../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifחחח אהה לא../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif
אין לי בעיה שידעו את הרעיון שלי
האמת שהרעיון שלי בא ממטרידן מסוג..אחר קצת יש איזסה אחד..באיזור כאן מין הסתם..שקוראים לו מאיר הוא התקשר אליי בפסח (לפני הפרק האחרון של זהות בדויה..כאילו יש לי כוח למישו בזמן הזה) ועוש לי משו בסגנון "היית בספר טלפונים שלי והתקשרתי לבדוק מאיפה אני מכיר אותך" רק לשם הבהרה בחיים שלי לא היכרתי מישו בשם מאיר
בקיצור אמרתי לו כזה "אין לי מושג" כשבראש עוברת לי המחשבה "יאללה עוד 4.7 שניות אני מנתקת" אקיצר הוא התחיל לדבר מהר על כמה שזה דווקא נחמד להכיר אנשים חדשים דרך הטלפון ואני נשמעת לו חמודה וזה ולפני ששמתי לב הוא כבר התחיל לספר לי על עצמו (ממש הקריא לי פרופיל של ג'ידייט
) ואני מסתכלת בדאגה על הטלוויזיה (קרוב לזהות אני נהיית נורא מתוחה..וזה היה פרק די מותח
) הרבה אני לא זוכרת מהשיחה הזאת אני רק זוכרת שהוא אמר שאני נשמעת אממממ נו מה הוא אמר..משו הזוי..מזרחית כזאת.. קיצר הייתי בשוק ואני עושה לו כזה "לא אני פולניה" ופה התחיל החלק המצחיק של השיחה..הוא עונה לי "ווואאאייי את לבנה??"אז אני "כן" והוא התחיל להרצות לי על זה שהוא חולה על לבנות וזה הכי מדליק אותו וכל מיני איכסע כזה ואחרי שהוא קצת חפר הוא עושה לי "אז בא לך להכיר
" (איזה שאלה מפגרת
) אז עניתי שחבר שלי לא יאהב את זה (זה לא שקר..אבל זה עבד) קיצ זו הייתה שיחה של איזה 10 דקות ככה ואחרי זה דיברתי עם חברה שלי מהכיתה והיא סתם כדרך אגב שאלה "תגידי התקשר אלייך איזה מאיר אחד
"
צחקתי כל כךךך
ואז קלטתי שתיכופוניסט זה דבר מאוד יעיל
הכי מצחיק שלפני שבועיים..בעוד אני לומדת להיסטוריה עם חברה שלי מצלצל הטלפון שלה והיא עונה ומדברת עם מבט מוזר כזה ופתאום העבירה לרמקול ולמרות שהייתי חצי ישנה (נו..היסטוריה) זיהיתי את הקול כזה ולא הייתי בטוחה והיא כתבה לי על דף "זה איזה מאיר אחד מגבעתיים" הייתי בשוק היסטרי
(כשהוא התקשר אליי היא הייתה בארה"ב וחסמה את השיחות..הצחיק אותי שהוא אשכרה לא מוותר) ולא היה לנו כוח להיסטוריה אז לקחתי לה את הטלפון והתחלתי לדבר איתו (והוא כל כך דפוק ולא שם
) קיצר הוא התחיל לספר לנו על חייו (והפעם בהרחבה) ואני מדי פעם משחילה מילה (הוא לא איפשר לי יותר מזה) ובינתיים אני וחברה שלי מתכתבות ומתפוצצות מצחוק (מנסות בשקט
) והוא באמת חפר לייק הל ואני החלטתי שאני לא מוותרת לחברה שלי על הקטע של ה"לבנות" ושאני חייבת להכניס את זה איכשהו וכמובן שאחרי חצי שעה בערך הוא שאל אותי(נו) מה העדה שלי ואני עניתי לו בלי להתבלבל "אהה אני פולניה..לבנבנה כזאתי" חברה שלי הסתכלה עליי בשוק..במבט של 'מה
מה נסגר איתך
מה את אומרת לו שאת לבנה
' (נו כן זה הזוי) קיצר אני רק אמרתי לה: "חכי תשמעי את התשובה שלו לזה" והוא שוב התחיל עם הקטע של כמה הוא אוהב לבנות..והוא לקח את זה הרבה יותר רחוק הפעם שהוא אוהב רק וניל ובחורות ווניליות (אל תשאלו אותי
) והיא הייתה בשוק וזה היה הקטע שבאמת בקושי הצלחנו להחזיק את עצמנו מלהתפותץ מצחוק (אשכרה סתמנו אחת לשניה את הפה) ומשם הוא כבר קישר לאיזה סוג בחורה הוא מחפש אז החלטתי לסיים את השיחה סופית..ואמרתי לו שאני לא מעוניינת ויש לי חבר ניתקתי לו..ושתינו הסתכלנו אחת על השנייה..היא הייתה בשוק..אני בסך הכל רציתי לראות מתי היא תצא מהשוק..כי אני נהניתי
לא הפסקנו לצחוק איזה שעתיים..וגם כשחזרנו ללמוד כל כמה שניות עצרנו וצחקנו על זה עוד קצת.. טוב חפרתי..מאוד..אל תקראו אם אתם לא רוצים
פשוט הייתי חייבת לפרוק את זה
אני יושבת פה וצוחקת