Let's Kill Hitler

R e f a e l a

New member
חוץ מזה יש עוד דברים מטרידים ../images/Emo58.gif

איך מלודי נוסעת בזמן? היא הרי הרגה את הדוקטור באפריל 2011. הסתכלתי על כל הפרקים האחרונים שרלוונטים לעלילה הזו. בחצי שנה שבין העלילה של אנשי הדממה (פרקים 1-2 עונה 6) עד לסצינה האחרונה של הפרק עברה חצי שנה. בחצי שנה היא עברה ל2011 והרגה את הדוקטור. אבל איך? ריבר גם יושבת בכלא. את זה אפשר לראות בתחילת פרק 1. אבל לא נראה שיש בה רגשות חרטה, והיא לא מזהה את הסצינה בים כאשר האסטרונאוט הורג אותה. יותר מזה- היא יורה באסטרונאוט. ואולי זו לא היא שם בחליפה האסטרונאוט? (ב2011) למה היא בכלל ישבה בכלא, הרי היא הצילה בסוף את הדוקטור (בפרק של היטלר) ולא הרגה אותו. וחוץ מזה יש איזה קטע באמצע הפרק שהיא יוצאת מהחליפה. אז אם היא לא הרגה אותו בחליפת האסטרונאוט למה להכניס אותה לכלא בתור ריבר סונג. ועוד משהו מציק לי. הייתי בטוחה שקווי הזמן של ריבר סונג- דוקטור הפוכים לגמרי- שאין חפיפה. אז מאיפה נובע המנהג המטופש של סונג לבדוק אם הם עברו דברים יחד??? כן הם עברו, אבל זה קיים רק בעבר של הדוקטור, לא של ריבר! וחוץ מזה בתחילת הפרק הראשון הם שניהם היו באיי פסחא (רגע, איי פסחא זה הפרק עם המלאכים הבוכים? אם כן גם לא הגיוני- לפי קו הזמן של סונג- היא רק התחלפה) קיצר אני נעשית יותר ויותר מבולבלת לגבי קווי זמן הפגישה של דוקטור- סונג (דרך אגב, זה לא כולל את הוורסיות הקודמות שלה, נכון?)

timetraveler900

New member
../images/Emo58.gif אנחנו אמורים להבין

מה הדוקטור אמר למלודי בסוד לומר לריבר לפני שהיא העבירה לו את אנרגיית ההתחדשות שלה? ואם כן, מה?

MispIaced

New member
סתם ניחוש ../images/Emo58.gif

השם המלא שלו. הוא כבר סומך עליה בשלב הזה, למרות שהיא ניסתה הרגע להרוג אותו (הייתי בטוח שמה שהוא ייתן לה בבית חולים הולך להיות הסוניק סקרודרייבר, לא חשבתי על היומן בכלל חחחח )

timetraveler900

New member
אבל אחר כך ../images/Emo58.gif

היא אמרה לו משהו כמו "I'm sure she'd know" או משהו כזה.. אז זה לא כל כך מסתדר...

limors2

Active member
אבל הוא לא יכול לתת לה אותו.../images/Emo58.gif

זה שדרוג של האחד של הדוקטור העשירי! חשבתי על זה בדרך הביתה, ועל מתי הוא נתן לה אותו. נראה לכם שבסבב הביקורים לאנשים מהעבר שלו בסוף הספיישלים של עונה 4 הוא גם ביקר אצלה ולא ראינו? או שנזכה לקבל תשובה לזה מתישהו?

Outplay

New member
פרק טוב../images/Emo58.gif

לא מהדהימים, אבל טוב. משהו קטן שחשבתי עליו, אם זאת הפגישה הראשונה של ריבר עם הדוקטור, זה אומר שזו הפגישה האחרונה של הדוקטור עם ריבר? ככה זה הולך לא? וגם לא ממש הבנתי את כל הקטע עם אמיליה בטארדיס.. וכמובן ההיילייט של הפרק - "Shut up hitler!"

limors2

Active member
לא נראה לי../images/Emo58.gif

נכון שכשהוא פגש אותה בפעם הראשונה זו הייתה הפעם האחרונה שלה, אבל זה כי היא מתה. זה לא בהכרח חייב ללכת ככה גם בכיוון השני. במיוחד כי לפי רצף הזמן של הדוקטור הוא בקושי מכיר אותה. הוא כן סומך עליה והכל אבל מבחינתו אין עדיין את כל העומק הרגשי שהיה לריבר כלפיו.

FlamingSphere

New member
ואו! הפרק...../images/Emo58.gif../images/Emo70.gif

כמה מחשבות אחרי הצפיה בפרק: -בגלל זה אני אוהבת את מופאט, בגלל פרקים כאלה, הוא פשוט כותב טוב! מקווה שלעולם לא יעזוב את דוקוטר הו. אני אוהבת את הטוויסט שהוא עשה לסדרה מהעונה החמישית.[~רביעית] -הכותרת~לא אומרת שומדבר על הפרק :] -רורי היה כלכך מגניב! וכלכך חמוד, תמיד יש לו תגובות מצחיקות למתרחש, במיוחד כי הוא הבנאדם השפוי היחיד שם שמבין עד כמה הזויה כל סיטואציה שהם נקלעים אליה :] - ריבר הייתה מעולה! כמו תמיד, אבל יותר. גם מלס הייתה מעולה. כשהיא שלפה את האקדח בסצנה הראשונה- זה היה כלכך ריבר. אבל הבנתי את זה רק אח"כ .. - מאט סמית' היה פשוט מעולה בפרק הזה...הוא כאילו משתפר מפרק לפרק... - הפלירטוט המטורף של ריבר שגרם לדוקטור להרגיש ממש לא בנח
- שמו את היטלר בארון ושכחו ממנו
- אנשים קטנים בתוך רובוט שהורגים פושעי מלחמה!
- אני חושבת שהדוקטור אמר למלודי-ריבר שהוא אוהב אותה או משהו כזה
מה ששמתי לב אליו בפרק זה שהדוקטור לובש מעיל שונה. זה מאד הטריד אותי,כי בסוף הפרק בבית חולים הוא לבש את המעיל הישן, ובאמצע הוא בכלל החליף לחליפה שבה הוא בא לחתונה של איימי ורורי... מעניין אם יש סיפור מאחורי העניין הזה.. ועל איזה זמן של הדוקטור בכלל מדובר? איימי אמרה שהם נפגשו בתחילת הקיץ, ועכשיו סוף הקיץ [או משהו כזה] והדוקטור לא הגיב לזה, אולי הוא חיפש את מלודי יותר זמן? כל הסיפור הזה עם המוות של דוקטור עתידני ועם איימי שבעצם הייתה "בשר" גרם לי לפקפק בכל רצף הזמן בסדרה O_O ואני גם קצת לא מתחברת לתגובות של איימי כשלקחו לה את מלודי, ואחרי שהיא גילתה שזו ריבר, ואחרי שהיא מצאה את ריבר... לא יודעת אפילו איזו תגובה ציפיתי ממנה... היא הייתה טובה בתור רובוט :]

FlamingSphere

New member
אה, אני גם חדשה:]

קוראים לי מרינה, התחלתי לראות את ד"ר הו תודות לצ'ארלי. אובססיבית לד"ר הו תודות לטאמבלר :] אוהבת עוד סדרות בריטיות[- שיכולות להיות לפעמים הרבה יותר טובות מאמריקאיות..] גם את טורצ'ווד אני אוהבת, פחות את העונה החדשה, טורצ'ווד הישנה הייתה יותר טובה לדעתי. אבל הפרק האחרון שיצא היה יחסית טוב מכל השאר.. וידוי- הדוקטור שלי הוא מאט סמית [ בבקשה לא לסקול :S ]

limors2

Active member
ברוכה הבאה!../images/Emo65.gif

וחלילה לסקול. הוא הדוקטור השני האהוב עלי

shaharEB

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אף אחד לא יסקול אותך
למרות שהדוקטור שלי הוא העשירי

yael3895

New member
../images/Emo58.gif אני היחידה שלא מתה על הפרק?

כלומר, היה פרק נחמד והכל, עם כמה בדיחות חביבות. אבל באופן כללי, הפרק לא היה עוצר-נשימה במיוחד. אולי הציפיות שלי היו גבוהות מדי, אני לא יודעת...

tomer21010

New member
הם באמת הגזימו עם ההכנות לפרק. ../images/Emo58.gif

כלומר, כל הספוילרים על הדוקטור, ריבר, היטלר והטסקלה... השיבוחים הבלתי נפסקים שפורסמו בראיונות על הפרק... היה פרק טוב- אבל לא במידה שכולנו ציפינו לדעתי

מוגלי7

New member
בשבילי הוא היה טוב במידה המצופה.../images/Emo58.gif

ידעתי למה להתכונן. קראתי שהיטלר לא ייקח חלק חשוב בפרק ושהפרק יתמקד בעיקר בריבר סונג ובלקבל תשובות עליה. לזה ציפיתי, וזה בדיוק הפרק שקיבלתי, אפילו עלה קצת על ציפיותיי.

למעלה