אגב... יש עוד הרבה שלא שאלתי למה הם לא שם, אל תקחו אישית, סתם לקחתי לדוגמא את שירן ונטע..:)
S shanyz New member 28/1/03 #83 אגב... יש עוד הרבה שלא שאלתי למה הם לא שם, אל תקחו אישית, סתם לקחתי לדוגמא את שירן ונטע..
S shiri_b New member 28/1/03 #75 שרשמת פסלו אותי בפיינטבול הייתי בטוחה שתשימי את התמונה שתקועה לה פומפה על המצח והיא מכוסה בכתמי צבע
S shanyz New member 28/1/03 #80 חהחהחה ארס: "גבריאל, מה זה הכתם לידה הענק הזה שעל הצוואר שלך!?!?!" חחההה
G gabrielle New member 28/1/03 #85 ../images/Emo86.gif../images/Emo98.gif../images/Emo123.gif גבי: " ייאלה הפועל מלחמה ! "
G gabrielle New member 28/1/03 #86 חה חה חה זינה: " מה עשית לי?! " גבריאל: " ביקשתי טובה מלקריימוס "...
G gabrielle New member 28/1/03 #87 שלד: " מה המצב אח שלי הכל טוב? " גוקסר : " הכל סקס, סמים וטל מוסרי ".
ז *זינה* New member 28/1/03 #88 ואי!!!../images/Emo12.gif נכון השלד הזה דומה למייקל ג´קסון?! תראו את האף שלו!!!
S shanyz New member 29/1/03 #99 חחחחההההההההההההההההההההה ירדן!!!!! חחהה די את קורעת אותי! פפחחח חומה!! כותל!! פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח =) אדיר מילר... חההה אוייש... אוי אוי אוי.. ירדני תהיי לי בריאה!! פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה מצחיקה=)
חחחחההההההההההההההההההההה ירדן!!!!! חחהה די את קורעת אותי! פפחחח חומה!! כותל!! פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח =) אדיר מילר... חההה אוייש... אוי אוי אוי.. ירדני תהיי לי בריאה!! פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה מצחיקה=)
G gabrielle New member 29/1/03 #100 זינה: " אני יכולה למצוץ מים מהשיער שלך? הטיפוס על ההר ממש הרג אותי, אני צמאה.. "