חוויות מצוותא.. שתפו

Rachel47

New member
חחחח..יווו מילקייי../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

באלי
רינת..את קרועה

../images/Emo99.gif

^ אני חושבת שככה בערך נראיתי כשיצאתי מהאולם
היא כ"כ טובה הבחורה הזאת, והנגנים המקסימים והמוכשרים שאיתה. לא ציפיתי שאני אהנה *כ"כ* אבל הם הפתיעו אותי. כמה אנרגיה, כמה אור, כמה רגישות... מדהים
אני לא יכולה לחכות כבר להופעה הבאה [כן, כן, טל ליהיא - 99% שתראי אותי בצל תמר. צפון שליטה
] עדי [כלה להשגה], מה את מלשינה שצילמתי הרבה?
אבל נו, זה דורש - ואני בטוחה שברגע שאני אעלה את התמונות את תשמחי על אובססיית הצילום שלי

מחכה לראות את התמונות באלבום הפורום

ותגידי שתגיעי אז תגיעי, אל תשאירי פתח של האחוז הבודד הזה... כזה מוזר לי שאני אהיה בהופעה שם... בחיים לא הייתי מעלה על דעתי ליסוע לטבריה במיוחד להופעה... איך היא ידעה לעשות את ההופעה בדיוק ביום היחיד בשנה שאני בכנרת? חחחח

אהההה, יש דברים שאת לא יודעת.

קרן עוקבת אחרייך, והיא ידעה שתהיי שם ולפי זה קבעה
ואם אני אגיע או לא תלוי בצבא ובאח שלי... כי בכל זאת אני צריכה מישהו שיקח ויחזיר אותי
[לחשוב שכולה עשרה ימים אחרי זה נגמר לי החונך... לא יכלה לחכות קצת?
]

אם את גרה קרוב אני אוכל לקחת אותך..

אם תרצי.. כי רק אני ואחותי ברכב.. אז זה לא בעיה..

וואי, תודה!!../images/Emo13.gif

אני גרה ביבנאל, לא זוכרת שאמרו לך אתמול?
זה אפילו יוצא בדרך מת"א לצל תמר...

נכון.. חח.. שכחתי

אה.. יבניאל ממש קרוב.. אני לא מגיע לשם מת"א אלא מהכנרת.. זה כל הקטע.. אני כל היום בכנרת.. ומשם אני אגיע להופעה.. ג'יפה.. אבל לא נורא...חחח אז לא צריכה להיות בעיה... וזה גם בדרך חזרה אז זה בכלל לא בעיה

נועה'לה

את מרשה לי לקרוא ללך נועל'ה נכון
שלא תביני לא נכון אין לי בעיה שצילמת הרבה צלמי כמה שבא לך

בלונד 16

New member
עלי עבר משהו קצת שונה

אם הייתי יכול לבכות הייתי בוכה כל ההופעה רק מרוב שקרן הצחיקה אותי לא הצלחתי אני מאוד חיכיתי שתשיר איזה שיר של שלמה ארצי חבל אולי מחר או פעם אחרת גם אני הלכתי אחרי ההופעה לדבר איתה והיא אמרה לי את המילים הכי משמחות בשבילי וגם כתבה לי מכתב אבל זה ישאר בינינו [מתנצל] ורק רציתי להוסיף מילה קטנה לרייצל את כותבת כל כך יפה שאני לא יכול לוותר על אף הודעה שלך וקצת עלייך נראה לי שאיפה שרק תהיי תרגישי מלכת העולם בטוחה בעצמך ביייי ולסיום אני יכתוב מה שנאמר הכי הרבה פה בפורום ....חחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה