4 (מה שהוא מציין ביום האחרון שלו אצל קרייג - ש"מחר" הוא ימות). אז כנראה שזה באמת קורה ממש לפני פרק הבכורה של עונה 6 וכל הקטע גם איימי רורי הוא למעשה הגרסא המוקדמת שלהם, אחרי הכריסטמס ספיישל ולפני עונה 6. כנראה שאיימי הפכה לדוגמנית לפני עונה 6.

Pינקי

New member
../images/Emo58.gifהאמת ששליחת

המכתבים מסתדרת עם איימי ורורי כי הם באמת לא נמצאים איתו ואולי אלה באמת איימי ורורי לפני עונה 6. מה שלא מסתדר לי וכנראה לעולם לא יסתדר זו ריבר... ד"ר ריבר סונג היא שרוצחת את הד"ר, אם כך כל הסיפור עם הביזנטים קורה לאחר שהיא רצחה אותו, מסובך!!

limors2

Active member
הפרק הזה הוא דוגמה ללמה כיף../images/Emo58.gif

לא לדעת איזה שחקנים מופיעים. בדגש על איזו שחקנית. ריבררררררררררררררררררררררררררררר
בתחילת העונה הצצתי בטעות בIMDB והתאכזבתי לגלות שהיא מופיעה בכמות מועטת של פרקים, והיה כתוב שאחרי האחרון איתה היא מופיעה רק בפרק הבא. אז לא ציפיתי בכלל לראות אותה. ופתאום היא הייתה שם!
נכון, בקושי. והריבר שעוד לא מטיילת עם הדוקטור והיא לא הריבר שאנחנו מכירים ואוהבים, אבל היא עדיין ריבר
שאר הפרק היה טוב, אבל אין ממש מה לומר עליו. הרבה קטעים מצחיקים שכללו את כל קטעי מערכת היחסים ההומוסקסואלית המדומה של הדוקטור וקרייג (שלא ממש התנגד, הוא די התלהב לרגע כשהוא חשב שהדוקטור ינשק אותו
) ואלפי/איךשלאקראולו שמתקשר עם הדוקטור בשפת תינוקות. ומי היו הילדים האלה שראו את הדוקטור בסוף הפרק? אני יודעת שאני אמורה לזהות את הקולות שלהם אבל לא הצלחתי. אה, ואם מחר הדוקטור מת והיום הוא ראה את איימי ורורי- הם לא אמורים לזכור את התאריך? ואולי לנסות להיות בדרך לאמריקה לעשות משהו? הם סתם ככה מטיילים בחנויות ומחלקים חתימות?

limors2

Active member
ומרוב התלהבות שכחתי שהיה גם משהו ממש עצוב.

זה היה פרק 12. בשבוע הבא העונה מסתיימת

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

עוד פרק ששווה את שעות השינה שלי, איזה כיף. לרגע נבהלתי וחששתי שהסדרה חצתה פה איזה קו, אבל אז they turned disney ונרגעתי. אם קרייג היה הופך לסייברמן הייתי מתאבד, אני נשבע. הדוקטור מדבר עם סטורמגדון- מעולה מעולה מעולה. מאט סמית' שחקן מעולה מבחינת יכולות משחק קומיות. ובאופן כללי, הוא משחק ממש מעולה עם ילדים- אמיליה פונד, תינוקות, הילדים בחנות ובסוף הפרק... אולי זה כי הוא ילד בעצמו?
אם הדוקטור יודע שהוא עומד למות, חסרה לי הסצנה שבה הוא נותן לריבר את המברג שלה (שמופיע ב'דממה בספריה' ו'יער המתים'). אולי בפרק הבא? הסוף- מעט צפוי אבל שוב, ריבר סונג
אני לא מאמין שבשבת הבאה אני בצבא
שבועיים שלמים אני אחכה לפרק האחרון! דיכאון.

Pינקי

New member
../images/Emo58.gifנראה לי שאת הקטע עם ה

מברג שהד"ר נותן לריבר לא יראו לנו, נראה לי שזה מהדברים שהם רק מספרים. אבל, אני מקווה שאני טועה!!!

jacobyd

New member
../images/Emo58.gif לא אהבתי

היו פה ושם קטעים טובים וקטעים מצחיקים אבל היה כל כך משעמם ומיותר!!!!!!! בשלב מסויים כבר חיכיתי שייגמר אהבתי את הסוף עם המעטפות לא הבנתי איך: ריבר שהכניסו לחליפה בסוף היא צעירה יותר מריבר שקיבלה את המכתב, לא? היא בדיוק קיבלה את הדוקטורט שלה אז איך זה שבפרק הראשון היא לא ידעה מה הולך לקרות??? אולי זה קשור לסיילנס שמחקו את הזיכרון שלה והפרק הבא לא נראה לי משהו אבל אני מקווה שיפתיעו אותי לטובה נראה שמופאט פשוט דחף לשם הכל אבל הכל נראה...

lightanddark

New member
../images/Emo58.gif פרק כל כך טוב שאני חייבת להגיב

אז ככה, לפי מה שאני הבנתי: הדוקטור בפרק הזה (ובכלל הדוקטור עם המעיל הזה) זה הדוקטור העתידי, זה שמת בתחילת העונה. עכשיו, הוא הופיע בפעם הראשונה בפרק של היטלר, שם הוא פגש בפעם האחרונה את ריבר, בגלל זה זה מסתדר עם "למה פתאום הקו זמן שלהם משתנה". הוא לא משתנה כי זה לא אותו דוקטור. אחר כך ראינו אותו בילדה שחיכתה, שם הוא גם נראה יותר מבוגר וגם התנהג בצורה שלא מתאימה לגירסה שלו שאנחנו מכירים. הוא היה ממש מנייאק עם איימי המבוגרת. ואז ראינו אותו בפרק הזה, שבו הכל נופל למקומו. הוא שולח את המכתבים, מקבל את הכובע והולך לאגם למות. אבל, בפרק הקודם זה גם לא היה הדוקטור, זה היה הפלאש דוקטור, זאת אומרת שיש לנו שלושה דוקטורים שמתרוצצים לנו העונה. אז פה נפתר לנו המוטיב של הכפילויות וההשתקפויות. ובתוך כל זה יש את כל המוטיב של העיניים והמבט שהגיע היום לשיא כשהדוקטור לא הפסיק להסתכל למצלמה. אני חושבת שאו אחד מהדוקטורים האלה (כנראה המקורי), או אולי מישהו אחר (כנראה המפחידה ההיא), עוקב אחרי כל ההתרחשויות האלו. מישהו צופה בהכל מבחוץ. וריבר לא זכרה כי הסיילנס מחקו לה את הזיכרון, אבל זה עדיין לא מסביר למה היא אמרה "כמובן שלא" כשהיא ניסתה לירות בעצמה בפרק הראשון. אני חושבת שכל זה מתקשר לשאלה של הסיילנס, שלפי דעתי היא השאלה שהכי נמצאת בכל מקום: דוקטור הו? השם של הדוקטור זה המפתח, ואנחנו יודעים שריבר יודעת אותו.

Lhuna1

New member
הצלחת לבלבל אותי אפילו יותר ממופאט ../images/Emo122.gif

אני הולכת עכשיו לחשוב במקלחת על מה שכתבת, כי שם הראש שלי בד"כ עובד טוב יותר. אבל... הפלאש דוקטור? הוא מת בפרק שבו הוא נוצר, לא? ולמה את אומרת שמהפרק עם היטלר זה כבר הדוקטור העתידי? טוב, כמו שאמרתי, אני אנסה לחשוב על זה במקלחת... אבל אם יש לך הסברים למתקשים אשמח לקרוא אח"כ

למעלה