Closing Time

../images/Emo58.gif הפרק היה ממש טוב../images/Emo58.gif

ממש אהבתי ואני ואח שלי כל הזמן מדברים מה יהיההלאה תגידו ריבר היא יושבת בכלא על הרצח של הדוקטור? או על משהו אחר

seaking

New member
וולאה החברה האלא עושים סדרה כמו שצריך

ואני מקווה שהפרק הזה לא היה רק כדי להראות איפה הדוקטור מצא את שלושת המעטפות הכחולות
.... אבל זה היה חתיכת פרק, הסיום עם ריבר היה קצת מעצבן... במיוחד שאנחנו יודעים מה הולך לקרות... כאילו כלום לא מצליח לשנות את זה... וזה קצת מעצבן. מעניין האם הסדרה תחתם פה או שהם יצליחו להפוך את זה באיזו שהיא דרך... חייב לציין שאני חצוי פה. מצד אחד לכל הסדרות הטובות היה סוף. כל סדרה שאחרי הסוף ניסו למשוך לא הלך... עע בבילון5 למי שמכיר... פה לעומת זאת (ובדקסטר) מצליחים לסגור עונה בצורה כל כך מוצלחת ולפתוח חדשה כל כך טוב שזה פשוט מגניב.

limors2

Active member
../images/Emo58.gifים מעלי!

צריך לסמן, גם אם זה בשרשור של הפרק.

Bi Free

New member
../images/Emo58.gif

שתי תהיות: 1) איך יש שתי ריבר בפרק הבא? זאת שעל החוף וזאת שהורגת את הדוקטור 2) אם הדוקטור מת בעצם נגמרת הסדרה?!

limors2

Active member
הממ../images/Emo58.gif

1. זה לא סותר, כל עוד הן לא מתערבות בפעולות אחת של השניה. כמו שהדוקטור פגש את עצמו בעבר וכאלה. 2. אולי. אבל לכן הוא לא ימות!

elad218

New member
אני חושב שהבנתי למה היה כ"כ מעולה ../images/Emo58.gif

כי איימי לא הייתה בפרק!
(טוב, טכנית כן, אבל...). יוחלפו איימי ורורי בקרייג וסופי לאלתר!

elad218

New member
אין שום בעיה. אני מחבב אותו דווקא

אבל הוא ואיימי זו סוג של עסקת חבילה, לא?

shaharEB

New member
מצחיק ../images/Emo3.gif אבל הייתי שמחה אם אפילו רק רורי היה

מטייל עם הדוקטור!

meilla

New member
../images/Emo45.gif

הראו יותר את הקשר של איימי והדוקטור, ואת רורי והדוקטור קצת פחות,אבל ממה שראו יש בניהם אחלה כימיה, כיף לראות את שניהם משחקים על המסך.

elad218

New member
אממ...

לא יודע, רורי מבחינתי תמיד יהיה הפודל של איימי ולא ממש דמות שעומדת בפני עצמה. אני לא חושב שהוא היה מוצלח בתור מלווה יחיד.

shaharEB

New member
לא ממש ראינו אותו בתור מלווה יחיד,

אני בטוחה שאם איימי לא הייתה קשורה בכלל, רורי היה מצליח להיות מלווה מעניין וכיפי
אבל מתייחסים אליו כחלק מהעסקת חבילה, לא מתרכזים בו בכלל- what a shame

Lhuna1

New member
../images/Emo6.gif למרות שאני מעדיפה את ../images/Emo58.gif

קרייג וסטורמאגדון.

elad218

New member
הדאלקים מתנמכים (?), הסייברמנים משמינים

מזדקנים, מה לעשות
לא אצל כולם 900 זה ה-20 החדש כמו אצל הדוקטור.

למעלה