סאברית!חשבתי אני היחידה בפורום
G gabrielle New member 28/1/03 #95 אה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif זה הכל ציני ... אלוהים ישמור - אי אפשר לכתוב שורה בפורום הזה בלי שישיכו/ ימיינו אותך לקבוצה מסויימת... תעזבו אותי כבר עם זה.
אה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif זה הכל ציני ... אלוהים ישמור - אי אפשר לכתוב שורה בפורום הזה בלי שישיכו/ ימיינו אותך לקבוצה מסויימת... תעזבו אותי כבר עם זה.
S shanyz New member 27/1/03 #61 פחחחחחחח ירדני!!! קרעת אותי!!! איזה חמודה!! חההההההההההההההההההההההההההההה =)))))))))))))))))))))))))) מה בקשר לקליגולה? באיזה פרק זה היה? ו... בתמונה ששמתי, זה מאחורי הקלעים?
פחחחחחחח ירדני!!! קרעת אותי!!! איזה חמודה!! חההההההההההההההההההההההההההההה =)))))))))))))))))))))))))) מה בקשר לקליגולה? באיזה פרק זה היה? ו... בתמונה ששמתי, זה מאחורי הקלעים?
ז *זינה* New member 27/1/03 #63 אוקיי...../images/Emo6.gif אופייני לנסיכת מתמטיקה לוחמת... "מאה שמונים מעלות!"
L Lady of the Ring New member 27/1/03 #70 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חולת נפש!
L Lady of the Ring New member 27/1/03 #71 הורה?../images/Emo12.gif "צדיק כתמ יפרח יפרח, צדיק כתמר יפרח!!!"
G gabrielle New member 27/1/03 #72 ../images/Emo8.gif גבריאל: "שלי יותר גדולים!" זינה: "לא שלי יותר גדוליייים"
G gabrielle New member 27/1/03 #73 ../images/Emo103.gif * נהנת * זינה: " גבריאל, את חייבת לעשות משהו עם הכינים האלה... "
ז *זינה* New member 28/1/03 #77 בבקשה../images/Emo13.gif מאחר ואני ממילא תקועה בבית במקום להיות עם החברות הכי טובות שלי... ואת גם מאד חמודה... אז הנה
בבקשה../images/Emo13.gif מאחר ואני ממילא תקועה בבית במקום להיות עם החברות הכי טובות שלי... ואת גם מאד חמודה... אז הנה
S shanyz New member 28/1/03 #82 יאא! תודה רבה! למה נטע לא שם...? ושירן...ועוד כמה שפה מדברים בפורום? הם לא באו? איזה חמודים אתם!!! =)))
יאא! תודה רבה! למה נטע לא שם...? ושירן...ועוד כמה שפה מדברים בפורום? הם לא באו? איזה חמודים אתם!!! =)))