Closing Time

lightanddark

New member
../images/Emo58.gif

לא נראה לי שהפלאש דוקטור מת, שימי לב שהדוקטור נותן לו את המברג שלו בסוף הפרק... לא היו שני מברגים, אז איך המברג חזר אל הדוקטור? אולי בכלל ראינו את הדוקטור פלאש במשך כל העונה. בפרק הקודם הדוקטור אכל תפוח ושיחק בקובייה הונגרית, הדוקטור שונא תפוחים ופרק לפני זה הוא אמר שהוא שונא קוביות הונגריות, שזה נראה לי מוזר ששני פרקים ברצף ידברו על קוביה הונגרית באופן שונה. והדוקטור העתידי לובש את המעיל החדש. בפרק של היטלר היה לנו מוזר שהדוקטור פוגש את ריבר ממש בהתחלה שלה, אבל זה הגיוני כי זה הדוקטור העתידי והוא כבר עבר איתה את כל המסע שלהם וזו הפעם האחרונה שהם נפגשים, מבחינתו לפחות. גם בפרק עם שתי האיימי זה הדוקטור העתידי, שוב בגלל המעיל, וגם היחס שלו לאיימי המבוגרת שהיה ממש מנוכר ומגעיל, שזה לא מתאים לדוקטור היותר צעיר.

Lhuna1

New member
OK ../images/Emo58.gif

לגבי הדוקטור העתידי השתכנעתי בתיאוריה שלך. הפלאש דוקטור לא הכי נראה לי, אני כן חושבת שהוא מת (לגבי המברג הטארדיס מייצרת לדוקטור מברג חדש, כבר ראינו את זה קורה בעבר) - אבל - אולי אני טועה

limors2

Active member
די! התאוריות שלך עוד יתגלו כאמת ויהרסו לי כמו

ספוילרים

jacobyd

New member
../images/Emo58.gif מעולה

אחלה תאוריה- מאוד אהבתי ואני מרגיש שעלית על משהו וכל הכבוד על ההבחנה בקטע של התפוחים והקובייה ההונגרית Well Done!!!

Pינקי

New member
../images/Emo58.gifוואוו אני חושבת שאת ממש צודקת, הקטע ע

ם הקוביות היה חשוד לי כי לא מראים שום דבר סתם בסדרה הזו. וריבר בפרקים הראשונים של העונה כשהיא דיברה עם רורי היא אמרה שהיא פגשה את הד"ר כשהיא הייתה ילדה קטנה ומלס ממש לא ילדה קטנה אז יכול להיות באמת שהד"ר עוד יפגוש אותה, בארה"ב, בפרק הבא

purpleyaler

New member
וואו../images/Emo58.gif

זה היה פרק שגורם לך להישען אחורה ולהגיד "דאמ, זאת סדרה מעולה". נראה לי השם השני של הילד העתידי שלי יהיה סטורמגדון. שם אדיר לתינוק. הדוקטור העתידי (זה שהולך למות) מרגיש לי הרבה יותר שלם מההתחלה שלו. אם אני זוכרת נכון גם לטננט היה קטע כזה. בהתחלה אחרי כריסטופר הוא היה ממש קופצני כזה ושמח ומחייך כל הזמן ולאט לאט הוא התחיל עם המלנכוליות שלו שבעצם סימלה אותו יותר. גם מאט היה בעונה הראשונה פחות אפל, וככל שהזמן עובר והוא מגיע כבר לגיל 1000 פלוס, הוא מעצב לעצמו אופי הרבה יותר עמוק ומעניין, ומעט ציני, וזה אפילו נראה כאילו הוא יותר חכם טיפה ממה שהוא היה. מעניין מה עבר עליו ב200 שנה שלא מראים. לפי דעתי זאת התקופה עם ריבר. ועם הילדים שלהם (הוא אמר שהוא היה אבא). אולי בגלל זה הוא נראה יחסית משלים עם העובדה שהוא ממש קרוב למוות שלו. קרייג היה מעולה. וממש התגעגעתי לסייברמנים. "אובר-לווד, אובר-לווד" :} כאלה חמודים ^^ מה נעשה אחרי הפרק הבא? כלומר, חוץ מלראות את העונה הזאת בלופים..

Pינקי

New member
../images/Emo58.gifאני חושבת שהילדים

שהיו לד"ר הם מגלפיריי ולא מריבר כי הד"ר ה10 אמרה שהיו לו ילדים אבל הוא לא הכיר את ריבר...

Blade Of Fire

New member
חייזרים! הגיע הזמן ../images/Emo58.gif

פרק מד"בי... איזה כיף לראות פרק של דוקטור הו שבאמת עוסק במד"ב וסייברמנים וחוזר למסורת של הדוקטור כמו שהוא צריך להיות. פרק טוב מאוד כדי להעביר בו את הזמן עד הסיום האפי בפרק הבא. הסוף והפרומו לפרק הבא פשוט נהדרים. החלק הכי טוב-הרפרנס האינסופי לכן השיגור של האנטרפרייז שהיה נהדר בעיצוב:)

timetraveler900

New member
פשוט מעולה../images/Emo58.gif

לעיתים (במיוחד בהתחלה) הרגיש לי כמו קומדיה, אבל העגמומיות של הדוקטור פה ושם ממש מיתנה את זה ונתנה אווירה מצוינת לפרק. קרע אותי שהיא חשבה שהדוקטור וקרייג זוג, אבל אחרי כמה סצנות שלהם ביחד אמרתי לעצמי "איך אפשר לחשוב שהם לא זוג?"
קרייג: "הוא בכה כל הלילה, ניסיתי לשיר לו, אבל זה לא עבד" *סטורמגדון מלמל משהו* הדוקטור: "כן, הוא חשב שגם אתה בוכה"
בכלל, כל הקטעים עם אלפי היו כל כך טובים. המעטפות, הכובע, אמריקה... אם משהו עובר על סטיבן מופט והוא הולך להרוג את הדוקטור אני אצא במסע רדיפה אחריו. הילדים האלה - השיר הזה, זה כמו מהפרק Nights Terror עם הבובות. אולי אחת מהבנות האלה היא ג'ני? (wishful thinking)
ריבר הייתה מעולה כהרגלה, אפילו אם זה לשלוש דקות. רורי ואיימי! מי ידע שכל כך אתגעגע?? מחכה לפרק הבא בכיליון עיניים

MispIaced

New member
פרק דיי מעפן../images/Emo58.gif

סורי, אבל ההיילייט היחיד בו מבחינתי היה סטורמגדון, ואולי גם זה שהד"ר הצליח לעצור את עצמו מלקרוא לאיימי ורורי. מה שכן, הכמה דקות האחרונות עם ריבר- מדהימות. כנ"ל לגבי החלק שבו הד"ר לוקח את המעטפות והכובע מקרייג.

MispIaced

New member
אגב- סתם תאוריה../images/Emo58.gif

הרטיות שחוזרות כל הזמן גם אצל החיילים וריבר, ולא רק אצל קובאריאן- יש סיכוי שזאת הדרך היחידה לזכור את הסיילנס אחרי שרואים אותם?

Lhuna1

New member
../images/Emo58.gif ../images/Emo68.gif (מכיל ספוילר כלשהו להמשך)

אני חייבת להגיד שמדאיג אותי כל הכיוון הזה של המוות של הדוקטור. האם אתם חושבים שהכוונה שלהם היא לסגור את הסידרה ושלא יהיה עוד דוקטור אחרי מאט? שעונה 7 תהיה האחרונה? (אגב, העובדה שיש עונה 7 ושמאט מככב בה היא הספוילר מש"ש היחיד בהודעה זו). אני פשוט לא רואה איך הם יוצאים מהעניין הזה של המוות ושריפת הגופה שלו, ועוד שהם מדגישים את זה כל כך הרבה שזה הסוף שלו ושהוא "גמר להציל את בני האדם" כמו שהוא אומר, ושריבר נכנסה לכלא על רציחתו... הכל מצביע על כך ששהמוות שראינו הוא באמת הסוף שלו
מה אתם חושבים? הם באמת החליטו לחסל את העסק אחרי עונה 7?

tomer21010

New member
תשובה ../images/Emo58.gif ../images/Emo68.gif

קודם כל, התשובה נמצאת בגוף השאלה. עונה 7 מתרחשת אחרי המוות של הדוקטור ה11. כך שאם יש עונה 7, זאת אומרת שהעניין הזה ייפתר. חוץ מזה- זה מובן מאליו שהם ינסו להראות את המוות שלו בצורה החזקה ביותר. המטרה של מופאט זה להכניס את הצופה לדאגות, חרדות ולהכניס אותו למצב של מתח קבוע עד לסיום העונה- ונראה שזה מוכיח את עצמו די טוב. P: חוץ מזה... אחרי עונה 7 ככל הנראה תהיה עונת ספישלים (חגיגות ה-50 לסדרה). אל תדאגי, יש לדוקטור ולסדרה עוד עתיד רחוק בינתיים... הBBC לא יוותרו עליה בשלב הזה. רק מבט שלך על הרייטינג שהיא נותנת לך יבהיר להם את זה.

blue raphsody

New member
יש לי בלבול שלם מכל מהמוות של הדוקטור

דבר ראשון עד עכשיו הייתי משתתפת סמויה, קראתי אתכם לפרקים. דבר שני , עדיין לא ראיתי את העונה האחרונה, ז"א ראיתי את שני הפרקים הראשונים ועוד את הפרק שאיימי ילדה וריבר מודיעה לה שהיא הבת שלה. דבר שלישי, לגבי הבלבול שלי, אם ריבר אולי הורגת את הדוקטור, כמו שראינו בפרק הראשון של העונה, אז מתי הוא "הציל" אותה כשהוא נתן לה את המברג שלו לפני הפרקים של הספריה?

Lhuna1

New member
אני חושבת שכדאי לך לראות את העונה ../images/Emo58.gif

חבל שנקלקל לך עם ספוילרים
אם את בטוחה שאת רוצה מענה לשאלה ששאלת בסוף אז תקראי למטה . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . אנחנו עוד לא יודעים

למעלה