Let's Kill Hitler

shaharEB

New member
Lets Kill Hitler ../images/Emo58.gif

הפרק היה ממש טוב
כל מה שאהבתי במיוחד
*המעיל החדש של הדוקטור *רורי אומר להיטלר shut up XD *מלודי ,לפני ההתחדשות נכנסת לצרות כל הזמן בגלל הדוקטור
* you named your daughter after your daughter * ריבר בתחילת ההתחדשות XD *only river gets to call me that -sweetie *plus she is a women
*Extracor fans on - oh that workes XD *give me someone i like - ROSE
, למרות שאכזב אותי שזה כל הקטע של המלוות ;( ציפיתי פה ליותר.. *left leg power nap XD *קארן שיחקה את הרובוט של איימי בצורה ממש אמינה D= * איימי ורורי
, רורי היה כל כך מעולה בפרק הזה !! *משחק ממש טוב ומפתיע של מאט בלפני מוות של הדוקטור עם הhelp me ןהדמעות בעיניים .. *הtheme של הדוקטור ה-11 בסוף
*היומן שהדוקטור הביא לריבר
ודיוויד בכלל לא היה שם
אני לא מאמינה לIMDB יתר עד שאני לא רואה את זה בעצמי.

timetraveler900

New member
../images/Emo58.gif אפרופו Theme

כשהדוקטור זוחל לעבר הטארדיס כשהוא מתחנן בפני מלודי שתעזור לו, יש את המגינה של אדון החלומות. יש משהו מאחורי זה?

shaharEB

New member
הממ..מעניין לא יודעת מה זה יכול להיות../images/Emo58.gif

שבפרק הבא לא נגלה פתאום שהכל היה חלום XD

shaharEB

New member
אהה ! ועוד משהו שהדוקטור אמר ../images/Emo58.gif

DOCTOR WHO ? זה היה קורע XD

limors2

Active member
מישהו ראה את הקונפידנטאל?

ראה אותו מסתובב במקומות שונים ומפוקפקים, לא צפה בו. אני לא מוצאת אותו

OKDeSign

New member
שלחתי לך מסר

ברצינות שהקונפדנשיאל לפעמים יותר טוב מהסדרה עצמה! *מרמור פרק שכנארה אנשים פה לא יבינו*

limors2

Active member
את רומזת שהפרק לא היה טוב?|חושד|

אבל כן, הקונפידנשאל של הפרק הזה היה ממש מעולה. שמרתי אותו כדי לצרוב עם כל העונה, ועכשיו נזכרתי שאני לא אצרוב אותה כי אני מתכננת לקנות אותה בדיוידי

OKDeSign

New member
כן קצת ../images/Emo58.gif

לא יודעת, אולי ציפיתי ליותר מידי בגלל כל הפרומואים והזמן שהיה צריך לחכות.. אבל הפרק מבחנתי ממש לא היה "ואו". נהנתי מריבר, אין ספק, ולשים את היטלר בארון זה תמיד מצחיק, אבל לא יודעת, מל=ריבר היה לי חצי ברור משום מה אז הטוויסט לא הפתיע אותי, אפילו לרגע לא חששתי לחיו של הדוקטור, הרובוט מעניש נראה לי כמו מחווה מוזרה ולא הכי מוצלחת לסטארטרק ופשוט היה מין הרגשה של "נמנמננמ אוקי......" רוב הפרק. קשה לי עם העונות של מופאט, מעונה 5 לא נהנתי כ"כ, ולמרות שעונה 6 השתפרה זה עדיין לא זה מבחנתי, אני פשוט מקווה שמופאט ישחק אותה בסוף עונה או משהו.. [אני חייבת לציין שאין לזה קשר לעובדה שאין לי דיויד או משהו, הדוקטור של מאט אחלה, וזה לא קטנוניות של פאנגירל]

limors2

Active member
אולי זה קשור לריבר.../images/Emo58.gif

מה מידת האהבה שלך כלפיה?
כי אצלי זה עיוור. אם היא בפרק אני אוהב אותו. בעונה הזו גם את [רוב] הפרקים בלעדיה ממש אהבתי, אבל קצת קשה לי להבדיל אם זה בגלל הדיעה הכללית שלי ש"העונה הזו מעולה, אולי הכי טובה עד עכשיו" או בגלל ש"העונה הזו מעולה, כמה ריבר וכמה הכל סובב סביבה ומלא בה גם כשהיא לא פה". גם אני לא חששתי לחייו של הדוקטור וחשבתי לרגע שמרוב מחוות אין הכי הרבה מקוריות והיה לי תמוה שמתייחסים במשך 2 דקות בלבד לעלילת הפרק הראשית, אבל עדיין יצאתי בתחושה של "וואו". אבל נורא קל לספק אותי מבחינה טלווזיונית, אני נוהגת לבוא בלי שום ציפיות מלבד "תבדרו אותי". תאמצי את הגישה הזו

MispIaced

New member
חחחחחחח באמת? ../images/Emo58.gif

ועד שהתחלתי להתלהב שכבר פרק שני ברציפות בערך שהוא לא מת בו...

shaharEB

New member
כן !! חח XD ../images/Emo58.gif

האמת זה כבר מתחיל די להימאס, כמה פעמים הם כברים יכולים למות !? רורי במיוחד

M00PS

New member
היה מעולה!! פשוט מעוללללללה

ואפשר לומר שאני רשמית הפכתי למעריצת ריבר סונג. לא אהבתי אותה בכלל בהתחלה, ואני פשוט מאוהבת עכשיו.

Lior Knight

New member
משהו שלא הבנתי...../images/Emo58.gif ../images/Emo68.gif

מלס בזמן ההתחדשות שלה אומרת שפעם קודמת שזה קרה לה היא הייתה פעוטה בניו יורק - כלומר רפרנס לסצינה האחרונה בפרק השני בעונה הזאת. מה שלא מסתדר לי זה רצף הזמן כי ההתחדשות בניו יורק הייתה חצי שנה אחרי כל הקטע עם אפולו 11 כלומר ינואר 1970, לעומת זאת איימי פגשה את הדוקטור לראשונה כשהיא הייתה בת 7 ואז שוב בגיל 19 ולבסוף בגיל 21 - 14 שנים אחרי, כשהיא גם התחתנה (2010) כלומר היא נולדה ב1989. אז איך יכול להיות שמלודי הייתה חברה טובה שלה (ובת גילה כמו שזה נראה בפלאשבקים) כשהיא למעשה "נולדה" 19 שנים לפני איימי? גם אם היא התחדשה לתינוקת היא עדיין אמורה להיות בת 20 כשאיימי נולדה. אז או שפספסתי משהו או מופאט גרוע בחשבון כי אם הוא לא היה מציין שזו התחדשות שנייה אחרי ניו יורק אז אפשר היה עוד איכשהו להחליק את זה ולהגיד שהיא התחדשה שוב בין הסצינה בניו יורק לבין הפגישה עם איימי ורורי הצעירים.

tomer21010

New member
תשובה ../images/Emo58.gif בהודעה

היא לא מוכרחת להיות בגיל שלה. טיים לורדס נראים הרי מזדקנים יותר לאט מבני אדם. תחשבי על זה, הדוקטור בן 900 והוא נראה בן 20 בהתחדשות הנוכחית שלו. יכול להיות שמלס פשוט שיקרה לאיימי לאורך כל התקופה הזו.

Lior Knight

New member
../images/Emo58.gif אז זהו שחשבתי גם אבל...

מלס התבגרה בקצב של איימי - היא הייתה איתה בכיתה ביסודי ובתיכון אז מוזר אם היא הזדקנה לאט עד שהגיע לגיל של אמיליה ואז הזדקנה בקצב שלה. משהו לא ממש מסתדר פה.

tomer21010

New member
אני חושב ש... ../images/Emo58.gif

אני חושב שאדוני זמן יכולים להחליט את קצב ההזדקנות שלהם. כלומר, הדוקטור גידל זקן בזמן שהיה כלוא בAREA 51 נכון? (אירועי פתיחת עונה 6) אותה הנקודה, מלס יכלה להחליט את קצב ההתבגרות/הזדקנות שלה וכך לחכות עד לרגע שהדוקטור יחזור אל איימי. דרך אגב, נכון זה ממש מציק שכל תקופה של ריבר מלווה בשם שונה?! מלודי, כשהיא קטנה. מלס, נערה/מתבגרת. ריבר, אחרי שהיא מכירה את הדוקטור.

Lior Knight

New member
אתה צודק! בצפייה חוזרת ../images/Emo58.gif

ריבר, אחרי ההתחדשות, אמרה שהיא הולכת להפוך את עצמה לקצת יותר צעירה ועוד בהדרגה כדי להפחיד אנשים. מה שאומר שהיא ככל הנראה חיה 20+ שנים עד שאמיליה ורורי היו בגיל 7-8, ואז הפכה את עצמה לאחת בגילם והתחברה אליהם. ואז דאגה לשמור על התבגרות בקצב של בני אדם כי ידעה שהם יפגשו את הדוקטור שוב.

למעלה