שרשור הודעות

היתה לה הופעת אורח ברחוב סומסום

האמריקאי. בעיקרון קרמיט היזה זה שהופיע בשני התוכניות, ועכשיו יש לו באנגליה תוכנית שנקראת AN AUDIENCE WITH ובו הוא מארח כל פעם אומן זה או אחר. התוכנית של השבוע שברה שיאים אחרי שהתארחה בו האחת והיחידה מיס קיילי מינוג שביצעה יחד איתו את ESPECIALLY FOR YOU הלהיטי (מתנה למי שיודע עם מי היא עוד ביצעה את השיר מלבד ג´ייסון דונובן).

MARMELAD

New member
שתבינו מה קרה.

לפני שנים רבות, כתבתי הודעה בפורום זוגות מעורבים. הודעה על זוג מעורב לדוגמא, משהו קטן ולא מייצג. זו ההודעה. הקיצר, מכאן והלאה התפתח ויכוח קומי לחלוטין, האם מיס פיגי כן או לא שיחקה ברחוב סומסום. אני אמרתי שלא, גל אמרה שכן. בקיצור, סרט שלם. עכשיו מבינה, גברת צ´ורבה? MARMELAD

MARMELAD

New member
אני הכל

גם זוג מעורב גם ישראלי בחו"ל גם חובב טלויזיה הכל הולך

MARMELAD

New member
../images/Emo60.gif שרשור הודעות ../images/Emo19.gif

נו, אתם כבר יודעים.. הודעות והערות... לכאן !
MARMELAD

MARMELAD

New member
../images/Emo34.gif ../images/Emo57.gif מזל טוב ליניב DC !!

שהתחיל לנהל במשותף עם מורן את פורום "ישראלים בחו"ל"...... כבוד כבוד לקהילה, עוד הומו בתפקיד מפתח... אז יאללה, להתחיל לברך !

i love u

New member
מזל-טוב יניבי כל הכבוד שיהיה בהצלחה ../images/Emo24.gif ../images/Emo34.gif ../images/Emo45.gif

yoavon1

New member
מברוק !!! ../images/Emo39.gif

סופסוף ייצוג ישראלי גאה בחו"ל, שלא קשור לאירוויזיונים...
בהצלחה לפורום החדש

Yaniv-DC

New member
יואו לא שמתי לב...

תודה חמודים. איזה יפה עשיתם לי פה
רק יואבון תיקון קטן - אני מ-ט-ו-ר-ף על אירוויזיונים. תודה בכל זאת

yoavon1

New member
../images/Emo13.gif יניב... לא ממש הבנת אותי...

התכוונתי, שסופסוף רואים ישראלים גדולים בחו"ל, ללא קשר להופעה בתחרות... כלומר - ההומואים הישראלים טובים בעוד משהו...
בהצלחה...

DJNYC

New member
ושוב יואב...

צפה להפתעה מכיוון שלא חשבת עליו אפילו.... בקרוב!

se7en

New member
ועכשיו גם ../images/Emo24.gif ממני...

את מכתב ה
שלי כבר קראת בפורום "ישראלים בחו"ל". למרות זאת, אנ יאנצל את ההזדמנות לאחל לך שוב פעם, המון המון בהצלחה. אני יודע שתעשה את התפקיד בצורה הכי טובה שמנהל פורום יכול לעשות אותו. מרמלד - לא שאני רוצה להסתכסך - אבל כדאי שתתחיל להיזהר...
אז, יניבון, שיהיה לך רק טוב, ותהנה במה שאתה עושה, שלך, se7en

Yaniv-DC

New member
הלו הלו...

מרמלד לא צריך להזהר כיוון שאף אחד לא יכול לערער על ניהולו המקסים. במקרה הטוב, אני יכול מקסימום להשתוות אליו. ויואבון - תודה על ההבהרה. אכן אני טוב בדברים שאינם אירוויזיון למרות שתמיד אמשיך לחלום להיות מלווה שמה מאחורה (איזה תנועות, איזו כוראוגרפיה, תאווה לעיניים). ומרמלדי, אין לך בעייה מיוחדת שביום רביעי אני אפרסם לך את הפורום החדש עליו דיברנו, נכון?

MARMELAD

New member
מרמלד לא רק שלא מפחד אלא להפך

כל כך שמח שיניב הצטרף למשפחה... עכשיו כשהוא מנהל פורום הוא בטוח יישאר בתפוז לנצח..... וכמו שיתופי הפעולה עם ג´רי היפה והאופה מרמלד גם קובע מראש שיהיו שיתופי פעולה עם היניב... אז הרווח הוא של כולנו......

למעלה