"אם אלה החיים"הצבעות, הצבעות

למה לא הגיוני?../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

המטרה שלהם זה שיצביעו כמה שיותר מה אכפת להם מי? אני יכולה לשאול את המנהלת שלהם או את המגישים שמצאתי אם זה נראה לך יותר אמין

אני אשמח אם תוכלי לשאול..

כי זה לא הגיוני בגלל שיש את הפרסים וכו', אז כל אחד יכול להצביע 1,000 פעם ולזכות ב-MP3.. את מבינה? לא יודעת, אם יש לך את מי לשאול, גורם מוסמך יותר זה עדיף.. ותודה

שלחתי מסר להדר מרקס../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

היא מגישה את המצעד אז היא בטח תוכל לברר

תודה רבה!!!

אני בטוחה שגם אנשים שם בפורום לא יודעים בכלל שכל ההצבעות של שלישי ורביעי וחמישי עד המצעד פשוט הולכות לפח.. הם לא נספרות לא באותו שבוע ולא לשבוע אח"כ

יש מצב שגם בשני כבר לא סופרים

בשלישי זה בטוח. כי הם מעבירים את הפרטים לעיתון ביום שלישי. העיתונים מודפסים בשלישי בלילה

מוזר../images/Emo12.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

הייתה תקופה ששירי ומירי הוציאו סינגלים באותו זמן ותמיד כשהו מוציאות הן מקום ראשון אז היה זיגזג כל שבוע מישהי אחרת מקום ראשון ובאחת הפעמים היה תיקו... הם באמת סופרים כל קול

סינגלים=1 של שירי 1 של מירי../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

לא שזה קרה כמה פעמים....

../images/Emo128.gifאי אפשר../images/Emo10.gif../images/Emo128.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

דיברתי עם הדר מרקס והיא אמרה שלא....

אמרתי לך זה לא הגיוני

הם סתם טפשים שהם רושמים בפורום דברים שהם לא יודעים... תודה שבדקת.. אם יצא לך ואת יכולה לשאול אותה גם מתי נסגרות ההצבעות.. זה יכול מאוד לעזור.. שלא נצביע סתם נגיד ביום שני אם זה כבר נסגר בראשון

מה שנכון נכון../images/Emo163.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

באמת מעצבן שהם רושמים סתם
לא נראה לי שאם אני אשאל אותה היא תודה שהם סוגרים את ההצבעה לפני הם לא יפרסמו את זה כי זה יפגע בהם

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאממממ לא זה לא../images/Emo15.gif

זה לא כאילו הם יפסידו מזה שלא יצביעו ביום שני זה לא חשוב להם כל כך

אמרתי שנכון שהיא אמרה לי../images/Emo3.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

והם אומרים שאפשר להצביע עד שסוגרים אם הם יגידו שלא, ידעו שהם סתם פותחים את המצעד...

radio101fm

New member
../images/Emo41.gifהמצעד העברי ברדיו ירושלים../images/Emo41.gif

המצעד העברי ברדיו ירושלים – מצעד שבועי מספר 38
01 הראל סקעת - כמה עוד אפשר 02 סאבלימינל - טורו 03 הנרי וניקה - בגידה 04 הראל מויאל – כמו אוהבים 05 קרן פלס - אם אלה החיים 06 שי גבסו – תגידי לי את 07 קרן פלס - איתי 08 דין דין אביב עם מוש בן ארי - חולמת 09 הדורבנים – עוד לילה 10 שרית חדד – חתיכה מחיי 11 דניאל זילברשטיין - אלייך 12 שירלי ריגר - כמה רציתי 13 איה כורם – קליפה 14 אגם רודברג – אתה עלי שומר 15 הדג נחש – הנה אני בא 16 סה טו - שלום ואהבה 17 מיקה קרני - רומיאו 18 גיים בויז - שמחה 19 פופ אפ - לואי 20 שי מוראדי – בדרך אלייך 21 טיפקס עם מירי מסיקה - כלוב של זהב 22 רויט – אמת או חובה 2006 23 רפאל דהאן - תני לי סימן 24 שייגעצ – התחרות האולימפית 25 הנרי - האלופה 26 דיימנד'Z - אתה הכוכב 27 רונית שחר - קוצים ואהבה 28 לירן נדל – איפה היית? 29 לרוז - טבסקו 30 דפנה והעוגיות – דפנה פיק מה במצעד השבוע
6 כניסות חדשות
16 ירידות
6 עליות
2 דריכות במקום
6 עזיבות
עוזבים את המצעד השבוע
פוצ' – מאז שהלכת תמיר חיטמן – עוד פעם סיון שביט - את מי את משקה דמעות גיים בויז – כמה אהבה הראל סקעת - ואת סאני דהרי – סוף נובמבר
הירידה הגדולה
רפאל דהאן - תני לי סימן
העלייה הגדולה ביותר
סה טו - שלום ואהבה
הכניסה הגבוהה של השבוע
הנרי וניקה - בגידה
הפינה לשיפוטכם
רוני - מכתב פרידה
הדג נחש - איזה כיף
דניאל סלומון - מישהו לרוץ איתו
רמי קלינשטיין - בין הטיפות
נושי פז - איש הקרטון
פשוט לבחור - פורטרט
טל שגב - אתן לך את הכל *אתם מוזמנים להאזין למיקס של הפינה לשיפוטכם באמצעות אתר האינטרנט שלנו, בכתובת הבאה: www.101chars.com בקטגוריית הפינה לשיפוטכם! ***הצבעות כפולות וג'יבריש יפסלו אוטומטית ע"י המערכת***
בין המדרגים יוגרלו פרסים יקרי ערך מתנת "רשת מחסני חשמל"
*בנוסף, מאזינים שיענו נכונה על שאלות המוצגות בשידור, בשעת המצעד, ייזכו בפרסים יקרי ערך מתנת רשת "מחסני חשמל" מבחר דיסקים של אומנים שונים מתנת רדיו ירושלים, תספורות/פן, כרטיסים למופעים ועוד...כמו כן, מאזינים יועלו לשידור אינטראקטיבית*
הנכם מוזמנים לדרג שמונה מהשירים האהובים עליכם ביותר באתר המצעד העברי. הצביעו והשפיעו!
אנא השאירו פרטים מלאים! הצבעות כפולות יפסלו!
רשימת הזוכים בפרסים השבוע מופיעה באתר המצעד העברי
בברכת האזנה ערבה, ענת – עורכת המצעד העברי

למעלה