שאלון אוקטובר

t r e c o o l

New member
מה?../images/Emo2.gif הוא ממש חמוד!

והוא לא כזה שחצן..חח אני אחפש ראיונות אחרים.. ורק תסתכלי איזה חתיךך ואיזה מוכשר http://www.youtube.com/watch?v=gQCUDqKNl1s&feature=channel הנה קליפ יותר אופטימי (יחסית כן..) רק אל תראו את הסוף..חח http://www.youtube.com/watch?v=Y5InMvddwyk וזה שיא המתיקות, הוא מחזיק ידיים עם אחותו AWW ובשיר הוא מזכר את ירושלים..
http://www.youtube.com/watch?v=Zd2hkLjWvzw&feature=channel

nini18

New member
עונה../images/Emo23.gif../images/Emo26.gif

עליכם שם – לי גיל – 23 מזל – מאזניים ימניים או שמאליים? משתנה כל פעם צבע אהוב? לבן -כללי- ההופעה הכי טובה שראיתם (לייב \ דיוידי \ מחשב \ ) - יש הרבה אני אוהבת הופעות לייב אז אני ארשום על ה 2 האחרונוצת אדם מחשב מדונה בישראל. מה הכי מושך אתכן אצל גברים ? עיניים וחיוך. שיר שלא יוצא מהראש - TFM ו GUNS 21 גרין די ו Uprising של מיוז איך אתם עם השעון חורף? לא אוהבת מודם מידי חשוך. אם יכולתם לברוח לאן הייתם בורחים? מדבר נבאדה לבורנינג מן וכמובן תאילנד. ספר טוב שקראתם לאחרונה - בשבילה גיבורים עפים. סרט טוב שראיתם לאחרונה - שומרת אחותי וממזרים חסרי כבוד
חולה על טרנטינו. טרנד שנוא - שחקן אהוב - אדם למברט
(שיחק אותה בקליפ) בראד פיט, גייל ארולד, גוני דפ, ליאונרדו דיקפריו, ברוס וילס, מאטיו פרי, בן סטילר, אדם סנדלר ויש עוד כמה אבל אני אוהבת פחות. שחקנית אהובה- ג'ניפר אניסטון, גוליה רוברטס, אומה תורמן. ספורט אהוב - אוהבת את כל משחקי האולימפידה, כדורגל וכדורסל. הסינגל של אדם - בסגנון של TFM או שונה לגמרי? כבר לא אכפת לי רק שיצא כבר. עם איזו שחקנית \ זמרת מהארץ או חו"ל היה מתאים לאדם לצאת? מהארץ רק איתי. מחול לא עולה לי משהי במיוחד אולי קייטי פרי חח נראה לי שהם יסתדרו טוב חח או הדוגמנית שהוא הצטלם איתה מדהימההה. עם איזה שחקן \ זמר מהארץ או חו"ל היוה מתאים לאדם לצאת? קריס אלן. מהארץ גייסון דנינו הולט.

nini18

New member
הוא הכתב של גיא פינס. הומו מוצהר. וה"סלב"

הישראלי היחיד שאני אוהבת. הוא כזה מקסים. הוא גם השתתף בתוכנית של אסי עזר. ויש לו תוכנית בערוץ 24 הוא פשוט מקסים. כל פעם שאני רואה אותו אני רוצה לחבק אותו .. חמודייי הוא השמאלי (אבל זו תמונה די ישנה היום הוא נראה יותר טוב)
מה ממש האמנתי לו שהוא אבוד ורוצה חיבוק. שחקן מחונן

mayarel

New member
אוקי לא תמונה מחמיאה אבל אני אאמין לך ../images/Emo6.gif

לגבי להאמין לBB ברוררררררררררררררררררררררררררררר אבל יפה כבר לתת לו את הטיטל שחקן אהוב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

InbarKiii

New member
ג'ייסון ../images/Emo23.gif

התאהבתי בו מהשנייה הראשונה שראיתי אותו! [וזה היה ב2006 בערך D:]

nini18

New member
ד"א לגביי השאלה ימניים או שמאלנים הבנתי

שמדובר בעמדה פוליטית. אם לא ומדובר בכתיבה אז אני ימינית. חח

ר ו ח ל י

New member
אם הייתי מתכוונת לעמדות פוליטיות,

הייתי שואלת אם אתם ימניים או שמאלנים, אבל כתבתי שמאליים :]

adi dion

New member
יאיייי שאלון ../images/Emo13.gif

שם – עדי גיל – עוד חודש 21 :O מזל – קשת ימניים או שמאליים? ימנית צבע אהוב? אדום -כללי- ההופעה הכי טובה שראיתם (לייב \ דיוידי \ מחשב \ ) - של סלין דיון בלאס וגאס
מבחינת הופעה שהייתי בה, טוב הייתי רק במדונה אז מדונה
מה הכי מושך אתכן אצל גברים ? אממ עיניים, חיוך.. ואופי טוב! שיר שלא יוצא מהראש - מיותר לציין... TFM איך אתם עם השעון חורף? מעולה :p אם יכולתם לברוח לאן הייתם בורחים? לונדון :( ספר טוב שקראתם לאחרונה - אשתו של הנוסע בזמן. אחד הטובים! סרט טוב שראיתם לאחרונה - סוויני טוד
טרנד שנוא - לא ממש עוקבת אחרי הדברים האלה שחקן אהוב - ג'וני דפ
ואם כבר כולן ציינו אותו- מוזמנות לפורום שלו פה בתפוז *פרסומת סמוייה
* שחקנית אהובה- הלנה בונהם קרטר
ג'ניפר אניסטון ומריל סטריפ (וואו הרבה אוהבים אותה :D) ספורט אהוב - טניס
הסינגל של אדם - בסגנון של TFM או שונה לגמרי? אני מעדיפה סגנון TFM אבל אני כבר מכינה את עצמי שזה הולך להיות משהו שונה לגמרי. מקווה שאני אתחבר בכל זאת.. עם איזו שחקנית \ זמרת מהארץ או חו"ל היה מתאים לאדם לצאת? וואי.. לא יודעת XD עם איזה שחקן \ זמר מהארץ או חו"ל היוה מתאים לאדם לצאת? נוווו קריס כמובן

Queenkiller

New member
עונהה ../images/Emo242.gif

עליכם שם – סיוון גיל – 21 וחצי מזל – שור ימניים או שמאליים? שמאלית צבע אהוב?סגול -כללי- ההופעה הכי טובה שראיתם (לייב \ דיוידי \ מחשב \ ) - U2 בברצלונה מה הכי מושך אתכן אצל גברים ? שפתיים,עיניים ופים ארוכות שיר שלא יוצא מהראש - All The Right Moves - OneRepublic ו- TFM. איך אתם עם השעון חורף? לא אוהבת ביכלל אם יכולתם לברוח לאן הייתם בורחים?איטליה ספר טוב שקראתם לאחרונה - "מה היא מסתירה" סרט טוב שראיתם לאחרונה - טרנד שנוא - שחקן אהוב -יואן מקגרגור, יו לורי, בראד פיט,ג'וני דפ שחקנית אהובה- ג'ניפר אניסטון,ג'וליה רוברטס, קייט ווינסלט, ניקול קידמן ספורט אהוב - לא אוההבת ספורט הסינגל של אדם - בסגנון של TFM או שונה לגמרי? משהו אחר אבל עם אותם מוטיביים עם איזו שחקנית \ זמרת מהארץ או חו"ל היה מתאים לאדם לצאת? ג'סי מטקליף
עם איזה שחקן \ זמר מהארץ או חו"ל היוה מתאים לאדם לצאת?בריטני ספירס

mokasosex

New member
יו לאורי שחקן בחסד ../images/Emo6.gif

ולמה את רוצה להטריף את אדם עוד יותר עם הפסיכוטית הזאת?

nini18

New member
אוי ויי אני כבר מעדיפה את לידי גאגאאא

מה הוא עשה שזה מגיע לו?

nini18

New member
מזה מזדעזעת. יורדות לי דמעות של דם ../images/Emo7.gif

העינים שלי לא מעכלות את מה שהן קוראות.... מזל שיש לBB אותי אני אגן עליו מכל השידוכים הנוראיים

למעלה