פרק מדהים
היתה לי ציפייה רבה והפרק בהחלט מילא אותה *העיגולים בשדה (לא יודעת למה אך הקטע הזה ממש הלהיב אותי) *וכשבאה המכונית גם אני חשבתי שזו ריבר והתאכזבתי לגלות שזו לא היא *כל הקטע עם היטלר ורורי היה גאוני *ואז כשגילו שמל היא ריבר, OMG לא ציפיתי לזה *משש התאהבתי ברורי, הוא פשוט דמות מקסימה ואני חושבת שהוא צריך להיות המלווה הקבוע היחיד של הדוקטור(למרות שהוא גורם לאימיי להיות נסבלת) *כל הריב בין ריבר לדוקטור היה מדהים ואז חשבתי על זה שלמרות שמאט בן 28 ואלכס בת 48 (20 שנה הפרש) יש בניהם כימיה מדהימה והם מצליחים ממש לגרום לנו להאמין שהם מואהבים *הרוברט שהולך ושולח לגיהנום פושעים, אני חושבת שזה קטע ממש טוב וגורם לך לחשוב הרבה *ריבר והתלתלים *המלוות (לא הייתי מתנגדת אם גם דיוויד היה מופיע שם) *רורי בתוך הראש של אישתו (ולא זה לא מטאפורה) *הפגישה הראשונה של הדוקטור וריבר (רמזים סוטרים) *וכמובן היטלר שנשאר בארון
ועוד משהו קטן כל היופי בסדרה הזו זה שאם שחקן מחליט לעזוב, אין שום בעיה פשוט מחלפים את השחקן ואומרים שהדוקטור עבר התחדשות אך אם כבר בפרק הראשון של העונה מופאט החליט להרוג את הדוקטור בגופו של מאט אז זה אומר שלא יהיו יותר דוקטורים. גם אם מופאט בטוח שבסדרה הנוכחית לא יהיו עוד שחקנים שיחליפו את הדוקטור, למה לסגור את האפשרות לסדרה המשך לשנים הבאים. אם לפני 20 שנה היו מחליטים להרוג סופית את הדוקטור, לא היתה אפשרות לבוא ולהקיים את הסדרה לחיים ולגרום לדור העכשוי הנאה אני מאוד מקווה שבסוף העונה נגלה שהדוקטור לא ימות וכן יהיה תקווה שאם עוד 40 שנה יחליטו להחזיר את הסדרה זה לא תהיה בעיה גדולה (הרי מופאט הוא זה שאמר שלדוקטור יש יותר מ12 התחדשויות)