"אם אלה החיים"הצבעות, הצבעות

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifחחחחח../images/Emo15.gif

לא יודעת אני לא צובעת הכל רק פסים ואת זה אני ממש לא יכולה לעשות לבד אני זוכרת שבפעם הראשונה שעשיתי זה היה מוזררררררררררררררררר והיה נראלי בהיר מדי אבל זו הייתה הפעם היחידה שממש ראו את הפסים כ..פסים..דקים כאלה..יפים עכשיו כל פעם שאני מחדשת אני נהיית יותר בלונדינית מהפעם הקודמת

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifביחס לשיער הארוך../images/Emo15.gif

שלך

razpg

New member
הצבעתי עוד 18 פעם בגלגל``צ!

ברשת ג` הצבעתי 13 פעם.. השבוע קרן הולכת לעשות מהפכה במצעדים!!!

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifסורי, אבל אני מצביעה גם לגבסו

כי אני חושבת שיש עוד אנשים מוכשרים שמגיע להם.. אני לא מצביעה לפי דברים כאלה כי זה נראה לי לא הוגן להצביע לסתם שירים רק כדי שקרן תהיה במקום הראשון [עם כל הכבוד לקרן כן?]

את לא יכולה... ../images/Emo105.gif

להגיד לאנשים לא להצביע לגבסו זה ממש חוצפה לפי דעתי למה שתמנעי מאחרים להצביע ,בסדר אחלה קרן היא זמרת מעולה ואני חולה עליה אבל בקומונה של שי אף פעם לא אמרתי אל תצביעו לקרן אז למה החוצפה הזאת

קודם כל אני כן יכולה...

דבר שני זאת לא חוצפה. זכותך לעשות את אותו הדבר. לי חשוב לקדם כרגע את קרן ובשביל לקדם אותה צריך לא להצביע למי שחוסם אותה ואם מירי מסיקה היתה במקום הראשון ואני מתה עליה והיא יודעת את זה, סביר להניח שהייתי אומרת גם לא להצביע למירי מסיקה ואני מקווה שהיא היתה מקבלת את זה בהבנה. זכותך לא להסכים איתי. אבל קרן בתחילת דרכה וחשוב לי שהיא תכנס למקום גבוה, כי זה גורלי כרגע... חבל שאתה לא מבין את זה. אם זה היה דיסק שני של קרן או סינגל חמישי לא הייתי מבקשת לא להצביע לשירים מסויימים. נ.ב. אין לשי גבסו פורום, למה?

hilali1

New member
מעניין מי תיקח אז - מירי או קרן..

זו תהיה שאלה גדולה. אפשר לעשות סקר כזה. מירי או קרן

בכיף. את מוזמנת לעשות גם לשלושתן

אני יודעת מי לוקחת מבחינתי ובג-ד-ו-ל

razpg

New member
ברור שקרן תקח!!!

לקרן גם יש קול יפה! והיא גם אחת מהכותבים והמלחינים הטובים בארץ! ואילו מירי מסיקה רק זמרת מדהימה! אני חושב שזמר שיוצר יותר מוצלח מזמר שרק מבצע... אפילו שאני מת על מירי אני חושב שקרן יותר טובה! ועל איה אין בכלל על מה לדבר.. היא מתוך דיסק שלם הצליחה להוציא רק שני להיטים. וגם אני לא מת על הקול שלה, היא לא מגיע לביצועים מדהימים כמו של מירי מסיקה ב`לשם` וקרן פלס ב`אם אלה החיים`. יש לה סתם קול רגיל, לא מיוחד בכלל! לא יודע איה אף פעם לא הרשימה אותי.. אני מקווה שלא פגעתי באף מעריץ של איה, פשוט זה הטעם שלי.. אם פגעתי אז אני מתנצל!

את יכולה. אבל

מקום 3 זה מכובד מאד. ואני חושבת שאם גבסו מקום 1, כנראה מגיע לו <ומגיע לו!>. ולא תוכלי לעשות שום דבר בקשר לזה.

מקום שלישי זה מעולה אפילו

לא רק מכובד. אני מדברת על ההצבעות לשבוע הבא כשאנחנו צריכים להכניס שיר חדש שעדיין לא נכנס לפלייליסט... ומן הסתם ברור שמי שמעריץ את גבסו ואת קרן יצביע לשניהם.. האמרה הזאת היתה מכוונת לאלה שלא מצביעים לגבסו כי הם אוהבים אותו, אלא בין לבין בהצבעות הם מצביעים גם לו... משום סיבה מיוחדת וזה גם מה שקורה עם עידן יניב שגם לא אסור להצביע כרגע!!!

יש קומונה ../images/Emo105.gif

לבנתיים תראי בחתימה שלי ומקומונה נהפוך לפורום בע"ה..

למעלה