חוויות מצוותא.. שתפו

Rachel47

New member
חחחח../images/Emo8.gif../images/Emo15.gif

טעות קטנה בדבריך אני לא "מרגישה מלכת העולם" לא מתאים לי התואר..אין לי את התכונות המתאימות..והונסטלי..טו מאץ' אחריות.. מחמיא לי שאתה קורא כל הודעה שלי ושאתה חושב שאני כותבת יפה
באמת אבל הרושם של "מלכת העולם" פשוט לא מדויק
היה נחמד לפגוש אותך אתה בא מחר למפגש
אז יצא לנו גם לדבר ולהכיר

Rachel47

New member
../images/Emo9.gifלפעמים מרגישה טוב../images/Emo15.gif

לפעמים לא בהופעות וכאלה..כשאני קרובה לקרן..אני מרגישה מצויין

Rachel47

New member
אממממ וואווו../images/Emo12.gif../images/Emo15.gif

בודפשט זה ארץ אחרת (תחשוב..אלפי קילומטרים מקרן אז טכנית אני אמורה להיות שבוזה
) אבל..ממש כמו בשיר..בבודפשט..אני לא אני.."היום זה היום האחרון שלי רחוק ממני" אני שנבעת ששמעתי את השיר הזה שם..והמשפט הזה כל כך דיבר אליי אני..לא הייתי אני (הממממ זו גם שורה מאיזה שיר שלה לא
) אז הייתי בסדר.. בודפשטטטט

מתחכם בכח.. אה...?

קרן הפסיקה עם שלמה ארצי... ואני מקווה שהיא לא תשיר שירים שלו בהופעות כבר.. היא שרה פעמיים ולדעתי זה הספיק.. אפילו מעבר להספיק.. מי שלא היה הפסיד...

Dark chocolate

New member
../images/Emo99.gifהאאאאאאאאאא../images/Emo211.gif

האאאאאאאאאאאאא
טוב תנו לי לספר קודם כל
.. הייתי בת"א מ-2 בצהריים עד 12 בלילה.. קניתי קצת בגדים עם אימא וטיילנו בשינקין, אח"כ הלכנו למסעדה של אורנה ואלה ואת מי ראיתי שם?! את עברי לידרררררררררררר
אימא שלי כמעט התעלפה!!!
ביקשתי ממנו חתימה ואמרתי לו שהוא יוצר מוכשר, ואחר כך הצטלמנו. בקיצור בפוזה של התמונה אז הוא ישב ואני חיבקתי אותו, והוא כזה היה:"
" ולא היה לי נעים אז שאלתי אותו אם זה מפריע לו והוא ענה שלא ואפילו נתן לי נשיקה!!!!!!!!1 בלחיייייייי
אז מה אם הוא בקטע של בנים
הוא נתן לי פאקינג נשיקה!!!!!!!!!!!!!!!!!!
טוב די לספר על עברי
. עכשיו לקרן! באתי לצוותא ועמדתי בתור
, ומי מגיע?! רן דנקרררררררררררררררר
כמובן שהתחרעתי עליו כמו לא יודעת מה וביקשתי חתימה ואח"כ תמונה [רייצ'ל הצלמת! היא הייתה בהלם שהיא ראתה אותי
היא לא ידעה מי אני!
], ואז שאלתי את רן:"באיזה פוזה?
" וכולי רועדת והוא ענה:"באיזו שתרצי, זו התמונה שלך
" ואז חיבקתי אותו והוא חיבק אותיייי
רן תעשה לי ילדדדדדדדדדד ודחוף!!!!!!!!!!1111 נכנסתי להופעה חיכיתי התחילה ההופעה ולאימא שלי הייתה צמרמורת!!!1 אח"כ יצאתי מההופעה לכיון הכניסת אמנים וחיכיתי לקרן.. ביקשתי ממנה חתימה ואימא שלי באה אליה ואמרה:"הבת שלי עוד לא בת 14 והיא אוהבת את המוזיקה שלך" וקרן אמרה:"באמת?
" ואז חיבקתי אותה ונתתי לה נשיקה!! אז אימא שלי צילמה אותנו שנתתי לה נשיקה, ועוד תמונה עם עוד נשיקה!! אז יצאנו משם.. ואחרי חצי שעה: חזרנו!!!!!!!!
באתי לקרן, ונתתי לה נשיקההההההה והיא חתמה לי עוד פעם על הדיסק!!!1 אאאאאאאאאאאא איזה יום מושלם!!!!1

Rachel47

New member
מה../images/Emo35.gif היא כל הזמן../images/Emo15.gif

כותבת באהבה..כאילו..רוב הפעמים.. על אא"ה- "באהבה ו-
" על הדיסק- "אוהבת" ואתמול על שמעון- "באהבה גדולה" לא נראלי שזה ככה רק אצלי

Rachel47

New member
וגם על "איתי"../images/Emo15.gif

שם לא חשבתי לחפש בהתחלה כי זו הייתה החתימה הראשונה וגם שם.."באהבה"

למעלה