רון ארד

../images/Emo60.gif בנקודה הזאת זה באמת יותר

נורא אבל תחשוב שהאנשים שנרצחו היום כולה הלכו לבית שלהם או לא יודעת לאן. אני לא חושבת שכל ההתעסקות מה יותר כואב נכונה.

אני לא חושב שהיה צריך להכניס את זה

לפה בכלל!! מה קרה אסור להתגעגע לרון אם נרצחו היום אנשים?

../images/Emo60.gif חפיף

רפרפתי סתם באתרי החדשות וראיתי את זה, כנסו שווה ציפיה http://msnvideo.msn.co.il/video/default.aspx?g=71954d98-909c-4e44-9264-d43af18983ed

One Echoe

New member
מותר, מותר.

סתם נראה לי אבסורדי להתעסק יותר מדי באנשים מהעבר, מאשר באנשים שנרצחו במדינה שלך, בדיוק היום.

תגיד לי אתה באמת לא מבין שרון לא

מהעבר?? הוא לא מת, אין הוכחה שהוא מת. זה בן אדם שנשלח להגן על המדינה ועד היום נעדר, לא שנה שעברה ולא אתמול|!!!!!!!!!!

very dark girl

New member
לא עושים השוואות כאלו..../images/Emo4.gif

זה עצוב שהוא נחטף וגם עצוב שהם נרצחו... מה שכן, המדינה כבר לא יכולה לעשות כלום בשביל משפחות ההרוגים חוץ מלהזדהות ולקבל על עצמם אחריות אבל בשביל רון אדר אפשר עוד לעשות.. וכנ"ל לגבי יונתן פולארד.

AB17

New member
המדינה שלנו מפקירה יותר מדי פעמים

שיחררו מאות אסירים ובמקום לדרוש מידע רציני על רון, דואגים קודם לסוחר סמים שבכלל לא היה חייל. העדיפו סוחר במקום חייל. וזה לא המקרה היחיד שהמדינה שלנו מפקירה.

גועל נפש שרון לא נכלל בתוכנית הזאת

כמו שחן אמר פעם, אם רון לא נכלל אז למה דיראני כן? הוא נחטף במיוחד בשביל להשיג מידע על רון!!

AB17

New member
כמו שאמרתי- הפקרות

המדינה הפקירה את רון ארד, שנחטף כחייל. הם כנראה אוהבים להפקיר, יש המון דוגמאות. כמו הפקרת הצד"לניקים בעלי ברית שלנו בלבנון. אין גבול להפקרות.

למעלה