חוויות מצוותא.. שתפו

I מ י ר ב I

New member
אכן כפרעליך...

ומה נסגר עם רן דנקר... הייתי בטוחה שאתם מכירים שנים לפי השיחה שלכם... תמונה מקסימה....הגיע הזמן באמת!!!

כן משהו כזה, היתה שיחה די ארוכה...

יצא לנו להפגש בכל מיני הזדמנויות... סתם דיברנו בקטנה.. לא יצא לי לראות אותו מאז הפרידה מנינט.. כך שעבר הרבה מאוד זמן מאז והרבה דברים.. בקיצור הוא מקסים.. לא עזבו אותו לשניה עם חתימות ותמונות, מישהי אפילו ביקשה חתימה על תהילים..
עכשיו רק תחזיקי לי אצבעות שהתמונה לא תצוץ באיזה מקום..חחח ככה קרה לי עם בילי... פתאום במעריב כותרת היתה תמונה של מישהו מדבר איתו ושאני עומדת לצידו כאילו אני בת זוגו או משהו...חח.. טוב שכולם מכירים את הילארי...

I מ י ר ב I

New member
אני בעד תמונה אחת ברייטינג או פנאי

יהיה גדול!!! הוא גם היה נראה ממש מאושר לדבר איתך אחרי ההתנפלות שהיתה עליו שם...

כי אני לא מעריצה שלו...

אז פתאום היה לו פנאי לשיחה קצת אחרת.חחח אבל הוא מהמם.. אם הייתי בת 14-18 בקלות יכולתי ליפול בקסמיו... ואני חושבת שעדיף לחסוך מהציבור הרחב תמונות שלי כרגע.. מספיק הבהלתי אתכם עם אחת פה (כן, פרשנות שלי...)

אני לא אהבתי..

יצא לי חיוך מוגזם כזה... כאילו אני רוצה שתבדקו אם השיניים שלי מספיק לבנות..חח

I מ י ר ב I

New member
אנשים משלמים לשיניים כמו שלך....

איזה ישרות ולבנות הן!!!! גם הן היו בלנדמרק?

עדי C

New member
היה מהמם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אז לא בכיתי, אבל התרגשתי מאוד- התמונות-שלא-הצליחו-של-רייצ'ל-וגליה יעידו
היה באמת מקסים ומאוד מרגש... אז ממה אני אתחיל? איחוד מרגש שלי ושל רייצ'ל
דיסק אחד פחות מדי
לא נורא
אני כבר אמצא
הרבה חברי פורום שבאו וההופעה שהיתה פשוט...
מדהימה. עברה בשנייה. אח"כ בחוץ עוד ניגשנו אני ורייצ'ל לאיתי ו...
אייי הבנאדם הזה פשוט מקסים וחמוד. ואז קרן יצאה
וסופסוף הצטלמתי איתה
*מפחדת לראות* רייצ'ל לא להעלות
ועוד הקדשה מתוקה בטירוף...
היה מקסים ניפגש מחר
*יחסית לכל מה שהיה קיצרתי
טוב מה אני אעשה 9 בבוקר

Rachel47

New member
למה לא להעלות../images/Emo35.gif../images/Emo15.gif

יצאה תמונה מושלמת

I מ י ר ב I

New member
היתה הופעה מדהימה!!!!

מאוד מאוד נהנתי... כל שיר היתה חוויה בפני עצמה,לא יכולה להצביע על שיר מסויים שממש התלהבתי ממנו בהופעה!!! כולם היו מדהימים!!!! קרן מגיעה לגבהים עצומים,אני כל פעם בשוק מזה!!! אם אלה החיים היה בגרסא רוקיסטית משהו-אהבתי ביותר!!! פסק זמן דווקא מאוד חביב... היה כיף לראות את כולם-טל-ליהיא שממש זרחה אתמול,רייצ'ל חמודה כתמיד,עדי שהביאה לקרן תמונה מפוצלת מגיל 13 ומהיום,זה היה ממש יפה!!!! קובנה שהביאה לקרן ג'חנון,הרגת אותי!!! כלה להשגה-שלא תחשבי שלא קלטתי אותך משקיפה עלינו לפני ההופעה!!! וארומה-אני לא ארחיב בדיבור,היה הזוי ביותר... ומיקי הזה כל כך חמוד!!! נתראה מחר שוב!!!! מאוד מאוד מאוד נהנתי...מי שלא היה בהופעה מומלץ ביותר!!!!!!!! תודה לקרן ולכולם....

Rachel47

New member
אם אלה החיים../images/Emo45.gif../images/Emo15.gif

הוא תמיד בגרסה כזאת..כאילו יותר רוקיסטית מהדיסק אבל הפעם זה היה עוצמתי ביותר..אהבתי

../images/Emo11.gif

אבל אני גאה בעצמי שאזרתי אומץ לגשת אליכן ואני שמחה על כך את לא מבינה וקולטת כמה אני בישנית ונבוכה

למעלה