Closing Time

timetraveler900

New member
../images/Emo58.gif מעליי ובהודעה

יש לך גם ספוילר בכותרת... חייבים להיזהר עם דברים כאלה, זה יכול להרוס להרבה אנשים....

blue raphsody

New member
סליחה, סליחה ושוב סליחה

דבר ראשון אני לא רגילה לתפוז אז אני לא יודעת להשתמש באומטיקונים למרות שזה בכלל לא תירוץ אבל בכל זאת.. דבר שני, לא חשבתי שזה ספוילר, נכון שהעונה הנ"ל עדיין לא שודרה בישראל אבל אתם כ"כ בעניינים שנראה שרק אני לא ראיתי את שאר הפרקים. אבל עדיין זה לא תירוץ. התנצלותי הכנה.

Lhuna1

New member
תודה על ההרגעה ../images/Emo13.gif ../images/Emo58.gif ../images/Emo68.gif

אני מקווה שאתה צודק, המופאט הזה באמת מכניס אותי לחרדות! חחח

lightanddark

New member
יש לי שאלה אחרת ../images/Emo58.gif

למה שריבר תהיה בכלא על הרצח של הדוקטור אם היא לא שלטה בעצמה והיא לא זוכרת שהיא הרגה אותו?

Pינקי

New member
../images/Emo58.gifכמו שכבר אמרו פה כבר קודם, גם אני חוש

בת שזה בעצם הגנגר, הפלאש של הד"ר. הוא גם נתן לו את המברג שלו ולא באמת ראינו אותו מת, יכול להיות שהוא ניצל

MispIaced

New member
שאלה D: ../images/Emo58.gif

למה קובאריאן הייתה צריכה להכריח את ריבר להכנס לחליפה של האסטרונאוט ולהרוג את הד"ר וכל השטיפת מוח, אם הסיילנס יכולים לשתול רעיונות אצל אנשים?

meilla

New member
../images/Emo58.gifמתי אמרו

שהדממה שותלת רעיונות אצל אנשים? כי אולי פיספסתי משהו...

meilla

New member
../images/Emo58.gifתקן אותי אם אני טועה.

הם לא אמרו שהם שולטים במחשבות של בני האדם,הם אמרו שהם מנהלים אותם.
יש לי תיאוריה קטנה בקשר לסיילנס. הסיילנס זה פחד,פחד שמוח רגיל לא יכול להתמודד איתו ,אז המוח מדחיק אבל הוא עדיין מרגיש "משהו" רק לא יודע בדיוק מה וככה לדעתי הם שלטו ב"מוחות", בגלל היותם מפחידים: הסיילנס מצווה על מישהו לעשות משהו, המישהו מסתובב ושוכח אבל עושה את מה שהסיילנס אמר לו כי יש לו איזה פחד שמניע אותו, ככה הם יצרו את האמונה ולמדנו כבר (פרק 11) שהאמונה נוצרת בזכות פחד.

meilla

New member
טעות../images/Emo58.gif

הם לא אמרו שהם *שותלים רעיונות במוח* של בני האדם,הם אמרו שהם מנהלים אותם.

shaharEB

New member
../images/Emo58.gif

היה פרק משעשע , אני אוהבת את קרייג
! הסייברמנים לא מילאו חלק מטורף מהפרק
, אבל מעצבן אותי שאפילו את הסייברמנים אפשר להביס במחשבה. אהבתי את הסוף שהראו בו את הכובע, המעטפות ואת ריבר
מחכה לפרק הבא
!

timetraveler900

New member
../images/Emo58.gif העיקר

שהם התפוצצו וכולם מחייכים חיוכים מקסימים אחד לשני

shaharEB

New member
נכון ../images/Emo58.gif

עם אהבה, אבל בכל מקרה ,כמעט אותו עיקרון ;-]

Blade Of Fire

New member
לא פשוט כי מחשבה

היא באה מהראש... ואהבה? אהבה זה מהלב...... -_-......................................................

למעלה