שרשור הודעות

Yaniv-DC

New member
מזל טוב! ../images/Emo48.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo77.gif

משנה תורן - מזל טוב חמוד שעוד שנה אתה שורד בחיים
יש לך עוד איזה 98 שנים לסיים את התקציב, אז תחייה אותם טוב! מת עליך, יניב.

MARMELAD

New member
טא דא דא דאאאם ../images/Emo23.gif

יש לנו עוד יומולדת !!!!!! מישנה תורן חמודייייי אוהבים אותך המון. בתקווה לעוד שנים רבות ומרובות של אושר, שתגיע כבר האהבה... ורק טוב טוב טוב....
MARMELAD

../images/Emo7.gif תודה! תודה! תודה! ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif

אני לא יודע למה, אבל אני מרגיש קצת עצוב שעוד שנה מהחיים ש-ל-י עברה לה...עוד שנה שבה לא חייתי את חיי כמו שאני ר-ו-צ-ה לחיות אותם...שנה מבוזבזת...
שנה שבה לא הפסקתי לשקר לפחד להסתיר לתרץ להמציא לכסות להבהל לאהוב בסתר לדאוג נורא לסגור את המחשב כל פעם כשאני שומע צעדים עולים במדרגות, או את אחי מגיע ודורש את המחשב שלו (וככה יוצא לי לכתוב הודעות כמה וכמה פעמים עד שיוצא לי לשלוח אותן - כמו שקרה עכשיו!
) שנה שהייתי שמח אם לא הייתה בכלל...הייתי מוכן לדלג עליה, לעבור ישר לרגע האמת, הרגע בו אשתחרר מכל ההסוואות המטופשות האלה, מכבלי החברה הסטרייטית, שכולם יידעו שאני... ה ו מ ו !!! מתי זה יקרה?! למה לא עכשיו?! למה בן אדם נורמלי לחלוטין (חוץ מהסטיה הנוראית הזו) צריך לסבול כל כך? ולחיות בשקר מוחלט? ל-מ-ה?! מרמלד,יפעתי (המהממת!), יניב, מומין, יריב, וכולם: אין לכם מושג כמה טוב עושה לי לקרוא את ההודעות שלכם, לראות שבעצם אני לא לבד, יש עוד אנשים שמתחבטים באותן הבעיות, וזה עוזר לדעת! אתם אחלה של אנשים, כל אחד ואחד מכם, אישיות ענקית בפני עצמה
תודה.

לוק@

New member
משנה, תורן.

אני כל כך מבין אותך, יושב פה וחרד מכל רחש , איפה אבא שלי, איפה אחותי הקטנטנה שרק למדה לקרוא ומתיישבת לידי וקוראת את ההודעות בקול רם
אני לא יודע איך ארגיש אם וכאשר אשתחרר, אולי הדרך צופנת בחובה עוד כמה מכשולים שכדאי לעבור, אולי בדיעבד אני אתחרט שגררתי את זה כל כך הרבה אבל בוודאי שאדע שהפקתי משהו מהדרך, קשה ומגעילה ככל שתהיה. אולי הזמן שעובר רק מציף ומחדד התמודדויות שאחרת היו נבלעות בשגרה, אולי הוא מדגיש כאבים ופגמים. אבל כן, גם אני הייתי רוצה להיות יותר חופשי, לגעת שאני רוצה ולדעת שמותר. שלא אדחה, שלא יסתכלו עלי (או לחילופין, שכן יסתכלו עלי..) אז חמוד, יומהולדת שמח, זמן שיעבור ושמחה שתשרור
לוק

../images/Emo9.gif לוק, תודה גם לך... ../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

אני שמח שהצלחתי לגעת בדיוק בנקודה הכואבת הזאת, שכפי הנראה לא מייחדת רק אותי... הדרך אכן מגעילה, היא מחדדת את כל החושים, מלמדת אותך למשוך את המסיכה במהירות וברגע הנכון על הפנים, לומר את כל מה שרוצים שתומר בצורה שלא תחייב אותך לשום צד, ומלמדת להדחיק רגשות ייצריים כל כך וחזקים כל כך כמו משיכה מינית ואהבה...לעזאזל!
להתנהג כמו מישהו שאתה בכלל לא! ואתה גם לא רוצה להיות! רק שיגמר כבר, שיגיע הרגע...אני רואה אותו...אבל הוא כל כך רחוק, אני לא יודע אם יש לי סבלנות לחכות עד אז... אולי אברח לחו"ל?

DJNYC

New member
../images/Emo49.gifבן כמה אתה?

אולי תתן לעצמך מתנה? אולי איזה חופש עטוף באריזה מבריקה?

marco

New member
מרקו עשה סדר בחפצים וגילה ש.....

מעולם הוא לא קיבל
ממרמלד. תנועות מחאה מתארגנות להפגנה מול
מנהל הפורום...... חג שמייח

MARMELAD

New member
ומרמלד עשה סדר במגירות

ומצא
שרשום עליו: למרקו, אליל הנוער בהתהוות מהצוות וההנהלה ב
MARMELAD

DJNYC

New member
../images/Emo6.gif רק ציינתי שאני מבין

את מה שהוא עובר... את הבילבול, את חוסר ההכרה.. נכון, בסוף קיבלתי, אבל חשבתי שאם יש מפגש, אני אגיע ואתן תמיכה ואספר להם את הסיפור שלי

DJNYC

New member
אוף אני צוחק...

הוצאת את כל הכיף מההערה שלי... קאם אן.. הייתי בטוח שדווקא אתה תבין את טון הכתיבה....

MARMELAD

New member
חחחחחחח.... כן... אני גרוע לחלוטין

אני דובר צינית באופן שוטף... אבל לא כל כך מבין....

Charlys Angel

New member
דילמה!!! ../images/Emo7.gif

שלום לכולם! חלק מכירים אותי אבל חלק לא אז אני אתן הקדמה קטנה... אני בן 16 וחצי מבאר שבע ואפשר להגיד שאני די עמוק בארון ובנתיים, אין שום דבר שיוציא אותי... וככה אני חיי את חיי בסבבה עד שהיום אחותי (שקטנה ממני בשנה) באה אלי ועושה לי: "אולי תשקול לצאת מהארון?"... כאילו, מה? מאיפה זה הגיע?
הייתי בשוק טוטלי והסתכלתי עלייה. מילא תגידו אני יצאתי עם מישהו, או אני נראה כזה או משהו, אבל באמת שאני לא נראה כזה מיוחד, או שזה כזה בולט אצלי... עכשיו אני בדילמה יותר גדולה, כי חשבתי לצאת ולהפתיע את כולם, אבל אם אחותי מציעה את זה לפני, אז... מה עושים???
תנו לי עצה, או רעיון, או אפילו הבעת הזדהות תעזור לי עכשיו...
בתודה מראש, המלאך שלכם!

MARMELAD

New member
אני בעד

לשמוח עד מאוד שאחותך הקטנה היא לא רק חדת אבחנה אלא גם בחורה נחמדה ותומכת, לשמוח שהיא לא שואלת אותך למה אלא מציעה דרכים לשיפור החיים לחייך אליה לחבק אותה ולדבר איתה על הכל בהצלחה

../images/Emo18.gif אני בעד, אבל רק אם... ../images/Emo18.gif

תסתכל טוב טוב מסביב: נראה לך שהאווירה בבית ובסביבה מספיק ליברלית? ההורים לא יקבלו את השוק של החיים? ואם כן, הם יקבלו אותך, לפי דעתך? אם התשובה היא כן, ונראה לך שזה יעבור (לפחות בבית!) בשקט יחסי (!!!) אז - לך על זה ! נצל את חלון ההזדמנויות הזה! צא מהארון! אחר כך זה נעשה קשה יותר! יש דברים שלפעמים עדיף שיקרו ככה, במהירות , ללא תיכנון מוקדם מדי, ראית "הכי גאים שיש"? איך בריאן הוציא את מייקל (החמוד...) מהארון? אאוטינג! יש מקרים שבהם זה טוב...(למרות שעקרונית אני נגד, מאד נגד!) המון המון המון בהצלחה, וספר לי על ההתפתחויות, אם תהיה מעוניין. אני אשמח לשמוע (לקרוא, בעצם...) ביי

marco

New member
../images/Emo32.gif

אין ולא יהיה אף מקרה בו אאוטינג הוא דבר טוב
לכל אדם יש את הזכות להחליט מתי, איך ובפני מי הוא יוצא מהארון. אני בטוח שמשנה תורן מסכים איתי, פשוט היה חשוב להדגיש את הנקודה. ואולי עוד נקודה קטנה לשאלה של "מלאכון". אני זוכר שהפחד הגדול שלי, כשהייתי בגילך, היה הגילוי של הסביבה (ולמעשה גם שלי) שאני גיי. היה לפחות מקרה אחד בו הייתה לי את ההזדמנות לצאת מהארון ולאמא שלי להבין. החלטתי שלא לעשות זאת ולהמתין עד שאני אבשיל יותר. תחשוב טוב אם אתה מוכן להודות בפני עצמך שאתה גיי והאם אתה מוכן להתמודד עם התוצאות הטובות והפחות טובות. ומה שבטוח -
ענק של תמיכה ו-
, לא משנה מה תבחר לעשות. אם יעלו בראשך שאלות או ספקות, מה שאתה צריך לעשות זה רק להכנס לפורום. אנחנו כבר נהיה כאן.

למעלה