שרשור הודעות

MARMELAD

New member
לגמרי מסכים.........

אין מצב שבו אאוטינג הוא דבר חיובי. כן, לפעמים אחרי שמישהו עושה לך אאוטינג יוצא לך מזה טוב - אתה חוסך לעצמך לספר. אבל זה לא אומר כלום. זה כמו להגיד שלהיות עני זה טוב כי אז מעריכים את הכסף. אאוטינג - רע אחותך, מלאכון - טוב

../images/Emo11.gif אני נגד אאוטינג! ../images/Emo18.gif

שיהיה ברור! התכוונתי בדיוק לזה, שזה "חוסך" לך את הצורך לספר...אבל זה הכל! רציתי רק להבהיר. אאוטינג=דבר רע, לא טוב. ולמרות זאת...לא הייתי מתאבל אם מישהו היה "מושך" אותי החוצה...אבל זה אינדיבידואלי, כמובן. אני מקווה שאתם מבינים אותי, אנשים

לוק@

New member
אנימסכים, בראיין או לא בראיין...

זה יכול להיות כל כך טראומתי, שעדיף להבשיל לזה לבד. אני מניח שלספר לאחות תומכת ומבינה זו יכולה להיות התחלה, ובטח "ניסוי כלים" לאיך שאתה מרגיש עם זה, איך זה לספר, איך זה לנסח.. המון המון בהצלחה, אני

DJNYC

New member
אני דווקא לא מסכים איתכם ב- 100%.

נכון, ההחלטה אם לצאת מהארון ובפני מי היא של זה שיוצא ולא של אף אחד אחר. יש מקרים שבהם חבר טוב צריך לעזור, (ואני מדבר על חבר-אח) שיכול לראות מישהו שנתקע בתוך סיפור טיפשי, תקוע, פוחד, מסכן, ללא שליטה ומחליט שהוא עושה משהו כדי להוציא את האדם הקרוב לו מהתקיעות. אין ספק שזה מעשה קיצוני, ואין ספק שזו לא אחריותו - אבל! לתת לחבר לוותר על החיים שלו, זה חוסר אחריוצ פושע גם כן. ולכן, אני מסייג את ההשוואה ש אאוטינג=רע, כי זה לא נכון. ועוד דבר קטן, כמה מכם היו מעדיפים בעצם שיעשו להם אאוטינג מאחורי הגב.. כדי שהם לא יצטרכו לעשות את זה בעצמם?

MARMELAD

New member
הייתי מעדיף

להחליט החלטות לגבי חיי בעצמי ולא לנווט אותם ע"פ דחיפות שנותנים לי חברים...

DJNYC

New member
נכון מאוד אבל!

להגיד שרק רע יצא מזה זה לא נכון. בן אדם אחראי, שלוקח על עצמו לעשות מעשה שכזה, ומבין בדיוק מה הוא עושה, יכול לעשות המון טוב גם. יש מקרי תקיעות כל כך קשים, יש מקרים שבו אנשים צועקים לעזרה, ויש חברים שעושים מעשים. זה לא רק באאוטינג, זה בתחום אדיר של נושאים. לזכור שזה בא מאהבה, מאחריות, מתמיכה ומהבנה!

BLUE SPOT

New member
הו! אני מקנא!

אני כ"כ מקנא בך. הלוואי שאחותי הייתה מופיעה ככה- יום אחד, ואומרת שהיא יודעת ושזה בסדר מבחינתה, ו.. שאולי תשקול לצאת מהארון? אמנם אין לי מושג מה תהיה התגובה שלי במקרה כזה.. אני מניח שאני פשוט אחוויר בתהדמה ואסתגר בחדר שלי. אולי אני אכעס עליה קצת. אבל עמוק עמוק בתת מודע שלי זאת תהיה הקלה מדהימה. לדעתי- כדאי לך ליעזר באחותך בכל הנושא של יציאה מהארון (גם אני רוצה! איך יש לך אומץ? לעזאזל! מאיפה האומץ? אני מעריץ אותך! וזה לא בצחוק..). קח אותה- דבר איתה. תגיד לה שאתה כזה, ושלא תיבהל מהתעוזה שלה. תן לה לשאול את כל השאלות ותהנה. תרחיק כל אווירת דיסטנס. אולי אחותך תדבר עם ההורים שלך הומואים ולסביות, ותשאל אותם מה דעתם על כל הנושא? אני כ"כ מפחד מעצם המחשבה של לעמוד מול אמא ואבא שלי ולספר להם שאני הומו. אני פשוט לא מסוגל. הפרי הטרי.

MARMELAD

New member
דרך אגב... בריאן הצטרף אלינו היום

אם תציצו במאמרי הפורום תבינו........

MARMELAD

New member
../images/Emo78.gif ועוד הודעה חשובה ../images/Emo68.gif

תראו, אם שמתם
ואם לא, יש לי נטייה לשרשר הודעות. למה? א. כי כך כל הודעה ראשית גוררת יותר תגובות ב. יותר מעניין בעין ג. כי יש מקום ליותר דברים עכשיו. ראיתי שאתם משום מה לא מגיבים להודעות שנמצאות בשולי הדף. אז אני ממליץ בזאת לקרוא את הפורום כמוני: מלמטה למעלה. המטרה היא ליצור שרשורים לרוחב העמוד ולא להטיס אותם במהירות הבזק למטה. למשל, בהודעה השלישית מלמטה יש תגובה שנכתבה היום. אז חבל שאנשים כותבים הודעות ואף אחד לא שם לב אליהם... אבל אני בשרשורי אמשיך. ולכם אני מציע לעיין בפורום בניחותא... ובכיף... MARMELAD

20001Jim

New member
הכי גאים שיש, סדרה ענקית!!!!!!!

סדרה פשוט גדולה!!!!!!הפרק שהיה ביום שישי, הוא הפרק הכי מוצלח עד עכשיו. אני לא אומר ששאר הפרקים הם לא טובים, ההיפך הסדרה הזאת פשוט גדולה!!!!

MARMELAD

New member
חחחחחח

איזה מרושע אני.. עוד לא סיימת לכתוב וכבר שרשרתי אותך.... בבקשה, המתנה המובטחת :
לשעות חירום, תמיד טוב שיהיה אחד בבית ועכשיו גם את WEB CELEB גיא

MARMELAD

New member
גם אני מת עלייך

ואני גם הולך לכתוב את זה אצלך בפורום שכולם יידעו

מה שלומכם היום? ? כבר התגעגתי

לא הייתי כאן הרבה זמן כי בפעם הראשונה בחיים באמת היה לי מה לעשות וגם אז לא היה לי מה לעשות....... אוהבת ולא תאהבת מיכל:)

MARMELAD

New member
שקט מפחיד מהטרמפיאדה.....

טרמפיסט? הכל בסדר? איך היתה השיחה עם אמא?

למעלה